• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhabalar 5 mayısta 5. Gün 3bc ve 6. Gün 5 ab embriyo transferi oldum. Dün 7. günüm de kan testi verdim ve 17 çıktı değerim. Bu dördüncü Transferim. 3 transferim kimyasal oldu biri de 5inci hafta düşükle sonuçlandı. Yarın test günüm doktorum 9. Gün test istiyor. Çok endişeliyim çok yıprandım bu süreçte. Tedavi sırasında sizlerden hangi testleri istediler? Bizde bir sorun bulamadılar
Merhaba,test sonucunuz çıktı mı? Bugün test gününüz olmalıydı galiba😇

Benim ilk denemem.İlk tüp bebeğe başlarken AST,ALT, hıv falan filan yazan testler yapmışlardı eşimle.Ekim ayıydı o zaman.benden de genel hormon testleri istemişlerdi LH,FSH,progestron,Tiroit falan vardı yani kapsamlıydı o test hatırlamıyorum. kasımda ve aralıkta iki kere OPU oldum sonra.
Ama düşük,kimyasal falan olmadığın için bilmiyorum onun prosedürlerini canım.

Kızlarr ben dayanamadım test yaptım 7. Günüm bugün transfer hariç baksanıza var mı sizce 🥹🤲

Eklentiler

• 20250514_165519.webp
    20250514_165519.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 83
Çok sevindim testindeki ikinci çizgiyi gördüm 🥹🥹 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🧿😍😍
Aminn, inşallah canım benim çok teşekkür ederim darısı senin ve buradaki bekleyen herkesin başına inşallah 🤲🥹❤️ kan testinde de bi göreyim hayırlısıyla içim öyle rahatlayacak sanırım 🥹🥹

Back
X