- 17 Kasım 2016
- 1.347
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Sordum adet olmazsan hcg ye tekrar baktır dediDoktora sormadın mı canım ?
Testi tekrarlayın bence uzun süre sonra belirdiyse eğer ikinci çizgi kuruma çizgisi olabilirSelam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
Bilmiyorum. İlk ysptığımda çok beklemedim ikinci çizgiyi görmeyince bıraktım sonra baktığımda ikinci çizgi. Baya belirgin. Tabi emin olmak için tekrar yapmam lazım ama sabah yapacam. Bide göğsümde halka yerinde küçük kabarcık çıkmışüsyeki dün akşam, altaki sabah yaptımTesti tekrarlayın bence uzun süre sonra belirdiyse eğer ikinci çizgi kuruma çizgisi olabilir
Kan verdim sonucum birkaç saat sonra çıkacak ama ultrasonda birşey yok moralim bozulduBizide haberdar et canım iyi haberlerle inşallah
Ultrasonda hemen görünmez ki zaten 1000 üzerinde görünüyorKan verdim sonucum birkaç saat sonra çıkacak ama ultrasonda birşey yok moralim bozuldu
Seninki de farklı olmuş hayırlısı olsun inşallahYok benimki adet değil iğneden sonra 4. Gün kanamam oldu kesildi ve adetime daha çok varken oldu
Öyle mi oluyor canım bilemedimUltrasonda hemen görünmez ki zaten 1000 üzerinde görünüyor
Tabiki benim geçen sene kaybettiğim bebeğim. Değerim 330 olduğunda görünmemişti mesela kese ya da başka bir şey 3000 olduğunda göründü 6 haftalıkken de kalbini duymuştuk ama suyu çok azdı tutunamadı kalbi durduÖyle mi oluyor canım bilemedim
Çok üzüldüm benim sonuç yarına kaldıTabiki benim geçen sene kaybettiğim bebeğim. Değerim 330 olduğunda görünmemişti mesela kese ya da başka bir şey 3000 olduğunda göründü 6 haftalıkken de kalbini duymuştuk ama suyu çok azdı tutunamadı kalbi durdu
Amin inşallah bu ay da olmadı benim bakalım bugünkü sonuç onu gösteriyor ve yine lekeleniyorum adet başlayacak heralde artık günümde geldi çünkü rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallahSeninki de farklı olmuş hayırlısı olsun inşallah
Ama neden ben bugün verdim 1 saatte çıktıÖyle mi oluyor canım bilemedim
Görünmezki hemen canım karından ultrasonla görünmesi için değerin 2 bin 3 binler de olmalı en azKan verdim sonucum birkaç saat sonra çıkacak ama ultrasonda birşey yok moralim bozuldu
Ama neden ben bugün verdim 1 saatte
Kan verebilirsin canım istersen inşallah vardırSelam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
E nabızdan kontrol edin arada benceBilmiyorum yetişmez dedi bu güne eşime dedim gidelim yarına kalsın dedi
Çok çok çok sevindim sağlıkla artmaya devam etsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da bizlere olsunSelam kızlar bugün tekrar kan verdim değerim 75 olmuş iki kat artmış inşallah artmaya devam eder normalde bugün regl gümümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?