Umut olacaksa ben varim canm mayis ayinda ilk asilamami yaptrdm cok sukur tuttu her daim dualarimdasnz Rabbim gonulden isteyen ve bunun icin cabalayan tum kullarini mujdelesinKızlar biz de ilk aşılamayı yaptırdık pazartesiyi bekliyorum. bütün sayfaları okuyamadım gebe kalan var mı acaba
umutsuzluğa kapılıyorum farklı topikleri okudum moralim bozuldu valla
Gorymcem 40 yaşında ve bekar asilamalari zaten ciddiye almadılar surekly bize akışına bırakın müdahale etmeyin deyip durdular problemimiz varxdememe rağmen anlamak istemediler tüp de de aynı şeyi yaptılar allahın işine karismisim rahat birakmslitmisim çok iğne ilaç kullaniyormusum sağlıklı olmazmış bilmem ne kafam rahat olması gerekirken bin türlü şeyle doldurdular ana kız artık gorusmuyorum onlarla bugün de adet oldum yarın tekrar gidicm bklm ankara yaHiç kendini üzme canım ancak çeken anlar bunu. Konu ne bilemiyorum ama görümcenin çocuğu varsa, onun Allah'ın emaneti olduğunu unutmuş galiba. Rabbim göstermesin tabiki ama veren Allah almayı da bilir kötü sözle kimsenin canını acıtmamak lazın
Biz aşılamayı hiçkimseye söylemedik en güzeli hiç açık vermemek. En yakınımdaki arkadaşlarım bile bilmiyor görümceme zaten söylemem gizli gizli yaptık bitti kafam rahat
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın canım çok saol bir umut oldun moralim bozuldu herkes negatif yazmışUmut olacaksa ben varim canm mayis ayinda ilk asilamami yaptrdm cok sukur tuttu her daim dualarimdasnz Rabbim gonulden isteyen ve bunun icin cabalayan tum kullarini mujdelesin
Hadi canım hayırlısıyla tutar inşallahKizlar asilamayi yaptik..herseyin hayirlisi olsun ...ayin 9 unda belli olacak...
Anladım canım uzak dur canını sıkıyorsa iyisini yapmışın küslük de iyi değil ama mesafeli ol napcanGorymcem 40 yaşında ve bekar asilamalari zaten ciddiye almadılar surekly bize akışına bırakın müdahale etmeyin deyip durdular problemimiz varxdememe rağmen anlamak istemediler tüp de de aynı şeyi yaptılar allahın işine karismisim rahat birakmslitmisim çok iğne ilaç kullaniyormusum sağlıklı olmazmış bilmem ne kafam rahat olması gerekirken bin türlü şeyle doldurdular ana kız artık gorusmuyorum onlarla bugün de adet oldum yarın tekrar gidicm bklm ankara ya
InsaAllah canimm...hepimiz icin...Hadi canım hayırlısıyla tutar inşallah
Canım aynı şeyleri yaşamışız. Hiçbir sorun olmamasına ragmen 1,5yılda bulduk kaybettik biz de.Benimde 1tane gebelik geçirdim kalp atışları duyulmadı bebeğinin 8haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldım. Onu da çok beklemistim hiç ummadığım zamanda geldi ve hemen gitti.şimdi yine bekliyorum inşallah yine hamile kalabilirm inşallah bu sefer dünyaya sağlıkla getirbilirim. Canim bu arada benim tam 14gun oluyor adet gününü aşılama günüm arası. Belki yumurtaların daha çok buyusunler diye seni bir iki gün daha beklemissindr
Canım yapışıklık olmamasına rağmen ben de hsg çekilince gebe kalmıştım. 2.ayında. Ama 8.hafta kalbi durdu Rabbim kimseye göstermesin. Keçiboynuzu da çok etkili bence daha fazla bişey yapma. ( çok klişe olacak ama rahat ol bir de. Hsg çekildiği ay gebelik olmayınca ağlama krizine girmiştim olmazsa olmasın dedim sonra, 2.ay gebe oldum. Ondan sonra hiç o kadar rahat olamadım tabi bekliyorum sanırım stresten olmuyor bizimtutmadi galiba hic bir belitrim yok zaten martta hsg cekindim doktorumuz 4 ay sansin yuksek demisti ama 2. asilamayi yapamiycaz bu ay dogal yollarla incir ve keciboynuzu kuru deniycem ama siz moralinizi bozmayin sakin soyleyemedim dun yapinca benim sol tupumde yapisiklik vardi zaten cok umitli degildim esiminde sperm mirfolojisi biraz dusuktu ama keciboynuzu ozu ve ari sutu bal polen iciyor duzeldi 2 ayda varsa baska tavsiyeniz kizlar deneyebilirim
Adetine var miydi daha??Kızlar galiba adet oluyorum tutmadı
3-4 gün vardı canım. Biraz geldi kesildi acaba implantasyon mu diyorum ama devamı gelecek gibi sancı da var anlamadım bekleyeceğim yarına kadarAdetine var miydi daha??
