MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Uzuldum gercekten... insan kendini her nekadar kotu sonuca hazirlasada bi umut oluyor yinede...benimde beklentim yok aslinda...belirtim vss hic yok... hakkimizda hayirlisi olsun artik...kendimizi sıkmanin uzmenin anlami yok...Rabbimiz hakkimizda hayirsiz olan her seyi hayra cevirsin....

Hayirlisi hakkimizda... Ya bu sabah basladi reglim aslinda, birkac damla diyemem ama cok da diyemem geldi sabah ama devami yok kesildi. Hic anlamadim nedir bu boyle. Boyle bir durum yasayan var mi asilama sonrasi? Yarin sabah da boyle olursa idrar testi yapmak istiyorum negatif de olsa sonucu bi goreyim kafam rahatlasin diye.

Selam...test yaptiniz mi? Durum nedir??

Selam...test yaptiniz mi? Durum nedir??

Merhabalar. Evet reglim devam etti normal bicimde. Test de yaptim yine de icim rahat etsin diye, idrar testi yaptim negatif. Uzulduk ama vardir bunda da bi hayir dedik. Agustos ya da eylul gibi ikinci kez asilama deneriz diye dusunduk. INSALLAH sen guzel haber alirsin bize guzel haber verirsin. Bekleyen herkes de tabii.

Hayirlisi olsun insaAllah...sıkma canini hic...benimde persembe test gunum var...negatif olduguna eminim ... muhtemelen 2.asilamaya gecicez adetimle birlikte..sonrada tup bebek zaten...siz kac yillik evlisiniz bu arada? Sorun ne??

Gunaydin...adetime 1 hafta vardi ve bu sabah regl oldum...simdi hastaneye gittim ve kan verdim..

Arkadasalar bi sorum olcakti asilama nasil oluyor hangi durumlarda asilamaya gerek duyuluyor tutma orani nasl?? Bize asilama olmaz direk tup bebek dedilerde o yuzden merak ettim simmdiden tesekkurler..

Arkadasalar bi sorum olcakti asilama nasil oluyor hangi durumlarda asilamaya gerek duyuluyor tutma orani nasl?? Bize asilama olmaz direk tup bebek dedilerde o yuzden merak ettim simmdiden tesekkurler..
Merhaba doktor aynı şeyi bana da soyledi.Asilamada şansın çok dusuk tüp bebek yaptır dedi.Ama biz asilamayi denemek istedik.Yaşın daha gencse direk tüp bebek yaptırma.2 asilamadan sonra yaptirirsin.Ben mayıs ayında aşılama oldum.Cok şükür tuttu 10 haftalık hamileyim.

Canim sizin sorun neydi bizede aynilarini soylediler..

Prolaktin degerim yüksekti cnm zamanla duser dedi ama beklemek istemiyorsan direk tüp bebek yaptır dedi.Asilamayi onermedi.Birde ben serephone kullanmıştım kist olusmustu.Oyuzden olmuyordu.
Bizde sorun esimdeydi canim asilama hic olmaz demislerdi direk tup bebek dedi ..

Asilama nasil oluyor canim
Bizde esimde sorun yoktu.İlac tedavisine basliyosun iğne ya da hap.Bana iğne verdi yumurta gelisimi zayif olduğu için yüksek doz ile basladim.150 ml her gün saat 5 te gobekten yaptım.6 gün sonra 5 tane yumurta gelisti ama sadece birisi 19 mm olmustu.Tek yumurta ile asilama oldum.Asilamadan 36 saat önce gece catlatma iğnesi yaptim.Asilama günü eşim sabahtan sperm verdi laboratuvarda yıkama islemi yapıldı öğlen asilama oldum.Normal muayeneden bile daha kolaydi hiç agrim olmadi.

Canim ayni tup bebek gibiymis

Hayirlisi olsun insaAllah...sıkma canini hic...benimde persembe test gunum var...negatif olduguna eminim ... muhtemelen 2.asilamaya gecicez adetimle birlikte..sonrada tup bebek zaten...siz kac yillik evlisiniz bu arada? Sorun ne??

Biz 2. Asilamadan once biraz beklicez sanirim 1-2 ay kadar. Biraz kafamiz da dinlensin benim vucudum da. 2 yillik evliyiz biz. Bir yildir istiyoruz bebek. Tam bir problem yok aslinda bizde, benim yumurtalarim gelisiyor ama bazi aylar biraz kucuk kaliyorlar, esimde de spermde sayi ve morfoloji biraz dusuk. Artik bi seneyi tamamladik diye basladik asilama surecine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…