Benim doktor bana ısrarla histereskopi önerdi.Dedi ki %6-7 gebelik şansını da arttırır.Bana sürekli kürtajın var mı hiç gebelik oluştu mu reglin düzensiz mi diye sordu durdu. Sanırım o şekilde hikayesi olan hastalara yapılıyor.3 çizgi yok dedi gebelik şansın düşer dedi.rahimin mi ters acaba dedi bi an hatta.Ben ısrarına karşılık vermeyince ama bu şekilde gebe kalan hastalarım da var demeye başladı.Sonra belki de senin rahim yapın böyledir dedi.Ben ekim ayından beri hastasıyım keşke baksa ve bilseydi yani dimi.Sonuçta bu transfer her şekilde olacaktı.Off beni çok irrite etmişti o gün.Bi vajinalden baktı sonra idarara sıkış gel dedi karından baktı sonra boşalt idrarı gel dedi bi daha vajinal baktı.Aman ne bileyim.Büyük konuşmak gibi olmasın da sanki bi histereskopi kitlemeye çalıştı gibi oldu.Allah pişman etmesin.Hislerimde yanıldığımı sanmıyorum ama inşallah pişman olmam doktoru da karalıyor olmam
Adetimle birlikte ilk günden doktora gitmeye başladım.Estrofem ve folik asit başladık o günden itibaren.Sonra transferden 3 gün önce başka ilaçlarda eklendi.Prednol,monodoks,oksapar,progestan fitil,progestan iğne.
Şu an; sabah 2 estrofem,folik asit
Öğlen 1 estrofem,
15:00-16:00 arası bir progestan iğne kalçadan,1 oksapar göbekten
Akşam 2 estrofem
Gece yatmadan önce 2 progestan fitil
Sabah uyanınca yataktan kalkmadan 1 progestan fitil.