Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Selam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı

Testi tekrarlayın bence uzun süre sonra belirdiyse eğer ikinci çizgi kuruma çizgisi olabilir

Testi tekrarlayın bence uzun süre sonra belirdiyse eğer ikinci çizgi kuruma çizgisi olabilir
Bilmiyorum. İlk ysptığımda çok beklemedim ikinci çizgiyi görmeyince bıraktım sonra baktığımda ikinci çizgi. Baya belirgin. Tabi emin olmak için tekrar yapmam lazım ama sabah yapacam. Bide göğsümde halka yerinde küçük kabarcık çıkmışüsyeki dün akşam, altaki sabah yaptım

Eklentiler

• 1000070273.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 78
Ben sabah iki tane yaptım ikisi de bu şekilde çıktı doktora sordum ikinci çizgiyi net görmen lazım dedi bu silik dedi kan testi bize kesin sonucu verir dedi adet görmezsen tekrarlayalım dedi yani eğer çok şüpheleniyorsanız mutlaka bir kan verin

Eklentiler

• IMG_9710.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_9711.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 77
Öyle mi oluyor canım bilemedim
Tabiki benim geçen sene kaybettiğim bebeğim. Değerim 330 olduğunda görünmemişti mesela kese ya da başka bir şey 3000 olduğunda göründü 6 haftalıkken de kalbini duymuştuk ama suyu çok azdı tutunamadı kalbi durdu

Çok üzüldüm benim sonuç yarına kaldı

Seninki de farklı olmuş hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah bu ay da olmadı benim bakalım bugünkü sonuç onu gösteriyor ve yine lekeleniyorum adet başlayacak heralde artık günümde geldi çünkü rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah

Kan verebilirsin canım istersen inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…