Ben ankaradakileri biliyorum istanbul icinde biraz arastrdiydim eger yanlis hatirlamiyorsam bahceci fulya ve sisli memorial duymustumİstanbulda önerebileceğiniz iyi bır tüp bebek merkezi var mı kızlar
Tsk ederim cnmBen ankaradakileri biliyorum istanbul icinde biraz arastrdiydim eger yanlis hatirlamiyorsam bahceci fulya ve sisli memorial duymustum
Anakarada cok iyi tup bebekte canimTsk ederim cnm
Gelip gitmemiz zor olur cnm iyi bir doktor bulup tekrar muayene olmak istiyorum aslındaAnakarada cok iyi tup bebekte canim
Canim ben kastamonudan gelip gidiyorum ankaraya ya biz ilk bi kere muane olmaya geldik gunu birlik gittik 1 ay sonraki adet donemindede senelik izne ayrildik20 gunluk git gel yapmayalim diye sorun olmadi oyle bende cok arastrma yaptim inan artik bunaldimGelip gitmemiz zor olur cnm iyi bir doktor bulup tekrar muayene olmak istiyorum aslında
neden dırek tup bebek dedı sıze .Canim ben kastamonudan gelip gidiyorum ankaraya ya biz ilk bi kere muane olmaya geldik gunu birlik gittik 1 ay sonraki adet donemindede senelik izne ayrildik20 gunluk git gel yapmayalim diye sorun olmadi oyle bende cok arastrma yaptim inan artik bunaldim
Ben ilkine baslamadan ikinci icin doktor bile arydm valla bak o kadar strese girdimGelip gitmemiz zor olur cnm iyi bir doktor bulup tekrar muayene olmak istiyorum aslında
Esimde sperm sayisi 0 di malesefneden dırek tup bebek dedı sıze .
degerlerınız nasılbenımde esımde problem varda 1 ilaçla 1 iğneyle 2 aşılamam negatif.
2-3 ay ara verdik. belki sonra tüp bebek dr unda tavsiyesine göre
Ben bi asilama yaptım olmadı sorun esimde progressif hareketlilik düşük şimdi de artık beklemek istemiyirum 3 yıldır evliyim artık herkes bebek bekliyor tabi kimsenin haberi yok olanlardanBen ilkine baslamadan ikinci icin doktor bile arydm valla bak o kadar strese girdim
Aynen canim tup bebege basla zaman kaybetme derimBen bi asilama yaptım olmadı sorun esimde progressif hareketlilik düşük şimdi de artık beklemek istemiyirum 3 yıldır evliyim artık herkes bebek bekliyor tabi kimsenin haberi yok olanlardan
anladım canım. bizimde morfoloji problemımız var. sperm sayısı ıyı , hızı orta derece ama. morfoloji 1Esimde sperm sayisi 0 di malesef3 sene nasip diye bekledik gecen aylar neden cocgumz olmuyor diye gittik sperm sayisinin hc olmadgini ogrendik ve ilacla tedaviye basladik arts olnca amelyata gerek gorulmedi kendi kendime dedim ben 3 sene bu ilac icinmi beklemissim diye gercekteb hersey nasip 3 sene boyunca yedgi ballar etki etmedide tedaviden sonra yedigi hersey etki etti nasip iste
ben bağcılar mega medipole gidiyorum canım. son aşılamamı orda yaptırdım . memnun kaldım. orda devam edıcem su an ara verdik gerci.Gelip gitmemiz zor olur cnm iyi bir doktor bulup tekrar muayene olmak istiyorum aslında
Biz dogal yollardan hamile kalamayoruz malesefanladım canım. bizimde morfoloji problemımız var. sperm sayısı ıyı , hızı orta derece ama. morfoloji 1benım problemım yok 2 aşılamam tutmadı ıste 1,5 sene oldu. bıde cok duzenlı ılıskı olmasına rağmen her ay yumurtlama takıbı yapmama rağmen hıc hamıle kalamadım
bıraz gec oldu ogrenmemız. bız daha once sperm testı yaptırmıstık morfoloji yoktu. hıc haberımız yoktu sorun oldugundan.Biz dogal yollardan hamile kalamayoruz malesef
Canim nasip olmuyor iste bi turlu nasip olsa gerisi bahanesi olurbıraz gec oldu ogrenmemız. bız daha once sperm testı yaptırmıstık morfoloji yoktu. hıc haberımız yoktu sorun oldugundan.
gecen ay ogrendık ıste. sebepsız sanıyorduk bızde. hormon testı rahım fılmı yumurtlama her sey normal sanıyoduk.
değilmişdemek o yuzden kalamadım hıc hamıle. aslında sayımız cok ıyı ama yetmıyor demekki
aynen canım.Canim nasip olmuyor iste bi turlu nasip olsa gerisi bahanesi olur
Biz elimizden geleni yapalimda gerisini Allaha birakalim kuzenim tup bebek yaptrcakti bi gecede tupleri patladi alindi onunda bayagidir cocugu olmuyordu tek caresi tup bebekti ama tupleri yoktu sonra kendiliginden hamile kaldi veren Allah veriyor ya tup ne bahanesymisaynen canım.
olmayınca da ne yapsan olmuyor işte. beklemekten başka çare yok. elimizden geleni yapıyoruz tabi. çare arıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?