Doktorunuz kim bi de ne kadara mal oldu asilama cnmben bağcılar mega medipole gidiyorum canım. son aşılamamı orda yaptırdım . memnun kaldım. orda devam edıcem su an ara verdik gerci.
Bende öyle dusunuyirum ama eşim pek yanaşmıyorAynen canim tup bebege basla zaman kaybetme derim
Neden yanasmiyor ki kotu bisey degilki sonucta benim esimde ilk zamanlar hic yanasmazdi isin ciddiyetini anlayinca kuzu kuzu yanastiBende öyle dusunuyirum ama eşim pek yanaşmıyor
Halen sorunun kendisinde olduğuna inanmıyorNeden yanasmiyor ki kotu bisey degilki sonucta benim esimde ilk zamanlar hic yanasmazdi isin ciddiyetini anlayinca kuzu kuzu yanasti
dr um günseli özdemir.Doktorunuz kim bi de ne kadara mal oldu asilama cnm
ıste ıyı kotu o kadar cok ornek varki.Biz elimizden geleni yapalimda gerisini Allaha birakalim kuzenim tup bebek yaptrcakti bi gecede tupleri patladi alindi onunda bayagidir cocugu olmuyordu tek caresi tup bebekti ama tupleri yoktu sonra kendiliginden hamile kaldi veren Allah veriyor ya tup ne bahanesymis
Bende esimi doktora goturemezdim ilk zamnlar nasipse olur diye sonra sorunun kendinde oldugunu anladi ama zor ikna oldu tedaviyeHalen sorunun kendisinde olduğuna inanmıyor
Tsk ederim cnmdr um günseli özdemir.
orda mustafa acette var ama. arkadasımın randevusu bıkac kez ertelenmıstı. bende calıstıgım ıcın erteleme olayını göze alamadım. zaten bayanda olduğu ıcın ılk tercıhım gunseli hanım oldu.
2 bıne yakın tuttu canım.
muayene 80 ıgneler 350 idi sanırım. catlatma ıgnesı 70 koruma ıgnesı 70. asılama 1250
hatırladıgım rakamlar bunlar.
Benim doktorum Günseli hanım ilk kez aşılama deneyeceviz aşılamada başarı oranı yüksek diye biliyorum hatta ben umutsuzum biraz o destek veriyor sürekli hatta geçen ay bi hastasının üçüz hamile kaldığını duydum aşılama ile kısmet .. Mustafa bey için arayanlar olduğunda ilk gelecekseniz ekim ayında arayın diyorlardr um günseli özdemir.
orda mustafa acette var ama. arkadasımın randevusu bıkac kez ertelenmıstı. bende calıstıgım ıcın erteleme olayını göze alamadım. zaten bayanda olduğu ıcın ılk tercıhım gunseli hanım oldu.
2 bıne yakın tuttu canım.
muayene 80 ıgneler 350 idi sanırım. catlatma ıgnesı 70 koruma ıgnesı 70. asılama 1250
hatırladıgım rakamlar bunlar.
Canim benim tutmadi.. bizdeki tek sikinti esimin morfolojisi 1.Benim doktorum Günseli hanım ilk kez aşılama deneyeceviz aşılamada başarı oranı yüksek diye biliyorum hatta ben umutsuzum biraz o destek veriyor sürekli hatta geçen ay bi hastasının üçüz hamile kaldığını duydum aşılama ile kısmet .. Mustafa bey için arayanlar olduğunda ilk gelecekseniz ekim ayında arayın diyorlar
Cnm benim esimde sorun yok benim rezerv azlığı var şimdi iki yumurta oldu işte buyurse inşallah aşılama olacak hakkımızda hayırlısı ama gerçekten severek gittiğim tek jinekolog Günseli hanımCanim benim tutmadi.. bizdeki tek sikinti esimin morfolojisi 1.
Ama gunseli hnm cok tatli. Biz 2 ay ara verdik. Daha sonra tekrar gidicem.
Insallah seninki tutar
evet canım moral veriyor. ıyı bır dr . sanada sebep olur ınsallah. ıyı haberlerını beklıyorum =)Cnm benim esimde sorun yok benim rezerv azlığı var şimdi iki yumurta oldu işte buyurse inşallah aşılama olacak hakkımızda hayırlısı ama gerçekten severek gittiğim tek jinekolog Günseli hanım
Canim hayirlisi olsun insaAllah... umudunu kaybetme ama cokta dusunmemeye calis...gerci insanin elinde olmuyor ama... bizimde yarin 2.asilamamiz olacak sonrada tup bebek..umarim emeklerimiz bosa cikmaz...Kızlar biz de ilk aşılamayı yaptırdık pazartesiyi bekliyorum. bütün sayfaları okuyamadım gebe kalan var mı acaba
umutsuzluğa kapılıyorum farklı topikleri okudum moralim bozuldu valla
Ben iki defa yaptırdım tutmadı sonra erkek ibfertilitesi olduğumuzu öğrendik tüp bebek yaptırdık oda tutmadı çabalıyoruz hala devam bklm şunu öğrendim ki etraftaki herşeye kulaklarını kapatmak rahat olmak çok önemli ben transferden sonra çok endiseliyfim ve gorumcem falan çok moralimi bozdular ders oldu kimseye söylemeden kulaklarımı tikayip ikinci tüp için start vericemCanim hayirlisi olsun insaAllah... umudunu kaybetme ama cokta dusunmemeye calis...gerci insanin elinde olmuyor ama... bizimde yarin 2.asilamamiz olacak sonrada tup bebek..umarim emeklerimiz bosa cikmaz...
Soylememen daha dogru olur bencede..zaten yeterince zor birde insanlari cekmek zorunda kalmak iki kat daha da zorlastirir..Allah hayirlisini versin hepimiz icin..herseyi akisina birakmanin zamani..Ben iki defa yaptırdım tutmadı sonra erkek ibfertilitesi olduğumuzu öğrendik tüp bebek yaptırdık oda tutmadı çabalıyoruz hala devam bklm şunu öğrendim ki etraftaki herşeye kulaklarını kapatmak rahat olmak çok önemli ben transferden sonra çok endiseliyfim ve gorumcem falan çok moralimi bozdular ders oldu kimseye söylemeden kulaklarımı tikayip ikinci tüp için start vericem
Canim hayirlisi olsun insaAllah... umudunu kaybetme ama cokta dusunmemeye calis...gerci insanin elinde olmuyor ama... bizimde yarin 2.asilamamiz olacak sonrada tup bebek..umarim emeklerimiz bosa cikmaz...
Ben iki defa yaptırdım tutmadı sonra erkek ibfertilitesi olduğumuzu öğrendik tüp bebek yaptırdık oda tutmadı çabalıyoruz hala devam bklm şunu öğrendim ki etraftaki herşeye kulaklarını kapatmak rahat olmak çok önemli ben transferden sonra çok endiseliyfim ve gorumcem falan çok moralimi bozdular ders oldu kimseye söylemeden kulaklarımı tikayip ikinci tüp için start vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?