MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Bugn 15.gunmdu canm ve bugn bekliodm bugn de olmzsam hamisim dedm ve oldumm. Ya ben bu ay olmak istiyo cnku zaten demistm ya tarlusalsz adrt olamiyorm normalde. Bu ay igne ile ymurladgm icin oldm. Hazr adet olmsken. Bi de artk ara vermk istemiorm

Olursun aslinda cnm.sansin artar dahada.peki progestani kac mg lik kullandin sen gunde kac taneydi vajinal mi kullandin?birde asilama gunu mu bsladin progestana ertesi gunumu?

Cnm ne yaptın aklım hep sende.İnşallah iyi haberler verirsin.Bol bol dua ediyorum.Rabbim duysun sesimizi.
Canın sağolsun.Bundan sonraki süreçte Allah yardımcın olsun.Doktor durumuna göre yumurtalar uyarilmisken ya ikinci aşılamaya hemen baslar.Ya da yumurtalar kiste dönüşmüşse ilaç tedavisi uygular kist için.İnşallah öyle olmamıştır da hemen aşılama olursun

Cnim kendi yazina alinti yapmissin

İnsallah canm bugn gdecegm bakalm. Esimde diyor ki ramazan oldugu icin gunduz sperm ornegi vermek acaba sknti olr mu. Hani oruc olacak ya anlatabildm mi. . . bakalm bugn gdip gorusecegz bakalm

İnsallah canm bugn gdecegm bakalm. Esimde diyor ki ramazan oldugu icin gunduz sperm ornegi vermek acaba sknti olr mu. Hani oruc olacak ya anlatabildm mi. . . bakalm bugn gdip gorusecegz bakalm
Anladım cnm da o konuda hiçbir fikrim yok bakalım doktor ne diyecek.Hakkinizda hayırlısı olsin .

Caniniz sagolsun, Allah en kisa surede sevindirsin insallah sizi. Orucu bozulacak mi anlaminda soruyorsan bozulacaktir bildigim, o gun oruc tutmamak gerekiyor olabilir. Ben de doktora muayeneye gittigim gunler oruc tutamiyorum Allah affeder bizleri biliyor gonlumuzdekini insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…