rahim agzını görmek için bi aparatif takıyolar galiba orda biraz acıyoYok canim aci vericek bir uygulama degil bagiran bayanlar belki kendini cok kasmistir o yuzden zorlanmislardir alttan muayene ye benziyo korkulacak bir durum yok yani
Ay canim insallah cok tesekkur ederim iyi dusuncelerin icin uzandim guzel seyler dusunmeye calisicam rabbim hepimizin yardimcisi olsunuzulme canm duzelir benim komsum 9 ay boyunca kanamasi olmus ama cocuk 3 yadinda suan his biseyi yok saglikli moralini yuksek tutarsan belki olumsuz bi gidisati duzeltebilirsiniz.kanamasi olupta hamileligi devam eden birkac arkadasim var
canım başka bi doktora git benceAy canim insallah cok tesekkur ederim iyi dusuncelerin icin uzandim guzel seyler dusunmeye calisicam rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Kızlar pazar günü asılama yaptırdım;
Yaptırdığım gün; inanılmaz kasık agrısı göğüs hassasiyeti (aksam iliski oldu)
2.gün; inanılmaz kasık ağrısı gaz sıkısması ve gogus ucu hassasiyeti (yine iliski oldu)
3.gün; daha hafif kasik agrisi gaz sikisması ve gogus ucu hassasiyeti (bugun progesterona basladim)
4.gün; sadece gaz sikismasi gece bacaklarimi uzattigimsa kasik batmasi gogus ucu hassasiyeti
5.gun yani bugün hic birsey yok ne kasik batmasi ne baska bisey sadece gogus ucu hassasiyeti normal mi bu? 5. Gunden sonra kasik batmalari vs olmasi gerekmiyor mu? :/
Inş canım
ınş canım amin
nerede yaptırdınız aşılamanızı ne kadar tuttuInş canım
ınş canım amin
İstanbul Anadolu yakasinda Dragosta Bülent Kars in ozel muayenehanesine gidiyorum asilamayi dr umun anlasmali oldugu kozyatagi centralparkta yaptirdim igneler 500 asilama 450 yikama 400.. Ben pko yum esiminde sperminde kumelesme varnerede yaptırdınız aşılamanızı ne kadar tuttu
bir de özel olmazsa herhangi bir sıkıntı varmıydı bebek olmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?