- 1 Aralık 2024
- 102
- 241
- 18
- 29
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.461
Tabi canım dediğin gibi olmak lazım. Transfer günü okadar iyiydim ki doktor böyle güler yüzlü hasta bulamazsınız iyi bakın dedi. Sonra burayada yazdım ya başım ağrıyor diye ağrı şiddetlendi mide bulantısı yaptı doktor parol iç dedi. Birde ben romatizma hastasıyım havalar malum kapalı çok ağrım oldu bacaklarda. Açıkçası anlayamadım da romatizma mı yaptı transfer mi. Çünkü belimde ağrıyor. Tabi bunlar birleşince demoralize oldum. Buraya yazdım Allah razı olsun neşem yerine geldi sizin sayenizde. Iyiki bu konuyu açmışsınÇok normal duygular.Endişe illaki olacak.Bende de oldu.Ama olmazsa kendime ne gibi güzellikler yapacağımı düşünüp teselli buldum.Bazen herşey dört dörtlük olsa da zamanı gelmediyse olmuyor bunu beynimize kazımamız lazım canım.Olumlu düşünmek kadar olumsuz düşünmekte normal.Ben transfer sonrası 1 saat o masada yattığımda sürekli “hoşgeldin-cem adrian” şarkısını söyleyip durdum.Evde de devam ettim içimde olduğu aklıma geldikçe.sonra mustafa sandaldan gel bana şarkısını evde açıp dinledim.Yani olumsuz duygular kadar olumlu şeylerde yükledim kendime.Ama hep dedim ki kendime olmazsa “denize gireriz, güzel bi sofra kurar yer içeriz,kamp yaparız” gibi planlar kurdum.Hep kendime olmazsa bi tık üzülüp yola devam etme kararı aldımsana sıkı sıkı sarılıyorum
Maşallah baya yüksekBugün test günümdü transfer +13 gün oluyor. 2200 geldi sonucum hatta keseyi de gördük çok şükür darısı isteyen buradaki herkesin başına inşallah
Hayır canım zaten dün vermiştim ve 520leri görmüştüm.bugünden sonra bir daha vermeme gerek yok bence.3 kere verdim zaten 2 gün arayla yeter artık.artış her defasında %130ve üzeriydicnm beta verdinmi bugün ben yine verdim az önce çıktı 950 geldi
Bende fitil hiç yakmadı ağrı falanda yani hiç bilmiyorum.Belki başka yerlerimde ağrılar olduğundandır.Ama yakma olayını hiç yaşamadım. En uzun parmağımla itebildiğim kadar itiyorum.Bana zor gelmiyor canım.Tek konforsuzluğu iç çamaşırma akmasıBen transfer günüyle beraber 4. Gündeyim ama fitil koyduğum anda yakıyor hatta dün sarı renkli akıntıyla gelmiş birkaç saat sonra doktor belirti arıyorsun ondan diyor da bunun belirti aramakla alakası yok sizde de mi aynı his oluyor yanma acı gibi
İnşallah bu ay bize de uğur getirsinHamile arkadaslardanhala belirtileri olmayanlar var bu bis kıstas degil olacağına inan ben mayıs ayının uguruna çok inanıyorum sende inan☘
Ay bende ateş ölçer yok.Tavsiye eden varsa bir marka bi ürün bişey tavsiyelere de talibim hem ilerde bebek için hem kendim içinGebeliğin öğrenen tüm kadınların gözü aydın olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Size birsey sormak ıstiyorum ateşinizi olcebilir misiniz ?
Malum gebelikte vücut ısısı 1 1.5 dereceyükseliyor acaba kaç cikacak sizinkiler.
