Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

AMİN canım Allah razı olsun darısı başına inşallah ❤😍 iyi ki gitmiş o zaman çok hassas bi süreç hastalara her detayı belirtmeleri lazım
Kesinlikle iyi ki gitmiş 🤭🤭 şu an çok daha mutluyum daha iyiyim.
Gönlünü ferah tut arkadaşım vardır bi bildiği doktorun 🌺
Evet artık öyle düşünmeye çalışıyorum daha iyiyim hatta yapay zeka ile bebislerimi bile yaptım 🤭🤭 çok tatlılar 🥰🥰 yarın ki kontrole göre bebislerimle konuşmak için deftere yazacağım onlarla iletişim halinde olacağım🥰 her daim pozitif olacağım artık 🥰

Eklentiler

• 1000327765.webp
    1000327765.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000327764.webp
    1000327764.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 20
Ay evet kuzum edelim💕bana kan vermene gerek yok artık artış güzel dedi ama ben yarın yine vereceğim kan🤣bende senin gibi düşündüm daha beta lari 100 300 lerde gördük kese cuma ya görünür mü diye ama demekki görmeye ümidi var doktorlardan
Ben de bugün iğne için gidince verdim yine🤭 doktorumun hemşiremin ellerine kendimi tam olarak bırakamıyorum.Genelde de zaten asla kimseye tam anlamıyla güvenen biri değilimdir😂 kendi işimi kendim halleden bir insanımdır😇 bana cumartesi dedi ama ben yine de pazartesiye almayı düşünüyorum randevumu.belki daha iyi görünür herşey😅 hem ayrıca 10 günlük muayene hakkından da yararlanırım diye düşündüm.2 haziranda gidersem bi sonrakini 12 hazirana alırım bayram geçmiş olur bende 7.haftaya girmek üzere olurum kalp atışını duyarım diyorum😅 off fazla mı hesapçı oldum🥲

Kese için erken gitmenin hiç bi faydası yok kese gözükmüyor çünkü sonra strese giriyorsunuz doktor ne zaman çağırmışsa o zaman gitmek en mantıklısı ben yaptım si yapmayın
canım zaten hemşirem çağırdı 31 mayısta.Ama ben yine de az daha geç gitsem diyorum.Vajinal baktırıcam bir de daha net görünsün diye.Sana da karından mı vajinalden mi bakılmıştı ilkinde?

Ben de bugün iğne için gidince verdim yine🤭 doktorumun hemşiremin ellerine kendimi tam olarak bırakamıyorum.Genelde de zaten asla kimseye tam anlamıyla güvenen biri değilimdir😂 kendi işimi kendim halleden bir insanımdır😇 bana cumartesi dedi ama ben yine de pazartesiye almayı düşünüyorum randevumu.belki daha iyi görünür herşey😅 hem ayrıca 10 günlük muayene hakkından da yararlanırım diye düşündüm.2 haziranda gidersem bi sonrakini 12 hazirana alırım bayram geçmiş olur bende 7.haftaya girmek üzere olurum kalp atışını duyarım diyorum😅 off fazla mı hesapçı oldum🥲
Ödediğimiz paralar artık belimizi büktü.cok haklısın ayrıca bende onları çok hesaplarım ama ben doktorum şehir dışında olduğu için ilk muayeneye kendi yapmak istedi ve intralipid serum desteği verilecek yine onun için İzmire gidicem

Merhaba canım benim de senin gibi 3 çizgi goruntum yok maalesef endometrium ise en son 8.32 mm oldu bu şekilde transfer oldum drum 3 çizgi literatürde şart değil sen buna takıyorsun bununla ilgisi yok dedi artık suan ki transferim de. Simdi sen bana umut oldun. 🎉
Bu arada hangi ilaçlara devam ediyorsun ?
Benim doktor bana ısrarla histereskopi önerdi.Dedi ki %6-7 gebelik şansını da arttırır.Bana sürekli kürtajın var mı hiç gebelik oluştu mu reglin düzensiz mi diye sordu durdu. Sanırım o şekilde hikayesi olan hastalara yapılıyor.3 çizgi yok dedi gebelik şansın düşer dedi.rahimin mi ters acaba dedi bi an hatta.Ben ısrarına karşılık vermeyince ama bu şekilde gebe kalan hastalarım da var demeye başladı.Sonra belki de senin rahim yapın böyledir dedi.Ben ekim ayından beri hastasıyım keşke baksa ve bilseydi yani dimi.Sonuçta bu transfer her şekilde olacaktı.Off beni çok irrite etmişti o gün.Bi vajinalden baktı sonra idarara sıkış gel dedi karından baktı sonra boşalt idrarı gel dedi bi daha vajinal baktı.Aman ne bileyim.Büyük konuşmak gibi olmasın da sanki bi histereskopi kitlemeye çalıştı gibi oldu.Allah pişman etmesin.Hislerimde yanıldığımı sanmıyorum ama inşallah pişman olmam doktoru da karalıyor olmam😇