Mecbur kan testi yapman lazim yinede canim..dis gebelik ya da ustune gorme olmasin diye.. benim doktorum hep oyle yapiyor..3-4 gün vardı canım. Biraz geldi kesildi acaba implantasyon mu diyorum ama devamı gelecek gibi sancı da var anlamadım bekleyeceğim yarına kadar
Evet canım inşallah dış gebelik değildir benimde aklıma geldi. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu implantasyon kanaması 8.hafta kaybettik, inşallah bu sağlıklı bir gebeliktir heyecandan kalbim duracak sanki netleşseydi. Senden de güzel haberler bekliyorum nasıl durumun belirtiler var mıMecbur kan testi yapman lazim yinede canim..dis gebelik ya da ustune gorme olmasin diye.. benim doktorum hep oyle yapiyor..
InsaAllah canim ... ben asilama olayini artik hic takmiyorum canim..direk tup bebegi bekliyorum...cuma gunu yapildi zaten asilamam..belirtim yok.. tutmaz diye dusunuyorum ama tabi Allah buyuk... sen yarin kan ver hemen...bekletme ...haberlerini bekliyorum..insaAllah hayirli haberle gelirsin...Evet canım inşallah dış gebelik değildir benimde aklıma geldi. Bir önceki gebeliğimde de olmuştu implantasyon kanaması inşallah bu sağlıklı bir gebeliktir heyecandan kalbim duracak sanki netleşseydi. Senden de güzel haberler bekliyorum nasıl durumun belirtiler var mı
Rabbim inşallah beklemediğin zamanda kavuşturur canım... yarın şehir dışına çıkacağız işin kötüsü idrar testi bile yapmadım daha saf saf umutlanıyorum ben de işte...yazarım yine zaten saolInsaAllah canim ... ben asilama olayini artik hic takmiyorum canim..direk tup bebegi bekliyorum...cuma gunu yapildi zaten asilamam..belirtim yok.. tutmaz diye dusunuyorum ama tabi Allah buyuk... sen yarin kan ver hemen...bekletme ...haberlerini bekliyorum..insaAllah hayirli haberle gelirsin...
Hayirlisi olsun canim...uygun bir zamaninda yaparsin o zaman...Rabbim inşallah beklemediğin zamanda kavuşturur canım... yarın şehir dışına çıkacağız işin kötüsü idrar testi bile yapmadım daha saf saf umutlanıyorum ben de işte...yazarım yine zaten saol
Ayyy ciddi misin canimm yaa... cok sevindimmm...Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...ilk asilamaydi dimi yaa..İdrar testi yaptım kızlar Rabb'ime binlerce defa şükürler olsun tuttu aşılamamız... Allahım isteyen hiçkimseyi geri çevirmesin inşallah herkesin yüzünü güldürsün...sizin için de dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?