Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Bende bu gün gidecem 16. Gün ama benim biraz aklım karıştı geçen ay ben 6 gün kadar geciktim ömrümde ilk defa evde üç tane farklı markalarla test yaptım hepsi pozitifti sonra adet oldum doktora gittiğimde olabilir dedi belki ufak birşeydi tutunamadı dedi yani doktorda iğneden 14. Gün sonra normalde adet olunur dedi biraz aklım karıştı şimdi ben ayın 6 sına kadar beklemeyim dimi arkadaşlar varsa çıkar heralde beni aydınlatırsanız sevinirim..

İşte böyle durumlarda beklememek gerek canım kimyasal da olsa öğrenmek iyidir Oyüzden pozitif görünce beklemeden kan vermelisin

Birde 14 gün sonra adet olunur genel bir veridir bazen 17.gün 19.gün adet olan da var değişir kişiden kişiye göre benim bazen 14.gün olduğu hatta 17.gün olduğu da olmuştu

22 mayısda iğne oldum bugün 10. Günü test bu şekilde anında çıktı bir tane de normal yaptım onda da anında çıktı doğru olabilir mi
İğne etkisini takip etmişmiydiniz? İğne etkisi olabilir çünkü bazı kişilerde 12.güne kadar sürebiliyor

Canım benim bende ovitrelle oldum önce klomen kullandım 17. Gün test yaptım 1.20 idi yok yani âdet oldum iki gün sürdü bitti hiç böyle bir şey başıma gelmedi normal de 4 gün olurum âdet ama neden bilmiyorum erken kesildi bide kilo olmaya başladı sanırım karnımda bi doluluk hissi var

Yok benimki adet değil iğneden sonra 4. Gün kanamam oldu kesildi ve adetime daha çok varken oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…