Adetimle birlikte ilk günden doktora gitmeye başladım.Estrofem ve folik asit başladık o günden itibaren.Sonra transferden 3 gün önce başka ilaçlarda eklendi.Prednol,monodoks,oksapar,progestan fitil,progestan iğne.

Şu an; sabah 2 estrofem,folik asit
Öğlen 1 estrofem,
15:00-16:00 arası bir progestan iğne kalçadan,1 oksapar göbekten
Akşam 2 estrofem
Gece yatmadan önce 2 progestan fitil
Sabah uyanınca yataktan kalkmadan 1 progestan fitil.

Benim doktor bana ısrarla histereskopi önerdi.Dedi ki %6-7 gebelik şansını da arttırır.Bana sürekli kürtajın var mı hiç gebelik oluştu mu reglin düzensiz mi diye sordu durdu. Sanırım o şekilde hikayesi olan hastalara yapılıyor.3 çizgi yok dedi gebelik şansın düşer dedi.rahimin mi ters acaba dedi bi an hatta.Ben ısrarına karşılık vermeyince ama bu şekilde gebe kalan hastalarım da var demeye başladı.Sonra belki de senin rahim yapın böyledir dedi.Ben ekim ayından beri hastasıyım keşke baksa ve bilseydi yani dimi.Sonuçta bu transfer her şekilde olacaktı.Off beni çok irrite etmişti o gün.Bi vajinalden baktı sonra idarara sıkış gel dedi karından baktı sonra boşalt idrarı gel dedi bi daha vajinal baktı.Aman ne bileyim.Büyük konuşmak gibi olmasın da sanki bi histereskopi kitlemeye çalıştı gibi oldu.Allah pişman etmesin.Hislerimde yanıldığımı sanmıyorum ama inşallah pişman olmam doktoru da karalıyor olmam😇

Adetimle birlikte ilk günden doktora gitmeye başladım.Estrofem ve folik asit başladık o günden itibaren.Sonra transferden 3 gün önce başka ilaçlarda eklendi.Prednol,monodoks,oksapar,progestan fitil,progestan iğne.

Öğlen 1 estrofem,
Akşam 2 estrofem
Nerede tedavi görüyorsunuz acaba işlemleriniz çok tanıdık geldi de 🤭

Bugünki kan sonucum çıktı kızlar ben yine kan vermiştim.Tüp bebek merkezi yeniden kan istediklerini söylememişti.Kendi insiyatifimdi.

Transfer+9.gün 21 mayıs 16.00=81,78
Transfer+11.gün 23 mayıs 09.30=193,6
Transfer+13.gün 25 mayıs 16.00= 542,6

Allah bekleyenleri,isteyenleri,çabalayanları görsün.Gönüllerince versin,kimseyi aratmasın🙏🏼🌸

Hatay/İskenderunda canım
Baya aramızda varmış 😊 demek ki aynı protokolü uyguluyor çoğu merkez ilaç saat aralığından dozuna kadar her şey aynı. Bende de çok histeroskopi yapmak istediler yumurta toplama zamanı ikisini de yapalım dediler o zaman düşünmeden tamam dedik fakat hiç bir şey de çıkmadı miyomdan şüphelenmişlerdi fakat rahim duvarına doğru katlanma çıktı. Bana da biraz maddi kaygı ağırlıklı hissettirdiği açıkcası.

