- 7 Mayıs 2016
- 27
- 8
- 1
- 39
Canim bozma moralini.belki gec dollenme falan olmus olabilir.cokta dusuk cikmamis degerin 0 degil sonucta.umudunu yitirme sakin.bu ari sutu pal polen karisimindan bende kullaniyorum.cok faydasi varmis gercekten.ben balparmak apitera apimix olanini kullandim.o bitince anavarza stamina balini aldim.onun icindede polen arisutu propolis varmis.macun gibi bisey.uzerinde bi cok seye iyi geldigi yaziyo.uremeyede yardimci diyo.bide agizdaki yaralara bile iyi gelir yaziyo.benim agzimda bi fane aft cikmisti.gargara kullandim gecmedi.dun bu anavarza stamina ya basladim.aksamina agzimdaki aft gecti.uzerinde yazdigi dogru cikti.belkide tesaduftu bilmiyorum.uremeyede yardimci yaziyo insallah onada iyi gelir.tavsiye eserim canim.ama tadi guzel degil.ben asilama tutmazsa incir kurune baslicam.hep erteledim.bi defada olsa bu ay onu denicem.insaalah sonuclarimiz iyi cikarda bunlara gerek kalmaz hic.tutmadi galiba hic bir belitrim yok zaten martta hsg cekindim doktorumuz 4 ay sansin yuksek demisti ama 2. asilamayi yapamiycaz bu ay dogal yollarla incir ve keciboynuzu kuru deniycem ama siz moralinizi bozmayin sakin soyleyemedim dun yapinca benim sol tupumde yapisiklik vardi zaten cok umitli degildim esiminde sperm mirfolojisi biraz dusuktu ama keciboynuzu ozu ve ari sutu bal polen iciyor duzeldi 2 ayda varsa baska tavsiyeniz kizlar deneyebilirim
Ibrahim saracoglunun karisimini hic duymadim canim ya.propolisin faydalarini anlattigi bi video izledim ama bu karisimini duymadim hic.o karisim hazirmi satiliyor.yoksa kendimizmi hazirlicaz.ibrahim saracoglunun karisimi var peki onun hakkinda bilgin varmi canm onunda propolisli bi karisimi var onu almayi dusunuyodum seninkide bakicam benim aldigim karisimda sadece bal polen ari sutu var
Ibrahim saracoglunun sitesinden baktim.benim kullandiklarimin aynisi var karisimin icinde.bal polen ari sutu propolis.ben balparmak apitera apimix i 50 tl ye anavarza stamina yi 22 tl ye aldim.belki ibrahim saracoglunun karisimi daha iyi olabilir.oyuzden bu kadar yüksektir belkide fiyati.ama icerik olarak aynilar.elimdeki bitsin ondan alirim sanirim.zaten en fazla 10 gunde bitiyo.gramlari cok az cunku.denemekte fayda var tabi.yok canm.hazir ibrahim saracoglunun internet sitesinde 95 tl sanirim biraz pahali gibi ama mecbur
Insallah canim ya onumuzde anneler gununu bebeklerimizle kutlariz.suan hayali bile cok guzel.ama sanirim benim tutmadi. artik yavas yavas umutlarimi yitiriyorum.hic bir belirtim yok malesef.adet agrisi gibide olmuyo.cunku son bi kac aydir adetim duzensiz olabiliyo.erken gebelik belirtilerinde adet olacakmis gibi agri oluyomus.oda yok bende.sanirim olmadi. esim benim kadar takmiyo kafasina.ben cok takiyorum.cok üzülüyorum.ama elimden bisey gelmiyo.rabbim ne derse o tabikide.Benimde bugün karnım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor. Perşembe gunu adet günüm fakat her lavaboya gittiğinde geldimi acaba diye bakıyorum. Artık tik oldu sanırım bende. Akıntım çok onu bile adet sanıyorm yani her an lavaboya koşuyorum. Com kastım esimde çok üzülüyor ve artık kızıyor kendini yıpratıyorsn rahat olmalısın biraz diyor.ama beni anlamıyorinşallah önümuzdeki anneler gününu bebeklerimizle kutlarız...
Merhaba benimde bugun asilsmamin 8.gunu.idrarda silik cizgi cikiyor diye kan testi yaptirdim bugun 2.80 cikti.2.80 lik beta hcg idrarda cikmazki normalde.ama benim idrar testimde cikiyo silik cizgi.benimde kafam karisti iyice.sizin normalde baktirmaniz gereken tarih kac.benim 10 mayis
dun yaptirdim kandan 1.74 asilamanin 8.gunu canm dusmus yani yukselirmi bilmiyorum umidim yok ama hazrladim kendimi carsamba adet gunumCanım snucun ne
dun yaptirdim kandan 1.74 asilamanin 8.gunu canm dusmus yani yukselirmi bilmiyorum umidim yok ama hazrladim kendimi carsamba adet gunum
Daha kan testi yaptirmadim.sali gunu yaptiricam.12. Gunu oluyo sali gunu.artik ozaman belli olur herseyCanım snucun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?