- 2 Ocak 2024
- 408
- 449
- 23
- 33
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.941
Evet bende de oluyor normal o da iç kısmı alıyor vücut diğer kısmı atıyor. Evet bel ağrısı da normalmiş Rahim genişliyor falan falan. Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah geçer biran önce..Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede baş ağrıların geçer. Benim biraz belim ağrıyor şu süreçte normal mi acaba . Bir de Progestan fitil sonrası idrara çıktığımda hafif beyaz kalıntılar geliyor sizde de oluyor mu acaba
Aa belki bende öyle oldu , senin gibi bende o gün normal harketimden de fazla yürümüştüm. Olacağı varmış demek, çok sık yaşanıyor nedenseBen acil doktoruna gittiğimde ilk sordugu şey ağrın var mı ve Vajinal muayene mi yapıldı. Ben de Vajinal muayene yoktu yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir dedi. Vajinal muayene sonrası da bazen kanamalar oluyormuş doktor öyle söylemişti. Ben de sürekli yatıyorum bir ay yatmayı düşünüyorum
Eylülden sonra evde duracağımı sanmıyorumAa belki bende öyle oldu , senin gibi bende o gün normal harketimden de fazla yürümüştüm. Olacağı varmış demek, çok sık yaşanıyor nedenseAynen 12. Haftadan sonra acısını çıkartırız şimdi dinlenelim güzelce
Bende öyle doktora giderken süslenip makyaj yapıyorumEylülden sonra evde duracağımı sanmıyorumaşırı aktif ve sosyal bir insandım doktordan doktora dışarı çıkıyorum. Biraz sıkılmaya başladım Allah tan hava sıcakta kendimi kandırıyorum
Amin amin inşallah az kaldı ha gayretBende öyle doktora giderken süslenip makyaj yapıyorumneyse az kaldı inşallah 3-4 hafta daha geçer bi şekilde
Ben daha 12 haftalığım ama trendyol hepsiburada indirimleri vardı 8-14 de emzik biberon ve annesütü kaşığı yarından daha ucuz diyerekten aldım yaKızlar umarım herkes iyidir güzel hamilelikler geçiriyorsunuzdur. Size bir sorun olacak bebeginizin eşyalarını ne zaman almayi düşünüyorsunuz yada biseyler aldınız mı?
Ben almaya başladım minik minik.Mesela bugün ateşölçer geldi.Bi kaç tane düz beyaz çıtçıtlı body alıcam.Ama internette bedenleri kalmamış onların stoğa girmesini bekliyorum.Bir tanıdığımızda puset ve bebek arabasını verdi. Doğumdan 6-8 ay sonra başka bir bebek arabası var aklımda onu satın alacağım(kabin boy olup çok küçülebilen).iki adet philips biberon almıştım önceden(manifest)Kızlar umarım herkes iyidir güzel hamilelikler geçiriyorsunuzdur. Size bir sorun olacak bebeginizin eşyalarını ne zaman almayi düşünüyorsunuz yada biseyler aldınız mı?
Ne güzel küçük küçük almışsın:) bende dayanamayıp aldm biberon emzik iki tane takim hem kız hem erkekde giyebilir ana kucagi aldm indirime girmişti. Dünde eşimle mobilya bakmaya çıktık almak fikrinizle yoktu ama beğendik eşyaları oda takimi anne yani park yatak birde bebek arabasi hepsi vardı mağazada şimdi de alsak çok mu erken diye korkuyorum alıp taksit taksit ödemeye basliycaktik ne yapsam bilmiyorumBen almaya başladım minik minik.Mesela bugün ateşölçer geldi.Bi kaç tane düz beyaz çıtçıtlı body alıcam.Ama internette bedenleri kalmamış onların stoğa girmesini bekliyorum.Bir tanıdığımızda puset ve bebek arabasını verdi. Doğumdan 6-8 ay sonra başka bir bebek arabası var aklımda onu satın alacağım(kabin boy olup çok küçülebilen).iki adet philips biberon almıştım önceden(manifest)mama kaşığı ve dişlik (oioi) gördüm bimde 2-3 hafta önce.Acelesi olmamasına rağmen aldım
Yatışlı bir hamilelik sıfır enerjiKızlar umarım herkes iyidir güzel hamilelikler geçiriyorsunuzdur. Size bir sorun olacak bebeginizin eşyalarını ne zaman almayi düşünüyorsunuz yada biseyler aldınız mı?