Baya aramızda varmış 😊 demek ki aynı protokolü uyguluyor çoğu merkez ilaç saat aralığından dozuna kadar her şey aynı. Bende de çok histeroskopi yapmak istediler yumurta toplama zamanı ikisini de yapalım dediler o zaman düşünmeden tamam dedik fakat hiç bir şey de çıkmadı miyomdan şüphelenmişlerdi fakat rahim duvarına doğru katlanma çıktı. Bana da biraz maddi kaygı ağırlıklı hissettirdiği açıkcası.
Sizin neresi ki acaba?

Öğlen 1 estrofem,
Akşam 2 estrofem
Aşkm bana da ilk transfer sonrasi kimyasal olunca histereskopi dediler bende oldum sanırım dediğin gibi nerden gecirirsek karimiza der gibiler

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallah bebişiniz 🤗 bahçeçi de tedavi görüyorum ben tra sfer sonrası ilk uç gün için dinlenme ondan sonra günlük işlerinizi yapabilirsiniz demişlerdi. Ben şuam transfer + 4. Gündeyim açıkcası hareket halindeyim. Önceki süreçte daha dinlenme odaklıydım fakat takip ettiğim ve özellikle de kendi doktorum bunu uygun görmüyor her seferinde unutma bu bir hastalık değil diyor bana 😁 tabii hassas bir konu olduğu için ister istemez bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz bazen 🥹✨ yormayacak şekilde hareket etmenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum hatta aksine faydası olduğu yönünde bir çok görüş var 🤭
Bende orada tedavi görüyorum 8 mayısta transfer oldum 3 gün istirahat sonrası başhemşirem kontrol amaçlı aradı günlük hayatınıza dönenilirismiz ama ağır kaldırmayın, fazla atakta durmayın vs gibi bilgilendirme yaptı ama ben genelde evde dinlenerek geçiriyorum. Salı günü kan testim var inşallah güzel haberler alırım. Hepimiz güzel haberler alalım 🙏

Bende orada tedavi görüyorum 8 mayısta transfer oldum 3 gün istirahat sonrası başhemşirem kontrol amaçlı aradı günlük hayatınıza dönenilirismiz ama ağır kaldırmayın, fazla atakta durmayın vs gibi bilgilendirme yaptı ama ben genelde evde dinlenerek geçiriyorum. Salı günü kan testim var inşallah güzel haberler alırım. Hepimiz güzel haberler alalım 🙏
Evet aynı şekilde beni de dün aramışlardı, inşallah güzel haberler veririz buradan 🤎🥹💐

Ankara bahçeçi tüp bebek merkezi. Doktorumdan memnunum fakat genel olarak her şey extra ücret. Yapılsa iyi olur gibi bir öneri sunulunca o anın duygusallığından hiç geri çeviremedik. İnşallah bir daha gerek kalmaz güzel haberler ile süreci tamamlarız 🤭
İstanbul Altunizade de tedavi görüyorum. Geçen ay 2 yumurtam vardı gelişmedi. Yumurta rezervim düşük bu nedenle doktorumun tavsiyesiyle ara vermeden 2. Denemeyi yaptım çok şükür 5. Güne kadar geliştiler ve transfer oldum. Doktorumdan memnunum. kendiside çocuklarına tüp bebek ile kavuşmuş. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim ve onu tercih ettim😊 bu arada transferim 15 mayıstı yanlış yazmışım🙈

Ankara bahçeçi tüp bebek merkezi. Doktorumdan memnunum fakat genel olarak her şey extra ücret. Yapılsa iyi olur gibi bir öneri sunulunca o anın duygusallığından hiç geri çeviremedik. İnşallah bir daha gerek kalmaz güzel haberler ile süreci tamamlarız 🤭
Amin 🙏 Çok hassas bir süreç bana ekstra bir şey sunulmadı ama sunulsa bende kabul ederdim.

Polip sebebiyle bende histereskopi olmuştum tutunma şansını genel olarak artırdığı söyleniyor ama taktir işte olmadı

Polip sebebiyle bende histereskopi olmuştum tutunma şansını genel olarak artırdığı söyleniyor ama taktir işte olmadı
Bende transferimden 1 ay önce histereskopi oldum ve çizik attırdım. Ama ona ekstra bi daha doğrusu fazla bi ücret ödemedim araştırma hastanesinde yaptırdım 2 bindi. 2 tane kimyasalım var benim. Doktor şans artsın istedi.

Back
X