hahahahhah o düşünceden sessizce uzaklaştım şuan sizdeyim meydey meydeyYapma yapmaaa.Bunlar bi geliyo bi gidiyo.Benimde gittiği günler olmuştu.ama geri geliyo sonra
Gebeliğe yormadığım bir çok belirtim vardıMerhaba olumlamalariniz çok güzelbu arada siz pozitif sanırım hayırlı olsunn belirtiniz var mıydı 9-10 gün boyunca
Ayy inşallah bebişlerimizin doğum günü bile aynı olucak gibi gözüküyoAy evet aynısı..ama oradaki hemşire çok tatlıydı. Çok konuşkandi. İlla aparatı gösterim dedi bak gösterirsen yaptırmam doktora .açamam bakmim ben en iyisi dedim. Ama yinede gösterdi sonra dedi orayı açmak için metal aletler olacak kendinizi sıkarsaniz bize birşey olmaz ama sizin canınız acır dedi. Çok tuvaletim var dedim. Nerdeyse kaciracam dedim. Ayıp olur doktora dedimkeşke o kadar olmasaydiniz dedi ama dedim ben nerden bileyim bu kadar geç alacağınızı dedim sonra hemşireye sizin kolunuzdan tutsam olur mu dedim ne bilim o an o kız bana güç vermişti. Ona tutunsam zaman geçecek gibi geldi. Ama doktora yeri mi ne gösteriyorum dedi tutturmadi kolunu evet bana da bu bir prova dedi bu kadar sıkışık gelmezsiniz dedi dedim hoca anestezili yapacak ooo o zaman süper dedi benim talebim değil kilo endeksi yüzünden belli bir sayıdan sonra anestezili yapıyormuş. Bana çok güzel denk geldi valla hayır diyemeyecegimi bugün daha iyi anladım. Bizim herseyimiz aynı gitmeye devam ediyor sanırım umarım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız evlatlarımızi. Ek gıda, uykusu vs onlar hakkinda bilgi alışverişi yaparız
öyle bir şeyim olmadı hiç muhtemelen ilaçtandır hormonlarımız malum dans ediyorKızlar merhaba. Transfer sonrasında yüzünüzde sivilceler oluşmaya başladı mı? Minik minik birsürü sivilceler oluştu. Transfer sürecine girince başladı. Progesterondan muhtemelen
Ya bugün yakma falan olmadı mesela ama dün yaktı geçti sonra da akıntıyla geldi, ben daha önceki iki gebeliğimde de o fitili kullandığım için nefret ediyorum ondanBende fitil hiç yakmadı ağrı falanda yani hiç bilmiyorum.Belki başka yerlerimde ağrılar olduğundandır.Ama yakma olayını hiç yaşamadım. En uzun parmağımla itebildiğim kadar itiyorum.Bana zor gelmiyor canım.Tek konforsuzluğu iç çamaşırma akması
Günlük pet kurtarıcıBende fitil hiç yakmadı ağrı falanda yani hiç bilmiyorum.Belki başka yerlerimde ağrılar olduğundandır.Ama yakma olayını hiç yaşamadım. En uzun parmağımla itebildiğim kadar itiyorum.Bana zor gelmiyor canım.Tek konforsuzluğu iç çamaşırma akması
Nerdeyse aynı olacak evetAyy inşallah bebişlerimizin doğum günü bile aynı olucak gibi gözüküyoBenim de idrara sıkışıklığımı beğenmedi doktor oysa ki ben o an altıma kaçırmak üzereydim kıvrandım. Transfere gelirken daha sıkışık ol dedi nasıl dayanırım daha fazlasına hiç bilmiyorum size ne serumu yapıldı bana serum yapılmadı ama transfer günü kasılma önleyici yapılıcakmış. Bir de embriyo glue yu sordum yapıyo musunuz kimlere yapıyosunuz gibi. Transferden 1 gün önce aradıklarında size söylicekler ama yapılır muhtemelen çünkü hemen hemen herkese yapılıyor dediler. Ama bunun için bir ücret söylemediler sanırım ekstra bir ücreti yok.
Ne güzel yazmışsınız. Bende 6 yıldır evliyim pcos olduğu için reglim hep gecikmeli gelir kaç tane gebelik testi yaptım sayısını bilmem.. bazen bana da annelik sanki çok uzakmış gibi geliyor hiç hamilelik yaşamamış olmak yaşayamayacakmış hissini doğuruyor ama ne mucizeler var yeterki Allah nasip etsin. İnşallah bu yolda emek veren tüm kadınlara annelik, tüm erkeklere de babalık nasip etsin Allah. Ben bazen kendimden vazgeçip Allahım eşimi baba yapmama nasip et diye dua ederken buluyorum kendimi :))Duygularımızın dalgalı olması çok doğal bence, ben de öyleyim. Ne zaman birden bütün olumsuzlukların beynime hücum edeceğini kestiremiyorum. Bir işle meşgulken bile zihnim dağılıyor gibi ama aniden bir kalp çarpıntısı, iç sıkıntısı ne varsa vücuduma doluyor. Hiç pozitif göremeyen biri olarak gebe kalabilmek imkansızın da ötesinde bir şey gibi geliyor bana. Sonra burada benden daha uzun süre deneyen insanların pozitiflerini, artışlarını, kese görme anlarını okudukça neden olmasın ki benim için, Allahın her şeye gücü yeter ve bana da bunu nasip etsin diye düşünüyorum, dua ediyorum. Derin nefes almak bende işe yarar tavsiye edebilirim.
