- 22 Mayıs 2016
- 139
- 77
- 13
- 36
Olabilir cnm doktorunla görüşmedin mi yuksek sanki 12. gune gorecnm benim 2 yumurtam gelismisti 12 gun hcg 129 yuksek mi sanki acaba ikiside mi tuttu
Amin cnm ins bizede nasib olur tum isteyenlere nasip etsin Rabbim.ayy nekadar sevinmissinizdir nekadar guzel yaaa.polikistik over miydin sen cnim?asilama sonrasi nasil dinlendin peki surekli yattinmi?k
bizim asilama olacagi gun kaza oldu hatta cok uzuldum yeterli sperm oliycak perhiz yapamadik diye ama tuttu benimde cnm sorun olmaz bence hatta asilamadan sonrada gun asiri iliski dedi sadece bir kere oldu iliskideKizlar selam acil bisi danismam lazim size fikirleriniz benjm icin onemli.bugun 2.asilamamin son ignesini atildim.puregondu adi.bu gece saat 12de catlama ignesi yapilcak.en son pazar iliski olsun demisti doktor oldu.bide dun olsun demisti malesef olmadi dun.acaba bugun catlatma ignesinden once yada sonra iliskj olsa olur mu???pazar gunu oldu en son iliski.doktor ilski oldumu dun dedi evet dedimolmadi diyemedim.oda tmm eşin perhize grsin dedi.cuma gunu saat 10da orda olucaz asilama icin.napayim sizceeeee ??????
yarin sorucam cnmOlabilir cnm doktorunla görüşmedin mi yuksek sanki 12. gune gore
İnternetten de bi bak cnm yazar belkiyarin sorucam cnm
Cuma günü tekrar gitcem bidaha HCG vercem değer artcakmi diye bakcam dedi doktorum.Sende tekrar baktircan mi HCG yeİnternetten de bi bak cnm yazar belki
ben ilkini 10 gunumde yaptirdim 23 cikmisti bugun 12 gunum 129 cikti artis olut illaki 100 uzeri iyi yaniCuma günü tekrar gitcem bidaha HCG vercem değer artcakmi diye bakcam dedi doktorum.Sende tekrar baktircan mi HCG ye
İnşallah benimde artar da bi sıkıntı çıkmaz.ben ilkini 10 gunumde yaptirdim 23 cikmisti bugun 12 gunum 129 cikti artis olut illaki 100 uzeri iyi yani
Figeennn seni beni heyecanlandırıyorsun vaalla bende aşılama yaptırmadan önce yani 23ü 24e bağlayan gece ilişki oldu 25 inde catlatma ignesi vurdum ee spermler 72 saat yaşadığına göre ins benimde tutar doktor bana günlük hayatina devam dedi ben de 2 gun dinlendim ama yine hareket halinde ama is falan yapmadim ilişkiye bile serbest dedi dee bizde tik yok tövbe yarabbim ya neyse ins tutarİnşallah benimde artar da bi sıkıntı çıkmaz.
İğneden önce girdik biz cnm.Kizlar catlatma ignemi yaptirdim saat tam 12de.igneden sonra iliskiye giren warmi yazinnnnnnn
İnşallah seninde tutar cnm.Doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi bi hafta boyunca ilişkiye girdik.Tutmasında onunda etkisi varmı bilmiyorum.Sen yinede dikkat et kendine.İnşallah iyi haber alırız senden de.Figeennn seni beni heyecanlandırıyorsun vaalla bende aşılama yaptırmadan önce yani 23ü 24e bağlayan gece ilişki oldu 25 inde catlatma ignesi vurdum ee spermler 72 saat yaşadığına göre ins benimde tutar doktor bana günlük hayatina devam dedi ben de 2 gun dinlendim ama yine hareket halinde ama is falan yapmadim ilişkiye bile serbest dedi dee bizde tik yok tövbe yarabbim ya neyse ins tutar
İnşallah allah duysun sesini bize öyle gün aşırı demedi sadece ilişki serbest dedi okadar aşılamadan sonra da birşey olmadı 6 yıldır bekliyorum ins tutarİnşallah seninde tutar cnm.Doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi bi hafta boyunca ilişkiye girdik.Tutmasında onunda etkisi varmı bilmiyorum.Sen yinede dikkat et kendine.İnşallah iyi haber alırız senden de.
İnşallah seninde tutar cnm.Doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi bi hafta boyunca ilişkiye girdik.Tutmasında onunda etkisi varmı bilmiyorum.Sen yinede dikkat et kendine.İnşallah iyi haber alırız senden de.
Zaten aşılamadan sonra ilişkiye girmenin ne bi artisi ne de eksisi oluyormuş okadarda önemli değil.Bende 2 buçuk sene bekledim seni çok iyi anlıyorum.Çok zor bu süreçte neler yasadigimi bi ben bilirim.İnan hepiniz için çok içten dua ediyorum.Ard arda hayırlı haberler alırsınız inşallah.İnşallah allah duysun sesini bize öyle gün aşırı demedi sadece ilişki serbest dedi okadar aşılamadan sonra da birşey olmadı 6 yıldır bekliyorum ins tutar
Sağol canım benim.İnşallah sizlerden de hayırlı haberler alırım.Bende de hep sol tarafimda ağrı oluyordu.Adet olcam diye çok korkuyordum.Bol bol dua ederim canim.Allah yardimciniz olsun.figen canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiıp etsin inşallah benim 6. günüm bugün sol tarafımda adet olacakmış gibi bir ağrı var sabaha kadar uyutmadı ben 10. gün tahlil yapcam bizim evin orda hastane yok pazartesi ramazanın ilk günü annemde olcam ondan 10. gün yaptırcam inşallah hayırlı sonuç alırım
Doktor bize girilmeyecek aşılamaya kadar dedi ama sebebini bilmiyorum canımKizlar catlatma ignemi yaptirdim saat tam 12de.igneden sonra iliskiye giren warmi yazinnnnnnn
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Sağol canım benim.İnşallah sizlerden de hayırlı haberler alırım.Bende de hep sol tarafimda ağrı oluyordu.Adet olcam diye çok korkuyordum.Bol bol dua ederim canim.Allah yardimciniz olsun.
bizede 2-3 gün perhizli olsun eşin dedi bende iğneden 1 gün önce girdim iğneden sonra girmedik cuma günü aşılama yapıldıDoktor bize girilmeyecek aşılamaya kadar dedi ama sebebini bilmiyorum canım
Yanı muhtemelen girmeyin demesinin nedeni spermlerle ilgilidir en az 2-3 günlük olmalı diye ama aşılamadan sonra ilk gün yapmayın sonra günaşırı ilişki dedi 10 gün kadar yumurtanın çatlamamış olma ihtimaline göre bunu da söylüyorlar aşılama tutmazsa ay boşa gitmesin diyebizede 2-3 gün perhizli olsun eşin dedi bende iğneden 1 gün önce girdim iğneden sonra girmedik cuma günü aşılama yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?