Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Tabi canım dediğin gibi olmak lazım. Transfer günü okadar iyiydim ki doktor böyle güler yüzlü hasta bulamazsınız iyi bakın dedi. Sonra burayada yazdım ya başım ağrıyor diye ağrı şiddetlendi mide bulantısı yaptı doktor parol iç dedi. Birde ben romatizma hastasıyım havalar malum kapalı çok ağrım oldu bacaklarda. Açıkçası anlayamadım da romatizma mı yaptı transfer mi. Çünkü belimde ağrıyor. Tabi bunlar birleşince demoralize oldum. Buraya yazdım Allah razı olsun neşem yerine geldi sizin sayenizde. Iyiki bu konuyu açmışsın ilk defa sitede bu kadar aktif oldum

Bende fitil hiç yakmadı ağrı falanda yani hiç bilmiyorum.Belki başka yerlerimde ağrılar olduğundandır.Ama yakma olayını hiç yaşamadım. En uzun parmağımla itebildiğim kadar itiyorum.Bana zor gelmiyor canım.Tek konforsuzluğu iç çamaşırma akması

Ay bende ateş ölçer yok.Tavsiye eden varsa bir marka bi ürün bişey tavsiyelere de talibim hem ilerde bebek için hem kendim için

Merhaba olumlamalariniz çok güzel bu arada siz pozitif sanırım hayırlı olsunn belirtiniz var mıydı 9-10 gün boyunca
Gebeliğe yormadığım bir çok belirtim vardı kasıkta ağrı ama dayanılmicak ağrı değil batma gibi kıpırtı gibi.Belim ağrıdı mesela.kalçamdan progestan oluyorum onlar ağrıyo bacağa kadar iniyordu ağrısı.göğüslerim hassastı mesela sütyen giyip çıkarıyordum bir yere gidip gelince evde giymiyorum. Çıkarınca çok acıyordu.halen ağrı dolgunluk var.Test günüme doğru yakınlaşınca akşam yemeğine kadar sabredemez oldum.içim eziliyordu böyle.bende artık ağzıma bişeyler atıyorum ceviz gibi meyve gibi.Yani ilaçlardandır diye düşündüm hep.hatta transfer+4.gün mü neydi regl sancım var hissettim.Regl olmadan önceki o bacak ağrım gelmişti tanıdık bi ağrıydı o.Biraz daha sabredip yeter artık dedim transfer+9.gün kan verdim. Yani olmadıysa da olmamıştır dedim.mesela kimyasal mı yaşıyorum bileyim onu da dedim çünkü 4 yıldır hiç gebelik yaşamadım.

Ayy inşallah bebişlerimizin doğum günü bile aynı olucak gibi gözüküyo Benim de idrara sıkışıklığımı beğenmedi doktor oysa ki ben o an altıma kaçırmak üzereydim kıvrandım. Transfere gelirken daha sıkışık ol dedi nasıl dayanırım daha fazlasına hiç bilmiyorum size ne serumu yapıldı bana serum yapılmadı ama transfer günü kasılma önleyici yapılıcakmış. Bir de embriyo glue yu sordum yapıyo musunuz kimlere yapıyosunuz gibi. Transferden 1 gün önce aradıklarında size söylicekler ama yapılır muhtemelen çünkü hemen hemen herkese yapılıyor dediler. Ama bunun için bir ücret söylemediler sanırım ekstra bir ücreti yok.

Kızlar merhaba. Transfer sonrasında yüzünüzde sivilceler oluşmaya başladı mı? Minik minik birsürü sivilceler oluştu. Transfer sürecine girince başladı. Progesterondan muhtemelen

Ya bugün yakma falan olmadı mesela ama dün yaktı geçti sonra da akıntıyla geldi, ben daha önceki iki gebeliğimde de o fitili kullandığım için nefret ediyorum ondan

Günlük pet kurtarıcı

Nerdeyse aynı olacak evet ay ben neredeyse yüzüne yapacaktım o kadar çok geldişimdi serumdan bugün haberim oldu. Bana sadece bugünkü rahim ignesini ve transfer günü yapılacak 4 iğneyi demişlerdi. Bugün ilaçları verirken serumda verdiler tutunmayı sağlaması içinmiş. Sanırım benim daha önceki düşüğüm ve kimyasalım nedeniyle yaptılar. Emriyolar genetiğe de gidemedi hücre vermedi. Evet pozitifi görürsem o günde serum yapılacakmis. Bir de kalp atışını duyduğumda serum alacakmisim. Vücut embriyoyu yabancı madde olarak algilamasin diye dediler. Estrofem devam. Progestan günde 6 tane. Prolutex iğne. Nidicard. Bugünkü rahim iğnesinin aynısını verdiler ama onu göbekten vuracakmışim sanırım. Endol var gece yatarken rektal alacağım. Ayın 29undan sonra da sabah akşam prograf diye bir hap içecekmisim. Ne çok ilaç var bunların saatini kaçırmam inşallah

Ne güzel yazmışsınız. Bende 6 yıldır evliyim pcos olduğu için reglim hep gecikmeli gelir kaç tane gebelik testi yaptım sayısını bilmem.. bazen bana da annelik sanki çok uzakmış gibi geliyor hiç hamilelik yaşamamış olmak yaşayamayacakmış hissini doğuruyor ama ne mucizeler var yeterki Allah nasip etsin. İnşallah bu yolda emek veren tüm kadınlara annelik, tüm erkeklere de babalık nasip etsin Allah. Ben bazen kendimden vazgeçip Allahım eşimi baba yapmama nasip et diye dua ederken buluyorum kendimi :))

Hayır canım zaten dün vermiştim ve 520leri görmüştüm.bugünden sonra bir daha vermeme gerek yok bence.3 kere verdim zaten 2 gün arayla yeter artık.artış her defasında %130ve üzeriydi
Hepimiz bayrama mutlu girelim/giriyoruz çok şükür

Bi liste yap ben öyle yapmıştım

Eklentiler

• IMG_6973.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 54
Evet arkadasımında hiç tutunmadı genetikleri iyi değilmiş meğer gönderdikleri hep kötü geldi

Bende öyle düşünüyordum csnım seni çok iyi anlıyorum. 2,5 yıldır korunmuyorduk yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi tedavileri gördük aylarca hiç gebelik olmadı ne kimyasal ne boş yine de allaha şükür olmadı tabi de bende hamile kalamıycakmışım gibi geliyordu. Bide sebepsiz infertiliteydi bizim amh ım 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü. Ondan sonra direk tüp bebek yaptırdık

bizi bizden başkası anlamaz zaten hepimiz benzer yollardan geçiyoruz inşallah az kaldı ya inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…