- Konu Sahibi Sosyallanne
-
İşte böyle durumlarda beklememek gerek canım kimyasal da olsa öğrenmek iyidir Oyüzden pozitif görünce beklemeden kan vermelisinBende bu gün gidecem 16. Gün ama benim biraz aklım karıştı geçen ay ben 6 gün kadar geciktim ömrümde ilk defa evde üç tane farklı markalarla test yaptım hepsi pozitifti sonra adet oldum doktora gittiğimde olabilir dedi belki ufak birşeydi tutunamadı dedi yani doktorda iğneden 14. Gün sonra normalde adet olunur dedi biraz aklım karıştı şimdi ben ayın 6 sına kadar beklemeyim dimi arkadaşlar varsa çıkar heralde beni aydınlatırsanız sevinirim..
Birde 14 gün sonra adet olunur genel bir veridir bazen 17.gün 19.gün adet olan da var değişir kişiden kişiye göre benim bazen 14.gün olduğu hatta 17.gün olduğu da olmuştuBende bu gün gidecem 16. Gün ama benim biraz aklım karıştı geçen ay ben 6 gün kadar geciktim ömrümde ilk defa evde üç tane farklı markalarla test yaptım hepsi pozitifti sonra adet oldum doktora gittiğimde olabilir dedi belki ufak birşeydi tutunamadı dedi yani doktorda iğneden 14. Gün sonra normalde adet olunur dedi biraz aklım karıştı şimdi ben ayın 6 sına kadar beklemeyim dimi arkadaşlar varsa çıkar heralde beni aydınlatırsanız sevinirim..
22 mayısda iğne oldum bugün 10. Günü test bu şekilde anında çıktı bir tane de normal yaptım onda da anında çıktı doğru olabilir miAmin canım inşallah
14. Günü beklemelisin22 mayısda iğne oldum bugün 10. Günü test bu şekilde anında çıktı bir tane de normal yaptım onda da anında çıktı doğru olabilir mi
Canım bu gün kan versem çıkar mı yaniBirde 14 gün sonra adet olunur genel bir veridir bazen 17.gün 19.gün adet olan da var değişir kişiden kişiye göre benim bazen 14.gün olduğu hatta 17.gün olduğu da olmuştu
İğne etkisini takip etmişmiydiniz? İğne etkisi olabilir çünkü bazı kişilerde 12.güne kadar sürebiliyor22 mayısda iğne oldum bugün 10. Günü test bu şekilde anında çıktı bir tane de normal yaptım onda da anında çıktı doğru olabilir mi
Varsa tabiki çıkar 16 gün olmuş canım kan verebilirsin yada evde test yapabilirsinCanım bu gün kan versem çıkar mı yani
Varsa tabiki çıkar 16 gün olmuş canım kan verebilirsin yada evde test yapabilirsin
Canım benim bende ovitrelle oldum önce klomen kullandım 17. Gün test yaptım 1.20 idi yok yani âdet oldum iki gün sürdü bitti hiç böyle bir şey başıma gelmedi normal de 4 gün olurum âdet ama neden bilmiyorum erken kesildi bide kilo olmaya başladı sanırım karnımda bi doluluk hissi varBenim de hala lekelenmem devam ediyor saçma sapan bir durum yaşıyorum bakalım hayırlısı resmen iğneyi vurduktan sonra 4. Günden itibaren bir gün var bir gün yok lekelenme yaşıyorum ama dünden beri hiç gitmedi adet günüm olsa dicem ki adet oldum ki iğneden sonra 4. Gün adet olmaz yumurtlama kanaması bu kadar sürmez heralde iğne boşa gitti bir daha da yapmam artık nasip bakalım
Bizide haberdar et canım iyi haberlerle inşallahElimde maalesef test yok o yüzden direk hastaneye gidip kan verecem
Amin canım inşallah vardır çok teşekkür ederim haber edecem ❤Bizide haberdar et canım iyi haberlerle inşallah
Mesajları okuyamadım beta yükseldi mi diyeNe belli oldu mu canım
Evet canım yükseldi çok şükür inşallah devamı da gelirMesajları okuyamadım beta yükseldi mi diye
İnşallah canım stres yapma daha bi sorun olmazEvet canım yükseldi çok şükür inşallah devamı da gelir
İnşallah canımİnşallah canım stres yapma daha bi sorun olmaz
Kan testi verdim 0.05 çıktı yani yok ben çok farklı şeyler yaşadım zaten anlamadım hayırlısıİnşallah canım
Yok benimki adet değil iğneden sonra 4. Gün kanamam oldu kesildi ve adetime daha çok varken olduCanım benim bende ovitrelle oldum önce klomen kullandım 17. Gün test yaptım 1.20 idi yok yani âdet oldum iki gün sürdü bitti hiç böyle bir şey başıma gelmedi normal de 4 gün olurum âdet ama neden bilmiyorum erken kesildi bide kilo olmaya başladı sanırım karnımda bi doluluk hissi var
Doktora sormadın mı canım ?Yok benimki adet değil iğneden sonra 4. Gün kanamam oldu kesildi ve adetime daha çok varken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?