Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Eki Görüntüle 3594439
Kızlar herkese merhaba tekrar dayanamadım test yaptım biraz önce 5 dk olmadan böyle oldu çizgi 5.gün embriyosu 9. Günüm. Çok silik gözüküyor. Markası predictor early .
Sizce var mı burada ki deneyimler bazen doktorlardan bile çok olabiliyor bi bakar mısınız ?
Daha ne olsun canım.Burdaki kadınların çoğunun güvendiği önerdiği marka ile yapmılsın ilk 5 dakikada silik çizgi görmüşsün.Embriyon bugün 14 günlük olmuş oluyor.Kan versen kesinlikle çıkacaktır🥳🧿🧿 tebrik ederim seni🧿 darısı ben ve gebelik isteyen,bekleyen tüm kadınlarımıza🙏🏼🧿

Hepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın🦋 Doktorum ilaçlara devam 2 gün sonra tekrar kan ver dedi yine bekleyeceğiz yani🤗 Belirti arayan arkadaşlar bu gün gelen lekesi saymazsak sıfır belirti ile kendimi olumsuz sonuca hazırlamıştım. Lütfen bir belirti aramayın bu çok demoralize ediyor🌸

Hepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın🦋 Doktorum ilaçlara devam 2 gün sonra tekrar kan ver dedi yine bekleyeceğiz yani🤗 Belirti arayan arkadaşlar bu gün gelen lekesi saymazsak sıfır belirti ile kendimi olumsuz sonuca hazırlamıştım. Lütfen bir belirti aramayın bu çok demoralize ediyor🌸
Şükür rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin demiştim no stres 🤭🌺

Yok bebeğim pazartesi verdim 3 gün sonra tekrar istedi doktorum yarın gidicem bakalım bitmiyor endişe heyecan 🌺🤭
Aa neden 3 gün dedi acaba.Normalde hep 2 güne bir tekrar edilen kan testleri görmüştük o yüzden şaşırdım☺️ ama sağlık olsun güzellik olsun.bebeğiniz sizinle.İnşallah sağlıkla neşeyle de büyütürsünüz💝 yarın haberinizi bekliyorum🌸

Acile gidip nasıl veriliyor kan.ya ben utanıyorum gebelik testi verecem demeye oraya gidip.ama hızlı da çıksın istiyorum.utanma sebebimde hani ölüm kalım meselesi değil,hak yiyor olur muyum🥲
Valla benim bugün progestan iğne günüm gitmişken bakmalarını istiycem ☺️ neden hak yiyesin ki ameliyathaneyi meşgul etmiyorsun ☺️ 8-6 çalışıyorum işten izin almak istemediğim için ben hep akşamları yaptırmıştım mesela

Acile gidip nasıl veriliyor kan.ya ben utanıyorum gebelik testi verecem demeye oraya gidip.ama hızlı da çıksın istiyorum.utanma sebebimde hani ölüm kalım meselesi değil,hak yiyor olur muyum🥲
Bir kan kimseyi meşgul etmez diye düşünüyorum. Doğal gebe kalan çevremde çoğu kişi acilde kan verdi. Sağlık ocağı sonucu ertesi gün verdiği için beklemek istemiyor kimse. Gebelik şüphem var kan vermek istiyorum diyerek kan verdiler bir sorun olacağını sanmıyorum 🤗

Aa neden 3 gün dedi acaba.Normalde hep 2 güne bir tekrar edilen kan testleri görmüştük o yüzden şaşırdım☺️ ama sağlık olsun güzellik olsun.bebeğiniz sizinle.İnşallah sağlıkla neşeyle de büyütürsünüz💝 yarın haberinizi bekliyorum🌸
Valla ıkı tane verdim 2 gün arayla ıkınciyi verdiğimde 3 gün sonra dedi acaba çok yükselmedi diye mi

Back
X