MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aslında bir çok belirti var. Göğüs hassasiyeti,Niğde bulantısı,baş dönmesi, beyaz kıvamlı akıntı,dudak kuruması,alt karında ağrı,kasık ağrısı,karın şişliği. Çok umutluydum aslında ama negatifi görünce çok üzülmüştüm ama toparladi. Çok sağoln

Bugun benimde 10.gunum oldu asilamanin.bugunde yaptım idrar testi artik ikinci cizgi hic cikmadi.vucut idrardanda tamamen atti sanırım ilaci.saliya hersey belli olur artik.

ben dun kan testi yaptim 1.74 cikti carsambayi bekliycem bugun asilaminin 9.gunu carsamba adet olmam gerekiyo yapmiycam baska

tutmadi galiba hic bir belitrim yok zaten martta hsg cekindim doktorumuz 4 ay sansin yuksek demisti ama 2. asilamayi yapamiycaz bu ay dogal yollarla incir ve keciboynuzu kuru deniycem ama siz moralinizi bozmayin sakin soyleyemedim dun yapinca benim sol tupumde yapisiklik vardi zaten cok umitli degildim esiminde sperm mirfolojisi biraz dusuktu ama keciboynuzu ozu ve ari sutu bal polen iciyor duzeldi 2 ayda varsa baska tavsiyeniz kizlar deneyebilirim

tutmadi galiba hic bir belitrim yok zaten martta hsg cekindim doktorumuz 4 ay sansin yuksek demisti ama 2. asilamayi yapamiycaz bu ay dogal yollarla incir ve keciboynuzu kuru deniycem ama siz moralinizi bozmayin sakin soyleyemedim dun yapinca benim sol tupumde yapisiklik vardi zaten cok umitli degildim esiminde sperm mirfolojisi biraz dusuktu ama keciboynuzu ozu ve ari sutu bal polen iciyor duzeldi 2 ayda varsa baska tavsiyeniz kizlar deneyebilirim
Canim bozma moralini.belki gec dollenme falan olmus olabilir.cokta dusuk cikmamis degerin 0 degil sonucta.umudunu yitirme sakin.bu ari sutu pal polen karisimindan bende kullaniyorum.cok faydasi varmis gercekten.ben balparmak apitera apimix olanini kullandim.o bitince anavarza stamina balini aldim.onun icindede polen arisutu propolis varmis.macun gibi bisey.uzerinde bi cok seye iyi geldigi yaziyo.uremeyede yardimci diyo.bide agizdaki yaralara bile iyi gelir yaziyo.benim agzimda bi fane aft cikmisti.gargara kullandim gecmedi.dun bu anavarza stamina ya basladim.aksamina agzimdaki aft gecti.uzerinde yazdigi dogru cikti.belkide tesaduftu bilmiyorum.uremeyede yardimci yaziyo insallah onada iyi gelir.tavsiye eserim canim.ama tadi guzel degil.ben asilama tutmazsa incir kurune baslicam.hep erteledim.bi defada olsa bu ay onu denicem.insaalah sonuclarimiz iyi cikarda bunlara gerek kalmaz hic.

ibrahim saracoglunun karisimi var peki onun hakkinda bilgin varmi canm onunda propolisli bi karisimi var onu almayi dusunuyodum seninkide bakicam benim aldigim karisimda sadece bal polen ari sutu var

ibrahim saracoglunun karisimi var peki onun hakkinda bilgin varmi canm onunda propolisli bi karisimi var onu almayi dusunuyodum seninkide bakicam benim aldigim karisimda sadece bal polen ari sutu var
Ibrahim saracoglunun karisimini hic duymadim canim ya.propolisin faydalarini anlattigi bi video izledim ama bu karisimini duymadim hic.o karisim hazirmi satiliyor.yoksa kendimizmi hazirlicaz.

yok canm.hazir ibrahim saracoglunun internet sitesinde 95 tl sanirim biraz pahali gibi ama mecbur

2. kez aşılmamaı yaptır. Bu aya kadar çok stresliydim. Bu ay kafam çok rahat. Ne zaman ki aşılama sabahı sağlıklı ve hayırlısıysa olsun diye dua ettim, o zamandan sonra kafam çok rahat. Hayırlısı olsun diye düşünün; illa ki olacak veya olsun diye değil. O zaman insan rahatlıyor.

