• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kasık ağrısı adet olacakmıs gibi arada bende de oluyor bence normal bu ağrılar bol bol dinlenmeye özen göster ben 9 gün kendim verdim 60.97 çıktı onu saymıyor doktor 12.günü baz alıyor 272.53 cıktı yarın ki sonuçtan sonra kesee için gün verecek. İçini ferah tut herşey yolunda korkutma kendini Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah🌸🧡🧡
Aminn inşallahh canım Allah razı olsun, bana da haftaya çarşamba gel dedi kese için, tabi yarın ki kan sonucum allahın izniyle güzel çıkarsa ne biliyim insan ister istemez tedirgin, telaşlı oluyor rabbim keseyi de kalp atışını da hayırlısıyla görmemizi nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🤲🤲

Aminn inşallahh canım Allah razı olsun, bana da haftaya çarşamba gel dedi kese için, tabi yarın ki kan sonucum allahın izniyle güzel çıkarsa ne biliyim insan ister istemez tedirgin, telaşlı oluyor rabbim keseyi de kalp atışını da hayırlısıyla görmemizi nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🤲🤲
Amin inşallah 🤲🤲💕

Canım beni listeden sil çok kötü hastalandım crp yüksek çıktı maalesef bu ay transferim iptal oldu 😭😭 gezegendeki FS gezegendeki FS
geçmiş olsun Allah ne kadar bekletiyorsa o kadar güzelleştiriyordur çok sabır isteyen bir süreç eminim ki en kısa sürede ferahlığa ve istediğine kavuşacaksın yanındayız biz hep beraber atlatıcaz inşallah

Kızlar az once yaptım fark varmi bana ayni gibi geliyor en üst dün akşam ortadaki iki sabah yaptıklarım sondaki az once

Eklentiler

• 1000217872.webp
    1000217872.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000217871.webp
    1000217871.webp
    4 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000217852.webp
    1000217852.webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar az once yaptım fark varmi bana ayni gibi geliyor en üst dün akşam ortadaki iki sabah yaptıklarım sondaki az once
Ben idrar testinden pek bişey anlamıyorum ama idrarda gebelik testini sabah ilk idrarda bakmak daha sağlıklı olur diye duymuştum idrar yoğun olduğu için gebelik testinde daha belirgin sonuç veriyormuş

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut🌸:anneadayı:
Merhabalar , herkes sağlıkla en kısa zamanda kavuşsun inşallah yavrularına 🙏
Bende 7 toplama4 kez transfer yaptırdım. 5. Transfer sürecindeyim test günüm 22si inşallah güzel haberler alırız hep birlikte

Arkadaşlar iyi geceler yarın sabah progestan fitile başlayacagım sabahları bana 9 da öğlen de 4 de yap dedi ama çalışıyorum. Sabah 7.30 akşam 5.30 gibi yapsam dedim hemşireye olur dedi. Yirmi dakika uzanman gerek dedi. Ben sabah 8 akşam 5 çalıştığım için işyerinde bunu yapamam diye düşündüm. Benim gibi çalışıp işyerinde yapan arkadaşlar nasıl yaptınız. Bir de ben de opudan sonra çok gaz sorunu oldu ya o kadar gaz sancım şişkinliğim oluyor ki bazen ne etki ediyor anlamış değilim. Kayısı yiyorum kefir içiyorum ama akşamları bir anda karnım şişiyor taş gibi.

Canım beni listeden sil çok kötü hastalandım crp yüksek çıktı maalesef bu ay transferim iptal oldu 😭😭 gezegendeki FS gezegendeki FS
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm.inşallah bir an önce atlatırsın.Ne güzel sana crp de bakmışlar.Bana bakılmamıştı mesela🥲 en ince detaya kadar düşünmelerini çok beğendim.İnşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarsın bebeğini💝

Merhabalar , herkes sağlıkla en kısa zamanda kavuşsun inşallah yavrularına 🙏
Bende 7 toplama4 kez transfer yaptırdım. 5. Transfer sürecindeyim test günüm 22si inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
Merhaba🌸
Yaş,kaçıncı gün embriyosu, kaç embriyo,transfer gününizü verirseniz sizi de ekleyelim tabloya🙏🏼

Day's doctor ile yaptım ama prodoctor ü önerdi herkes ondan da buldurabilirsem aldırıcam bir de onu yaparım bnde yapmıycam diye direndim ama sabah eczane de buldum kendimi Allah biliyo ya negatif diye çok korktum inşallah test yanıltmaz baş dönmesi kasıkta batma gibi şeyler de vardı acaba dedim
Predictor’dur canım o.prodoctor olanı herkes yanlış sonuç veriyor diyor.

Çok şükür canım bana da iyi dedi bir daha kan vermene gerek yok dedi ilk önce ama kasık ve bel ağrım geçmeyince 3. Kanı da istedi, bende çarşamba vericem, benim gibi bu dönemde kasık bel ağrısı yaşayan var mı korkmadım değil açıkçası 1. Kan 143 dü 2. Kan 269
Ay yarın yine yazın buraya.Benim daha test günüm gelmedi ama bu dediğiniz ağrılar+bacak ağrım var benim.Regl başlamadan öncede böyle bacaklarım ağrırdı😅

Merhabalar ben 13 mayısta 5. Gün tek embriyo transferi oldum (listeye ekleyebilirsiniz 27 yaşındayım kan verme günüm 26 Mayıs) 18 mayısta erken gebelik testinde pozitifi gördüm ve dayanamayıp 19unda kan verdim. Yani transfer +7 günde. 56 çıktı yarında kan vermeyi düşünüyorum sizce şimdilik nasıl ?
Ay maşallah daha ne olsun süper çıkmış erkenden bakmışsınız yani birde ona rağmen çok iyi.sağlıkla güzellikle gelsin miniğiniz🌸

Ay yarın yine yazın buraya.Benim daha test günüm gelmedi ama bu dediğiniz ağrılar+bacak ağrım var benim.Regl başlamadan öncede böyle bacaklarım ağrırdı😅
İnşallah sende pozitif görürsün hayırlısıyla, sonrasında da sağlıkla ilerler hepimizin inşallah dualarınıza talibim 🤲🤲

Back
X