- 16 Ekim 2014
- 92
- 24
- 18
- 33
Kan testi yaptirmadim henuz ama biraz ince idrar testi yaptim 3gun once yaptigima gore daha belirgin sanirim deger artmisNaptin canim varmi bi gelisme sonucun en son artmisti sonra yapgonmi test
Ayy cok sevindim canim.cok guzel bi haber.insallah allahimin izniyle dahada artacaktir.allah yar ve yardimcin olsun canim.Kan testi yaptirmadim henuz ama biraz ince idrar testi yaptim 3gun once yaptigima gore daha belirgin sanirim deger artmis
Âdet gününe kaç gün var cnm. 19 gün mu oldu senin. Belki çıkabilir idrarda cnmSlm kızlar bende 2. Asilamami 20 nisanda oldum bu gün adet olmam gerekiyor olmazsam 14 günü geçti sonucta idrar testinde çıkarmı? Bu sefer adetim gecikince bakacağım dedim şu anda bekliyorum beklemek çok zor ama hakkımızda hayirlisi;(
Iyi akşamlar bayanlar az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net çıkmadı biraz daha ince çıktı sizce hamilemiyim?Âdet gününe kaç gün var cnm. 19 gün mu oldu senin. Belki çıkabilir idrarda cnm
ınş canım amininşallah hamilesindir canm acilde kan testi yaptr
Yok canim aci vericek bir uygulama degil bagiran bayanlar belki kendini cok kasmistir o yuzden zorlanmislardir alttan muayene ye benziyo korkulacak bir durum yok yanikizlar bisey sorcam size bugun kontrolum vardi doktora gittim dogumhanedeydi oraya gittim iki kadin asilama yaptiriyodu ama bi bagiris kopuyodu tipki hsg cekildigimiz gibi bu asilama acili bisey mi caniniz yandimi hic
Benim 11. Gunum benimde erken gebelik testim tek cizgi ciktiBugün 7 günümü erken gebelik testi yaptım yine tek çizgi
Bi hamile kalsam butun gebelik belirtilerimi makale seklinde yazicambelki arastiran olurda bi faydasi olur.cunku ben arastirmaktan kafayi yedim iyice.evde yaptigim test cubuklarindan kule olacak yakinda
Dogrudur canim.ne bilim iste belkide bi faydasi olur birilerineTabii herkeste farkli ama hamile kalindigi ay pek bir belirti olmuyor hatta sanirim hiç :)
Bende olmamişti
Dogrudur canim.ne bilim iste belkide bi faydasi olur birilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?