- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.981
Merhaba 2 embryo transferimi olduyani şöyle söyliyeyim 3 mayısta transfer oldum 14 mayıs test günüm ama ben 13 Mayıs'tan kan verdim 404 çıktı ikinci kanı 15 mayısta verdim oda 712 çıktı üçüncü kanı 18 mayıs'ta verdim 2345 çıktı böyle yani ikiz konusunda sanki beta çok belirleyici olmuyor ama 2345 le kese gözükmesi lazım dedi doktor benşm kese mi göremeyince başta dış gebelik olabilir dedi sonra farklı bi doktora değerlerimi attım ikiz olabilir ikizse bu değerle keseyi görmemen normal bi hafta sonra gittim cidden de iki keseyi gördüm ❤❤❤
Merhaba tebrik ediyorum Rabbim sağlıkversin öncelikle merak ettim acaba ikizmiMerhaba tekrar 10 mayısta dondurulmuş 5.gün 4aa embriyosu transfer edildi. 22 mayısta 644tü beta hcg. 24 Mayıs değerim 2044 olarak çıktı. 10 gün sonrası için pazartesi günü randevu alacağım.
İlk denememdi benim. Çok şükür tuttu. İnşallah herkes güzel sonuçlar alırPcos olduğu için doktor transfer sonrası bölünebilir demişti. Onun ümidi ile bekliyorum
Evet iki embriyo transferi oldıMerhaba 2 embryo transferimi oldu
Merhaba üçüzMerhaba tebrik ediyorum Rabbim sağlıkversin öncelikle merak ettim acaba ikizmi
Ay maşallah benimkiler de ikizMerhaba üçüz
Bende 28 Kasim da transfer oldum. Benim de esim azospermi ve benim de 3.denememBenim yumurta kalitem rezervim vs hepsi olağan süreçte. Tanımlanmış Azospermi bizim sebebimiz bundan dolayı da direk tüp bebek sürecine başladık. Nasip artık ne zaman bebeğimiz bize gelmek isterse onu bekliyoruz.
Merhaba ,doktorunuz kimdi tüp bebekteki30 yaşındayım , 5. Gün embriyosu (3aa) genetik taramalı , tek ebriyo , 12 mayıs transfer günüm. İnşallah herbirimiz çok güzel sonuçlar alırız
Bülent traştıMerhaba ,doktorunuz kimdi tüp bebekteki
Bu deneme düşük ile sonuçlanmıştı maaleseffMerhaba ,doktorunuz kimdi tüp bebekteki
Son gittiğiniz olumlu sonuç aldığınız dr kimdiBu deneme düşük ile sonuçlanmıştı maaleseff
Çok geçmiş olsun canım . Erken haftalar da ki bir kayıp mı acabaBu deneme düşük ile sonuçlanmıştı maaleseff
Bülent tıraştı ikisideSon gittiğiniz olumlu sonuç aldığınız dr kimdi
Evet 7 haftalıktıÇok geçmiş olsun canım . Erken haftalar da ki bir kayıp mı acaba
Çok ama çok geçmiş olsun tez zamanda yerlnş doldursun canım benimEvet 7 haftalıktı