• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Teşekkür ederim destekleriniz için🩷 birbirimizi hiç tanımasak da hayatın aynı yerinde olmak aynı duyguları hissetmek ayrı 🌸
Hepimiz umuda giden yolda birlikte yürüyoruz bu nedenle negatif ve pozitif haberleri hepimizi aynı etkiliyor. Birlikte sevinip birlikte üzüyoruz

Çok teşekkür ederim destekleriniz için🩷 her cümle çok iyi hissettiriyor🩷 evet 6 tane daha pgtli embriyom var
Çok şükür diyip buna tutunacağız canım. Rahmin hazırsa,maddi ve manevi de kendini iyi hissediyorsan yola devam et. Bence en önemli şey senin mentaliten🌸 belki bu sefer çift transfer de yapılabilir mi?

Benim negatif oldu sonucum. Pozitif gören arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza. ✨
Canım kaç geldi sonucun. Bugün ilk testin di sanırım seninde öyle hatırlıyorum beraber yapacaktık hatta. Bazen imtihanlarımız çok farklı olabiliyor. Benim 5. Denemem ve yarın ki sonuca göre herşey değişecek. Çünkü başka embriyom kalmadı. Maddi olarak paramız kalmadı. Bedenen artık kortizonlardan kilo almaya başladım yani boş boş şişiyorum farkındayım. Yani bir evlat umuduyla bekleyip olmaması illaki üzüyor insanı. Burda tanımadığımız halde birbirimizin dertlerine üzülüp sevinçlerine seviniyoruz. Ama biliyorum ki her ne olursa olsun biz kendi kendimizin ilacıyız. Ve biliyorum ki bir çoğumuz evlat nasip olana kadar da bu yolları zorlayacağız ve başaracağız. Allah yeterki sağlık versin. 🤲🥹

Kızlar bugün 10. Gün ve testim negatif çıktı malesef, hepiniz için ayrı ayrı mutlu oldum darısı benim gibi bekleyenlere🥲
Canım hayırlısı olsun üzülme demeyeceğim üzülüyoruz. Sonuçta hepimiz burda aynı şey için varız anne olmak ama kimimize geç kimimize erken geliyor mucizeler. Ve en güzeli hala dondurulmuş embriyolarının olması. Umarım hepsi altın yumurtadır. Ve sana evlat olarak nasip olur. 🤲🤲

Ben 25 le öğrendim üzülecek birşey yok
Hemşiremde öyle söyledi önemli olan 2. Artış dedi. İlk değer çok da önemli değil dedi.Ama ne bileyim ben hep 150 değer altını kimyasal geçirdiğim için ister istemez korkuyorum. Ve dün bir çok düşük değerle başlayıp doğum yapanları okudum sitede.biraz daha ümitlendim. Ama benim 15 günlük süreç olunca işte illaki düşünüyorum. Allah bana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 🙏

Çok şükür diyip buna tutunacağız canım. Rahmin hazırsa,maddi ve manevi de kendini iyi hissediyorsan yola devam et. Bence en önemli şey senin mentaliten🌸 belki bu sefer çift transfer de yapılabilir mi?
Evet bu sefer çift isteyeceğim inşallah güzel şeyler olur🌸

Canım hayırlısı olsun üzülme demeyeceğim üzülüyoruz. Sonuçta hepimiz burda aynı şey için varız anne olmak ama kimimize geç kimimize erken geliyor mucizeler. Ve en güzeli hala dondurulmuş embriyolarının olması. Umarım hepsi altın yumurtadır. Ve sana evlat olarak nasip olur. 🤲🤲
İnşallah güzel dilekler iyi geldi, aynı güzellikler sizleri de bulsun güzelce değerleriniz artsın🩷

İlaçlar vücudumuzun dengesini bozuyor maalesef. İnşallah sonuçlar pozitif olur da çektiğimiz sıkıntılara güler geçeriz
Gerçekten ilaçlar o kadar denge bozuyor ki canım o kadar çok sinirleniyorum ki bazı şeylere tahammül seviyem yok yani kendimi tanıyamıyorum ve bazen eşimde diyor ki gerçekten bunlar ilacın etkisi diyor hak veriyorum . sonuçlarımızı ogrenene kadar ilaçları kullanıyoruz adetlerimiz gecikiyor negatif olduğunda bıraktığımız da ilaçları adet günlerimiz değişiyor resmen vücudumuzun hormonlarını ilaçlarla dengelemeye çalışıyoruz inşallah Rabbim hepimizin ailesinde er da geç annelik babalık duygusunu tattırsın.

