- 19 Aralık 2024
- 46
- 65
- 3
- 30
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.521
Genetikten kötü gelen embriyoya bişey yapılabiliyor mu gönderdik baktık kötü geldi diyelim bir tedavisi var mı? Arkadaşınız bu konuda nasıl bir yol izledi?Evet arkadasımında hiç tutunmadı genetikleri iyi değilmiş meğer gönderdikleri hep kötü geldi
hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahVerdim 1313 çıktı hcg doktorum 2 hafta sonrası için kese randevusu verdi
Hayir birsey yapılmıyor zaten rapor da transfer edilemez diye yazar. İmha ediliyor.Genetikten kötü gelen embriyoya bişey yapılabiliyor mu gönderdik baktık kötü geldi diyelim bir tedavisi var mı? Arkadaşınız bu konuda nasıl bir yol izledi?
Kaç kaç çıkmıştı canım senin değerlerin :)Kızlar ben sağlık ocağına gittim
Progestan dex 25 İgneyi devlet karşılamıyor
Estrofem 2 mg ve Progestan fitili ödedi gitmişken genel kan ve beta sa yaptırdım
hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar sonucumu adlım 376 çıktı2 gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim
Çok teşekkür ederim inşallah yükselmeye devam eder. Rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Hayırlı olanı sağlıkla, kolaylıkla bizlere nasip etsin Hep dualarımdasınız yol arkadaşlarımh
hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallaahh çok sevindimmm :) kliniğine haber verdin miiKızlar sonucumu adlım 376 çıktı2 gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim
6ncı hafta itibarıyla duyuluyor diye biliyorum benKacıncı haftada kalp atışı duyuluyor acaba hesaplara göre ben şuan 5+1 oldum 5 gün sonra muayene çağırdılar acaba duyarmıyım
Merhaba teşekkür ederim aminhayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahbu arada transferden kaç gün sonra bu değer çıktı acaba eğer 12 yse değerlerimiz çok benzerr
çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Klinikte yaptırdım testimi. 2 gün sonra kan verdiğimde bilgi vereceğim. İğne ve ve vitaminlere devam edeceğim şu anGözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallaahh çok sevindimmm :) kliniğine haber verdin mii
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah bende sabah verdim bekliyorum henüz çıkmadı bana dua eder misin ? Zaman geçmiyor korkarak acıyorum e nabiziKızlar sonucumu adlım 376 çıktı2 gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim
Bir arkadaşım yakın zamanda yaşadı bu durumu. Eşi sma taşısıyıcı olduğundan genetiğe gönderdiler embriyoyu maalesef sonuç taşıyıcı çıktı. Gittiği klinikte imza verip imha ettirmek zorunda kaldıGenetikten kötü gelen embriyoya bişey yapılabiliyor mu gönderdik baktık kötü geldi diyelim bir tedavisi var mı? Arkadaşınız bu konuda nasıl bir yol izledi?
Dualarım seninle inşallah çok güzel haberler alırsın.Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah bende sabah verdim bekliyorum henüz çıkmadı bana dua eder misin ? Zaman geçmiyor korkarak acıyorum e nabizi
benim de 12. gün 1300 dü doktorum 2 gün sonra test yap dedi ben de 15. günde tekrardan kan verdim senin de 15. gün değerini çok merak ettimmMerhaba teşekkür ederim amin6 ncı gün 62,5 8nci gün 145 en son 12nci günde verdim 1313 geldi
allahın izniyle çok güzel sonuç alacaksın inşallah sakin olmaya çalış29 u aslında test tarihim ama ben dayanamadım sabah gittim ve kan verdim inşallah pozitif sonuç alirim kızlar bana dua eder misiniz
Yok yok yapmam doktorum yap demedi zaten 10 hazirana randevu verdi o zamana kadar tüm ilaçlarıma devambenim de 12. gün 1300 dü doktorum 2 gün sonra test yap dedi ben de 15. günde tekrardan kan verdim senin de 15. gün değerini çok merak ettimmama şimdiden 3 kan testi yapmışsın sanırım daha yapmazsın
Hayırlı olsun canım sağlıklı kucağına almayı nasip eylesin Rabbim inşallahKızlar sonucumu adlım 376 çıktı2 gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?