Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

gezegendeki FS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
635
874
33
31

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut

Son düzenleme:
Merhabalar

Bende transfer sürecine gireceğim inşallah. 24 Nisan da lucrin vuruldu bir sonraki adeti bekliyorum. İkinci eşimde 1 deneme , yaş 44 , 4ab ve 3ab kalitesinde 5. gün embriyo transferi olacak.

Allah'ım her şeyin hayırlısını versin hepimiz için. Mayısta bol bol gebelik haberleri duyarız inşallah.

Merhaba.
Amin. Allah hepimizin muradını versin.

İkinci eşimde 1 deneme yazmışsınız anlayamadım orayı kusura bakmayın.sizi de kaydediyorum

Bugün kontrole gittim.Estrofem başlamıştık.Dozunu arttırdı doktorum.kontrolde de sıkıntı çıkmadı.Salı tekrar kontrol ve büyük olasılıkla cuma yani 9 mayısta transfer dedi şaka gibi geliyor halen.Umarım gebelik haberi de almak nasip olur da sevinçten havalara uçarız

Merhaba.
Amin. Allah hepimizin muradını versin.

İkinci eşimde 1 deneme yazmışsınız anlayamadım orayı kusura bakmayın.sizi de kaydediyorum
Merhaba
Yok ne kusuru 2. evliliğimi yaptım geçen sene daha önceki eşimle de 2 defa tüp bebek denedik ama tutunmamıştı. kısmet değilmiş Allah'ım hayırlıysa nasip et diye dua etmiştim hep demek ki bir bildiği varmış yaradanımın dedim.

Ne güzel bie teslimiyet ne güzel bir farkındalıkPeki sorun olmazsa neden doğal yoldan gebelik oluşmadığını öğrenebilir miyim?

Ne güzel bie teslimiyet ne güzel bir farkındalıkPeki sorun olmazsa neden doğal yoldan gebelik oluşmadığını öğrenebilir miyim?
ilk eşimde sperm kalitesizliği diyeceğim çünkü aşırı sigara ve alkol tüketimi vardı maalesef dr. bile sigarayı bıraktırtamadı istemedi bende sıkıntı yoktu sadece fsh yüksekliği vardı olmadı. şimdide yaş 44 olunca tabiki yumurta rezervi ve kalite sıkıntısı hayırlısı inş. bakalım.

Amin.Her gün ne mucizelere tanık oluyoruz.Ol dedikten sonra yaradan elbet olacak.Mesela benim içimde çok olumlu bir umut var.Sanki 5 tane embriyo koysalar transferde hepsi tutacakmış gibi bi his

Amin.Her gün ne mucizelere tanık oluyoruz.Ol dedikten sonra yaradan elbet olacak.Mesela benim içimde çok olumlu bir umut var.Sanki 5 tane embriyo koysalar transferde hepsi tutacakmış gibi bi his
hep böyle pozitif düşün mutlaka olur. ben çok bir beklentim yok olsa da olur olmazsa da olur şartlamamaya çalışıyorum kendimi. ama ümidimide kaybetmiyorum tabiki vardır vakti zamanı diyorum

28 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var oda tüp bebek bu ikinci inşallah Allah nasip ederse kardeşi olacak

Ben de opu ve histeroskopi sonrası 2. Adetimi bugün oldum. Yarın rahim kalınlığım ölçülecek, estrofem başlanacak. Umarım bir aksilik olmazsa bu ay çift embriyo transferi olucam

28 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var oda tüp bebek bu ikinci inşallah Allah nasip ederse kardeşi olacak
Yaa inşallah sıkı sıkı tutunur bebeniz. Peki daha önce oğlunuz için denediğiniz süreçten mi transfer edilen embriyonuz.yoksa yeniden mi yumurta toplattınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…