Benimde bugün karnım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor. Perşembe gunu adet günüm fakat her lavaboya gittiğinde geldimi acaba diye bakıyorum. Artık tik oldu sanırım bende. Akıntım çok onu bile adet sanıyorm yani her an lavaboya koşuyorum. Com kastım esimde çok üzülüyor ve artık kızıyor kendini yıpratıyorsn rahat olmalısın biraz diyor.ama beni anlamıyor :KK43: inşallah önümuzdeki anneler gününu bebeklerimizle kutlarız...

yok canm.hazir ibrahim saracoglunun internet sitesinde 95 tl sanirim biraz pahali gibi ama mecbur
Ibrahim saracoglunun sitesinden baktim.benim kullandiklarimin aynisi var karisimin icinde.bal polen ari sutu propolis.ben balparmak apitera apimix i 50 tl ye anavarza stamina yi 22 tl ye aldim.belki ibrahim saracoglunun karisimi daha iyi olabilir.oyuzden bu kadar yüksektir belkide fiyati.ama icerik olarak aynilar.elimdeki bitsin ondan alirim sanirim.zaten en fazla 10 gunde bitiyo.gramlari cok az cunku.denemekte fayda var tabi.

Benimde bugün karnım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor. Perşembe gunu adet günüm fakat her lavaboya gittiğinde geldimi acaba diye bakıyorum. Artık tik oldu sanırım bende. Akıntım çok onu bile adet sanıyorm yani her an lavaboya koşuyorum. Com kastım esimde çok üzülüyor ve artık kızıyor kendini yıpratıyorsn rahat olmalısın biraz diyor.ama beni anlamıyor :KK43: inşallah önümuzdeki anneler gününu bebeklerimizle kutlarız...
Insallah canim ya onumuzde anneler gununu bebeklerimizle kutlariz.suan hayali bile cok guzel.ama sanirim benim tutmadi. artik yavas yavas umutlarimi yitiriyorum.hic bir belirtim yok malesef.adet agrisi gibide olmuyo.cunku son bi kac aydir adetim duzensiz olabiliyo.erken gebelik belirtilerinde adet olacakmis gibi agri oluyomus.oda yok bende.sanirim olmadi. esim benim kadar takmiyo kafasina.ben cok takiyorum.cok üzülüyorum.ama elimden bisey gelmiyo.rabbim ne derse o tabikide.

Moralini bozma hemen canim hemen pes etmek yok öyle. Belki hiç belirti yasamicaksin hiç bir yerin agrimadan hamilesin. Benim gorumcem hamile ama hiç bir sıkıntısı yok ve hiç anlamadı şuan 4 aylık ve maşallah hala çok rahat ve güzel bir gebelik süreci geçiriyor. Belki sende öylesindir.

Merhaba benimde bugun asilsmamin 8.gunu.idrarda silik cizgi cikiyor diye kan testi yaptirdim bugun 2.80 cikti.2.80 lik beta hcg idrarda cikmazki normalde.ama benim idrar testimde cikiyo silik cizgi.benimde kafam karisti iyice.sizin normalde baktirmaniz gereken tarih kac.benim 10 mayis

Canım snucun ne

Kızlar mrb cuma gınu yaptrdım asılamamı bende snuc beklıyrum aranızda snuc alan var mı

dun yaptirdim kandan 1.74 asilamanin 8.gunu canm dusmus yani yukselirmi bilmiyorum umidim yok ama hazrladim kendimi carsamba adet gunum

Canım sekız gun erken degılmı ya bıze 12ncı gunu kan tahlılı yaptrn dedı dur bakalım belkı yukselır hemen uzulme

evet canm ilk asilamamdi sabredemedim 7.gun yaptim 2.81 8.gunde 1.74 dustugunu gorunce umidimi yitirdim banada demisti 12.gun diye doktorum.ama diger forumlarda 8.gunde 8 9 cikanlar var hic belirtim yok agrim gogus hassasiyetim bilmiyorum olursa supriz olur zor ama senin kacinci gun canm cok dikkat et ben 1 haftadr yatiyorumda evdeyim

Back
X