Yarından ucuz düşüncesi aşırı doğru ya.. gerçekten hergün değişiyor fiyatlar.Ben daha 12 haftalığım ama trendyol hepsiburada indirimleri vardı 8-14 de emzik biberon ve annesütü kaşığı yarından daha ucuz diyerekten aldım ya
Güzel düşün güzel olsun. Benim gelecek yaz yani bebek 5-6 aylıkken taşınma durumum var o yüzden oda falan yapmayı düşünmüyorum daha az eşya ile taşınmak ve eşyaları yıpratmamak için. Bence alabileceğin şeyleri alıp taksitle ödemek çok akıllıca bir fikir.senin aldığın şeyleri seneye ben almaya çalıştığımda daha da pahalı olacakKızlar umarım herkes iyidir güzel hamilelikler geçiriyorsunuzdur. Size bir sorun olacak bebeginizin eşyalarını ne zaman almayi düşünüyorsunuz yada biseyler aldınız mı
Ne güzel küçük küçük almışsın:) bende dayanamayıp aldm biberon emzik iki tane takim hem kız hem erkekde giyebilir ana kucagi aldm indirime girmişti. Dünde eşimle mobilya bakmaya çıktık almak fikrinizle yoktu ama beğendik eşyaları oda takimi anne yani park yatak birde bebek arabasi hepsi vardı mağazada şimdi de alsak çok mu erken diye korkuyorum alıp taksit taksit ödemeye basliycaktik ne yapsam bilmiyorum
Senin içinde en güzeli olsun inşallah:) bende öyle yapıyorum alacağım şeyler ihtiyaç diye ayırdım anne yanına bi park yatak birde o montessori tarzı yatak dolabı komidini ondan almayı düşünüyorum ondanda tek korkum bebek biraz ayaklanmaya başladığında düşer mi ? Hiç etrafında kullanan var mı memnun mi yaniGüzel düşün güzel olsun. Benim gelecek yaz yani bebek 5-6 aylıkken taşınma durumum var o yüzden oda falan yapmayı düşünmüyorum daha az eşya ile taşınmak ve eşyaları yıpratmamak için. Bence alabileceğin şeyleri alıp taksitle ödemek çok akıllıca bir fikir.senin aldığın şeyleri seneye ben almaya çalıştığımda daha da pahalı olacakgüzel güzel kullanmak nasip olsun.Ben alışveriş yaparken aklımda şu fikirle yapıyorum.İstek mi ihtiyaç mı? Mesela şu süslü bebek beşikleri kısa vadeli kullanımlı.Buna ayıracak bütçem olsa belki alırdım ama ihtiyaç değil ve israfa girmek istemiyorum.Anne yanı beşikler bana çok cazip geliyor 2-3 yaşa kadar yatırıp sonra montesorri tarzı yatak almayı planlıyorum
İnan benimde enerjim sifir sadece iki mobilyacı baktık ben bittim :) bende en azından cinsiyet belli olsun agustos sonu Eylül başında belli olur diye düşünüyorum o zman alırız geri kalan eşyaları odasida boyayacak tabi daha Allah hepimize kolaylık versin:)Yatışlı bir hamilelik sıfır enerjibir iki çıktığımda sadece zıbın falan aldım henüz ekstra birşey almadım. İkiz oldukları için annem Ekim gibi başla erken doğum olabilir dedi. Ne güzel alışverişler yapmışsınız bir de eşimle konuştuk bebeğin borcu ağustosta bitecekmiş o zaman başlarız herhalde. Oda falan boyayacağım
Ya hayırlı evlat olsun vatana millete sağlıkla kucağına al inşallah maşallahKızlar cinsiyetimizi öğrendik erkek annesi oluyoruum
Evet evet ben de öyleyim. Zorluyorum kendimi ama yok en son pes ettim tamam nasılsa düzeleceğim dedim ve saldımİnan benimde enerjim sifir sadece iki mobilyacı baktık ben bittim :) bende en azından cinsiyet belli olsun agustos sonu Eylül başında belli olur diye düşünüyorum o zman alırız geri kalan eşyaları odasida boyayacak tabi daha Allah hepimize kolaylık versin:)
Evet ben de onları hep israf buluyordum ben de oda yapmayacaktım normalde taşınma durumu olur falan diye ama mecburen abartmadan yapacağım çünkü ikizler yatak odamız da çok büyük değil zaten eşyalar var sığmayız gibi mecburen küçük odayı çevireceğim. Ben de büyüyen yataklardan alacağım hem beşik ayarlı hem de 16 17 yaşına kadar kullanacak.Güzel düşün güzel olsun. Benim gelecek yaz yani bebek 5-6 aylıkken taşınma durumum var o yüzden oda falan yapmayı düşünmüyorum daha az eşya ile taşınmak ve eşyaları yıpratmamak için. Bence alabileceğin şeyleri alıp taksitle ödemek çok akıllıca bir fikir.senin aldığın şeyleri seneye ben almaya çalıştığımda daha da pahalı olacakgüzel güzel kullanmak nasip olsun.Ben alışveriş yaparken aklımda şu fikirle yapıyorum.İstek mi ihtiyaç mı? Mesela şu süslü bebek beşikleri kısa vadeli kullanımlı.Buna ayıracak bütçem olsa belki alırdım ama ihtiyaç değil ve israfa girmek istemiyorum.Anne yanı beşikler bana çok cazip geliyor 2-3 yaşa kadar yatırıp sonra montesorri tarzı yatak almayı planlıyorum
SAğolasın canım benim inşallaah :)Ya hayırlı evlat olsun vatana millete sağlıkla kucağına al inşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?