MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Ondandir cnm .Umutsuzluga kapılma.Ne güzel 2 yumurta gelişmiş.Benim bi taneydi.Şansın daha fazla.Allah büyük sanada nasip eder inşallah.Hepinize bol bol dua ediyorum.

Allah razi olsun cnm.bugun test yaptim tabiki tek czgi:( senin adetlerin nasildi duzenlimiydi

Kizlar selam dun gece gebelik testi yapmistim asilamanin 9.gunuydu.bugun sabah baktim testte silik cizgi war anlayan beri gelsin bu idrar testlerinden???????

Aynen cnm hayirlisi olsun hepimiz hakkinda.bende 2.asilamami oldum.puregon vurdum ben kendime.bugun 9.f
Gunum.bnde polikistik over var senin asilama nedenin ne ?

1 yil oldu isteyeli ama olmadi. bende pko yok tam olarak, esimde de sayi ve morfolojide az bozulma vardi, doktorumuz artik gecikmeyelim bir kez asilama deneyelim isterseniz dedi biz de denemek istedik.

Hamile arkadslar size bi sorm olacak. Adet gununz gelnce agrinz ne durmdaydi. Adet agrisi vs oldu mu.benm 12.gunmde oldu adet olckmsm hssi smdi kayboldu. Ne olur dua edn banaa. Yarn kan vercm ve yarnn 2evlillk yildonumumz :) insallah yarn buradn hamileym yazarm da bekleyn arkadslara da umut olrm Rabb imn iznyle

Kizlar.. Selamun aleykum cumlenize. Ben bugn asilamamin 14.gunndeym. Henuz test yapmadm :) gelen giden de yok. Yarin da gelmzse ki insallah gelmez aksam gidip kan vercm. Dua edin bu kizceye. Yarin yazaym burdan hamileym dyee .
İnşallah güzel haberler verirsin.Dualarım seninle.

Hamile arkadslar size bi sorm olacak. Adet gununz gelnce agrinz ne durmdaydi. Adet agrisi vs oldu mu.benm 12.gunmde oldu adet olckmsm hssi smdi kayboldu. Ne olur dua edn banaa. Yarn kan vercm ve yarnn 2evlillk yildonumumz :) insallah yarn buradn hamileym yazarm da bekleyn arkadslara da umut olrm Rabb imn iznyle
Benim ara ara oldu adet sancim.Adet gunumde daha da arttı heran adet olacakmisim gibiydi.Çok korktum ama Şükür olmadım.Allah senin yuzunude güldürsun mübarek günde.

Kizlar.. Selamun aleykum cumlenize. Ben bugn asilamamin 14.gunndeym. Henuz test yapmadm :) gelen giden de yok. Yarin da gelmzse ki insallah gelmez aksam gidip kan vercm. Dua edin bu kizceye. Yarin yazaym burdan hamileym dyee .

Aleykum selam . Insallah guzel haber alirsin, bize de verirsin guzel haberi. Yazdigini okuyunca ben heyecanlandim, seni dusunemiyorum :) ben daha kendime igne vurma asamasindayim asilamanin. Allah yuzumuzu guldursun bu Ramazan ayinda insallah..

Back
X