Gerçekten ilaçlar o kadar denge bozuyor ki canım o kadar çok sinirleniyorum ki bazı şeylere tahammül seviyem yok yani kendimi tanıyamıyorum ve bazen eşimde diyor ki gerçekten bunlar ilacın etkisi diyor hak veriyorum . sonuçlarımızı ogrenene kadar ilaçları kullanıyoruz adetlerimiz gecikiyor negatif olduğunda bıraktığımız da ilaçları adet günlerimiz değişiyor resmen vücudumuzun hormonlarını ilaçlarla dengelemeye çalışıyoruz inşallah Rabbim hepimizin ailesinde er da geç annelik babalık duygusunu tattırsın.
Amin canım eşlere ister istemez yansıtıyoruz. Onlar da biraz alttan alacak mecbur vücudumuza giren ilacın hormonun haddi hesabı yok. Bugün 7. Günüm belim ağrıyor sol kasık ağrım var bunları söyleyince artık normal ilaçlardan diyor eşim o da alıştı😄

Canım kaç geldi sonucun. Bugün ilk testin di sanırım seninde öyle hatırlıyorum beraber yapacaktık hatta. Bazen imtihanlarımız çok farklı olabiliyor. Benim 5. Denemem ve yarın ki sonuca göre herşey değişecek. Çünkü başka embriyom kalmadı. Maddi olarak paramız kalmadı. Bedenen artık kortizonlardan kilo almaya başladım yani boş boş şişiyorum farkındayım. Yani bir evlat umuduyla bekleyip olmaması illaki üzüyor insanı. Burda tanımadığımız halde birbirimizin dertlerine üzülüp sevinçlerine seviniyoruz. Ama biliyorum ki her ne olursa olsun biz kendi kendimizin ilacıyız. Ve biliyorum ki bir çoğumuz evlat nasip olana kadar da bu yolları zorlayacağız ve başaracağız. Allah yeterki sağlık versin. 🤲🥹
0. Küsür net belli yani olmadığı. Aynıyız benimde başka embriyom yoktu 😊 hayırlısı böyleymiş napalım, biraz daha zamanı var benim bebelerin belli 🥹 bugün vermedim ben dün verdim. 12. Gündü zaten dün. Doktorum pazar gününe denk geliyor diye muhtemelen pazartesi dedi. Bugün telefonlada konuştuk kendisiyle, bir sürü genetik test istedi. 2 tane kimyasalım vardı zaten önceden. Bu son transferimde de idrarda pozitifi görmüştüm günden güne silikleşti buda kimyasal oldu muhtemelen

Hiçbir sıkıntın yoksa hemen başlarsın canım.Kaçıncı denemendi.listeye baktım ama seni göremedim.Bir de dondurulmuş embriyoların var mıydı?Eğer varsa daha az yorucu bir sürece girersin🌸
İlk denemem di 5 dondurulmuş embriyom daha var çok şükür ama çok iyi kaliteydi doktorum da bende çok ümitliydik ama allahın takdiri böyleymiş doktorum bu üst üste transfer tavsiye etmiyorum dedi bu ay dinlen diğer ay rahme bir daha bakalım histereskopi ile dedi çünkü benim rahmim miyom üretiyor inşallah bir sorun olmazsa temmuzda tekrar bir transfer olur diye ümit ediyorum

İlk denemem di 5 dondurulmuş embriyom daha var çok şükür ama çok iyi kaliteydi doktorum da bende çok ümitliydik ama allahın takdiri böyleymiş doktorum bu üst üste transfer tavsiye etmiyorum dedi bu ay dinlen diğer ay rahme bir daha bakalım histereskopi ile dedi çünkü benim rahmim miyom üretiyor inşallah bir sorun olmazsa temmuzda tekrar bir transfer olur diye ümit ediyorum
Çok üzüldüm malesef benim de negatif, en iyi kalite ve 5. Gündü🥲 daha doktorla konuşmadık ama ben de hemen tekrar transfer olmak istiyorum inşallah olabiliriz ve gizel haberi alırız 🤲🏻

Back
X