Hepimiz bayrama mutlu girelim/giriyoruz çok şükürHayır canım zaten dün vermiştim ve 520leri görmüştüm.bugünden sonra bir daha vermeme gerek yok bence.3 kere verdim zaten 2 gün arayla yeter artık.artış her defasında %130ve üzeriydi
Bi liste yap ben öyle yapmıştımNerdeyse aynı olacak evetay ben neredeyse yüzüne yapacaktım o kadar çok geldi şimdi serumdan bugün haberim oldu. Bana sadece bugünkü rahim ignesini ve transfer günü yapılacak 4 iğneyi demişlerdi. Bugün ilaçları verirken serumda verdiler tutunmayı sağlaması içinmiş. Sanırım benim daha önceki düşüğüm ve kimyasalım nedeniyle yaptılar. Emriyolar genetiğe de gidemedi hücre vermedi. Evet pozitifi görürsem o günde serum yapılacakmis. Bir de kalp atışını duyduğumda serum alacakmisim. Vücut embriyoyu yabancı madde olarak algilamasin diye dediler. Estrofem devam. Progestan günde 6 tane. Prolutex iğne. Nidicard. Bugünkü rahim iğnesinin aynısını verdiler ama onu göbekten vuracakmışim sanırım. Endol var gece yatarken rektal alacağım. Ayın 29undan sonra da sabah akşam prograf diye bir hap içecekmisim. Ne çok ilaç var bunların saatini kaçırmam inşallah
Evet arkadasımında hiç tutunmadı genetikleri iyi değilmiş meğer gönderdikleri hep kötü geldiBişey sorucam size, şimdi bana hep açıklanamayan infertilite dediler ve benim 3 tane başarısız tüp bebek denemem oldu ya hiç tutunamıyorlar mı artık bilmiyorum hiç pozitif görmedim çünkü ben. Hiç düşüğüm olmadı. Doktorumdan ben mi talep edicem onlar mı önerecekler genetik taramalı tüp bebek mi yapacağız öyle bir problem olabilir mi tecrübe eden var mı?
Bende öyle düşünüyordum csnım seni çok iyi anlıyorum. 2,5 yıldır korunmuyorduk yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi tedavileri gördük aylarca hiç gebelik olmadı ne kimyasal ne boş yine de allaha şükür olmadı tabi de bende hamile kalamıycakmışım gibi geliyordu. Bide sebepsiz infertiliteydi bizim amh ım 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü. Ondan sonra direk tüp bebek yaptırdıkNe güzel yazmışsınız. Bende 6 yıldır evliyim pcos olduğu için reglim hep gecikmeli gelir kaç tane gebelik testi yaptım sayısını bilmem.. bazen bana da annelik sanki çok uzakmış gibi geliyor hiç hamilelik yaşamamış olmak yaşayamayacakmış hissini doğuruyor ama ne mucizeler var yeterki Allah nasip etsin. İnşallah bu yolda emek veren tüm kadınlara annelik, tüm erkeklere de babalık nasip etsin Allah. Ben bazen kendimden vazgeçip Allahım eşimi baba yapmama nasip et diye dua ederken buluyorum kendimi :))
bizi bizden başkası anlamaz zatenBende öyle düşünüyordum csnım seni çok iyi anlıyorum. 2,5 yıldır korunmuyorduk yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi tedavileri gördük aylarca hiç gebelik olmadı ne kimyasal ne boş yine de allaha şükür olmadı tabi de bende hamile kalamıycakmışım gibi geliyordu. Bide sebepsiz infertiliteydi bizim amh ım 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü. Ondan sonra direk tüp bebek yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?