MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Sonucu belli olan kimse yokmu kızlar...Benim bugün ağrılarım çok şiddetlendi sanırım benim olmadı. Bütün belirtileri yaşadım ama sanki her an adet olabilirim suanda.zaten ya çarşamba yada perşembe adet günüm. Artik sonuca 1 adım kaldı. İnşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız ve bize söylersiniz

kızlar sizlerden iyi haberler yokmu sanırım benim tutmadı bugün 9 gün oldu dün kan verdim 8. gün 1.20 çıktı idrarda negatifti zaten napalım kısmet böyleymiş

Üzülme Cnm hakkımızda hayırlısı. İnşallah allahim bizede nasip eder anne olmayı. Benimde ağrılarım çok şiddetlendi:-(

Kizlar degerim 96.60 olmus ama malesef iki gundur kanamam var asilamamin bugun 17.gunu doktor il disindaydi gosteremedim sonucla basbasa kaldim hamilemiyim dusukmu yapiyorum bilmiyorum kizlar suan adet sancim var kanamam da devam ediyo ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum

uzulme canm duzelir benim komsum 9 ay boyunca kanamasi olmus ama cocuk 3 yadinda suan his biseyi yok saglikli moralini yuksek tutarsan belki olumsuz bi gidisati duzeltebilirsiniz.kanamasi olupta hamileligi devam eden birkac arkadasim var

pozitif dusun bebek isimlerine bak biseyler yap bak bi test var videosunu izledim gender test of soda karbonattan idrarin ile cinsiyetini ogrenebiliyomussun yeni gordum youtube da var

uzulme canm duzelir benim komsum 9 ay boyunca kanamasi olmus ama cocuk 3 yadinda suan his biseyi yok saglikli moralini yuksek tutarsan belki olumsuz bi gidisati duzeltebilirsiniz.kanamasi olupta hamileligi devam eden birkac arkadasim var
Ay canim insallah cok tesekkur ederim iyi dusuncelerin icin uzandim guzel seyler dusunmeye calisicam rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Kizlar doktora gittim gebelik olusmus ama kanamadan dolayi dusuk tehtidi varmis purloton igne verdi doktor hemen vurdurdum birde progestan verdi iki gun sonra testi tekrarlicam umarim dusuk olmaz tabi herseyin hayirlisi arkadaslar hepinizden dua bekliyorum

canim hayırlı olsun bebeğin sana tutunur inşallah dikkat et kendine yat sürekli dinlen Allah yardımcın olsun

Kızlar pazar günü asılama yaptırdım;
Yaptırdığım gün; inanılmaz kasık agrısı göğüs hassasiyeti (aksam iliski oldu)
2.gün; inanılmaz kasık ağrısı gaz sıkısması ve gogus ucu hassasiyeti (yine iliski oldu)
3.gün; daha hafif kasik agrisi gaz sikisması ve gogus ucu hassasiyeti (bugun progesterona basladim)
4.gün; sadece gaz sikismasi gece bacaklarimi uzattigimsa kasik batmasi gogus ucu hassasiyeti
5.gun yani bugün hic birsey yok ne kasik batmasi ne baska bisey sadece gogus ucu hassasiyeti normal mi bu? 5. Gunden sonra kasik batmalari vs olmasi gerekmiyor mu? :/

kizlar kac yumurta ile asilama yaptirdiniz doktorum bana cok yumurtan olustu 3 u biraz daha buyumus sekilde dozu arttirdi 75 le baslamistim 2 kutu bitirdim 3. aldim 112 ye cikardi dozumu sizin nasil oldu tecrubelerinizi paylasin lutfennn...

nerede yaptırdınız aşılamanızı ne kadar tuttu
bir de özel olmazsa herhangi bir sıkıntı varmıydı bebek olmaması için

nerede yaptırdınız aşılamanızı ne kadar tuttu
bir de özel olmazsa herhangi bir sıkıntı varmıydı bebek olmaması için
İstanbul Anadolu yakasinda Dragosta Bülent Kars in ozel muayenehanesine gidiyorum asilamayi dr umun anlasmali oldugu kozyatagi centralparkta yaptirdim igneler 500 asilama 450 yikama 400.. Ben pko yum esiminde sperminde kumelesme var

Kizlar kan testi yaptirdim umarim sonuc artmistir dualarinizi bekliyorum

Bayanlar merhaba bende bugun asılama yaptırdım şimdi eve geldim uzandım asılama ile hamilr kalanlar varmı birde nelere dikkat etmek gerekiyor cevaplarsanız cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…