- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.501
Verdim 1313 çıktı hcg doktorum 2 hafta sonrası için kese randevusu verdi
Ayyy maşallah maşallahVerdim 1313 çıktı hcg doktorum 2 hafta sonrası için kese randevusu verdi
Bebeğini bedenine al ve gel bol bol dua et yarından itibaren gebe sin öyle şartlandır kendini
Her şey çok güzel geçer inşallah sağolun kızlarAy o gece bende uyuyamamıştım.psnik yok güzel heyecanlar, güzel temenniler,güzel karşılamalar var
Gözün aydın canııım. 2 hafta çok uzak bir zaman değil mi değer çok iyi çünkü muhtemelen kalp atışını da duymak isteyecek :)Verdim 1313 çıktı hcg doktorum 2 hafta sonrası için kese randevusu verdi
Çok teşekkür ediyorumAyyy maşallah maşallahsağlıkla sıhhatle hamilelik gecririn sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın
Çok teşekkür ediyorumGözün aydın canııım. 2 hafta çok uzak bir zaman değil mi değer çok iyi çünkü muhtemelen kalp atışını da duymak isteyecek :)
Günaydınn ayy çok geçmiş olsunGünaydınnnnnnn.... Burdan bir arkadas deftere liste yapmış. Her yaptığında tık atıyor. Bende aynisini yaptım. Sende yapabilirsin. Alarmlari da kurdum.Ben çalışıyorum birde. Saat üç gibi çıkmak için izin isteyeceğim. Bakalım ne tepki verecekleradliyenin tuvaletinde de yapamam sanırım zaten geriyor dünkü serumda kaymış canım çok acıdı. Diyorum eşime ilaç mı bu kadar yakıyor acaba bir hemşireye sorsana çünkü çok yandı yahu. Baktılar megersem kaymış damarım şişmiş. Diğer kola yaptılar çok şükür bir buçuk saat geçti. Benim damarlarimi biraz zor buluyorlarda
Hadi bakalım kuzucum hayırlı haberlerle gel inşallaah. Ne zaman çıkacakmış sonuçççKızlar günaydın sabaha kadar uyuyamadım şu an hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum. 5. Güne embriyom gelişecek mi diye heyecanla bekliyordum daha bu kadar heyecanlanmam diyordum ama şu an yerimde duramıyorum her anı ayrı bir heyecanmış
Yok değilim zaten yapamamda avukatlık bana göre bir meslek hiç değilGünaydınn ayy çok geçmiş olsunyoksa sen de mi avukatsın
İnşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar günaydın sabaha kadar uyuyamadım şu an hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum. 5. Güne embriyom gelişecek mi diye heyecanla bekliyordum daha bu kadar heyecanlanmam diyordum ama şu an yerimde duramıyorum her anı ayrı bir heyecanmış
Çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Çok teşekkür ederim.Hadi bakalım kuzucum hayırlı haberlerle gel inşallaah. Ne zaman çıkacakmış sonuççç
Kacıncı haftada kalp atışı duyuluyor acaba hesaplara göre ben şuan 5+1 oldum 5 gün sonra muayene çağırdılar acaba duyarmıyımÇok teşekkür ediyorumbilmiyorum ki galiba direk kalp atışını duyacağız Allah izin verirse
Hayırlı haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim.2 _2.5 saate çıkar dediler
Dün akşam benimde aklıma patates geldi. Yedim bakalım inşallah şifası olur.Muz patates haşlaması kefir ile toparladım doktoruma gidene kadar geçti
Muz kaç gündür unutuyoruz almayı. Markete bir türlü denk gelemiyoruz. Ama akşam benimde aklıma haşlanmış patates geldi. İnşallah şifa olur. Ya ben normalde kullandığım ilaçlar ilk transferim de değil ama anlayamadım neden olduğunuBende ishal oldum.ama ben sebep olarak monodoks antibiyotiğe bağladım.2 kere opu oldum ikisinden sonra ya bunu ya da tetradox u verdiler.Antibiyotik yapmıştı o zamanlarda da.3 gün geçmesini bekledim.Bir gün boyunca Muz,haşlanmış patates,lapa pirinç ile düzelttim.sonraki gün öğlene geçmişti.çok lifli besleniyordum şimdi dengeledim.bir de ben magnezyum,b12 kullanıyorum.Onları içmedim bi kaç gün.dahiliye doktorum vermişti bunları.
İshalimi hemşireme söyledim normal dedi.Ama karın ağrısı yapıyordu.Bana ıkınma,eğilme falan demişlerdi oysaki.Muz haşlama patates pirinç pilavı nimet gibi geldi.
Maşallah tebriklerrVerdim 1313 çıktı hcg doktorum 2 hafta sonrası için kese randevusu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?