MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Doktorunuz kim bi de ne kadara mal oldu asilama cnm
dr um günseli özdemir.
orda mustafa acette var ama. arkadasımın randevusu bıkac kez ertelenmıstı. bende calıstıgım ıcın erteleme olayını göze alamadım. zaten bayanda olduğu ıcın ılk tercıhım gunseli hanım oldu.
2 bıne yakın tuttu canım.
muayene 80 ıgneler 350 idi sanırım. catlatma ıgnesı 70 koruma ıgnesı 70. asılama 1250
hatırladıgım rakamlar bunlar.

ıste ıyı kotu o kadar cok ornek varki.
umarım vakti yakındır. daha fazla bekletmez.

Tsk ederim cnm

Benim doktorum Günseli hanım ilk kez aşılama deneyeceviz aşılamada başarı oranı yüksek diye biliyorum hatta ben umutsuzum biraz o destek veriyor sürekli hatta geçen ay bi hastasının üçüz hamile kaldığını duydum aşılama ile kısmet .. Mustafa bey için arayanlar olduğunda ilk gelecekseniz ekim ayında arayın diyorlar

Canim benim tutmadi.. bizdeki tek sikinti esimin morfolojisi 1.
Ama gunseli hnm cok tatli. Biz 2 ay ara verdik. Daha sonra tekrar gidicem.
Insallah seninki tutar

Canim benim tutmadi.. bizdeki tek sikinti esimin morfolojisi 1.
Ama gunseli hnm cok tatli. Biz 2 ay ara verdik. Daha sonra tekrar gidicem.
Insallah seninki tutar
Cnm benim esimde sorun yok benim rezerv azlığı var şimdi iki yumurta oldu işte buyurse inşallah aşılama olacak hakkımızda hayırlısı ama gerçekten severek gittiğim tek jinekolog Günseli hanım

Cnm benim esimde sorun yok benim rezerv azlığı var şimdi iki yumurta oldu işte buyurse inşallah aşılama olacak hakkımızda hayırlısı ama gerçekten severek gittiğim tek jinekolog Günseli hanım
evet canım moral veriyor. ıyı bır dr . sanada sebep olur ınsallah. ıyı haberlerını beklıyorum =)

Kızlar biz de ilk aşılamayı yaptırdık pazartesiyi bekliyorum. bütün sayfaları okuyamadım gebe kalan var mı acaba
umutsuzluğa kapılıyorum farklı topikleri okudum moralim bozuldu valla

Kızlar biz de ilk aşılamayı yaptırdık pazartesiyi bekliyorum. bütün sayfaları okuyamadım gebe kalan var mı acaba

Canim hayirlisi olsun insaAllah... umudunu kaybetme ama cokta dusunmemeye calis...gerci insanin elinde olmuyor ama... bizimde yarin 2.asilamamiz olacak sonrada tup bebek..umarim emeklerimiz bosa cikmaz...

Canim hayirlisi olsun insaAllah... umudunu kaybetme ama cokta dusunmemeye calis...gerci insanin elinde olmuyor ama... bizimde yarin 2.asilamamiz olacak sonrada tup bebek..umarim emeklerimiz bosa cikmaz...
Ben iki defa yaptırdım tutmadı sonra erkek ibfertilitesi olduğumuzu öğrendik tüp bebek yaptırdık oda tutmadı çabalıyoruz hala devam bklm şunu öğrendim ki etraftaki herşeye kulaklarını kapatmak rahat olmak çok önemli ben transferden sonra çok endiseliyfim ve gorumcem falan çok moralimi bozdular ders oldu kimseye söylemeden kulaklarımı tikayip ikinci tüp için start vericem

Soylememen daha dogru olur bencede..zaten yeterince zor birde insanlari cekmek zorunda kalmak iki kat daha da zorlastirir..Allah hayirlisini versin hepimiz icin..herseyi akisina birakmanin zamani..

Amin canım Rabbim kimseye aratmasın çok zormuş dua etmekten başka bişey yapamıyorum. Allah kolaylık versin takip ediyorum durumunu ben de yazarım. Aslında bir topik açmıştım ama hiç cevap yazan yok

Hiç kendini üzme canım ancak çeken anlar bunu. Konu ne bilemiyorum ama görümcenin çocuğu varsa, onun Allah'ın emaneti olduğunu unutmuş galiba. Rabbim göstermesin tabiki ama veren Allah almayı da bilir kötü sözle kimsenin canını acıtmamak lazın

Biz aşılamayı hiçkimseye söylemedik en güzeli hiç açık vermemek. En yakınımdaki arkadaşlarım bile bilmiyor görümceme zaten söylemem gizli gizli yaptık bitti kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…