Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

İlk önce hayırlı olsun inşallah yükselir çok kafaya takma aynı günde transfer olmuşuz benim doktorum 12 gün sonra test yap dedi yarın yapıcağım inşallah hepimiz güzel haberler alırız allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut🌸
bende 35 yaş 1. deneme 3. gün embriyosu çift embriyo transferi 5 mayıs transfer oldu 17 mayıs test günü inşallah

Ben Mayıs’ın 2’sinde, yani on gün önce 5. gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü dahil 10. günüm ve test günümdü.
Sonuç pozitif dedi doktor ama BETA HCG 33. Sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum çok düşük gibi geldi bana.
Kafayı yiyecegim artık ne zaman anksiyetem sona erecek bilmiyorum. Pozitif sonuç geliyor o bile kesin değil anlamıyorum ki :( helppppp :(
herkesin sonucu bir olmuyor bazen geç tutunma oluyor stres yapma yarından sonra tekrar test ver 2 katına çıkması yeterli 🌸 doktorun pozitif dediyse zaten için rahat olsun ☺️

Bugün kontrole gittim.Estrofem başlamıştık.Dozunu arttırdı doktorum.kontrolde de sıkıntı çıkmadı.Salı tekrar kontrol ve büyük olasılıkla cuma yani 9 mayısta transfer dedi🥰 şaka gibi geliyor halen.Umarım gebelik haberi de almak nasip olur da sevinçten havalara uçarız:halay:
transfer oldun mu canım nasıl gidiyor

herkesin sonucu bir olmuyor bazen geç tutunma oluyor stres yapma yarından sonra tekrar test ver 2 katına çıkması yeterli 🌸 doktorun pozitif dediyse zaten için rahat olsun ☺️
Evet öyleymiş çok teşekkür ederim umarım herkes için en hayırlısı en güzeli olur. 🥰 Sabredecem alıştım artık başka çarem yok hep iyiyi düşüneceğim ki iyi olsun. 😘

Ben Mayıs’ın 2’sinde, yani on gün önce 5. gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü dahil 10. günüm ve test günümdü.
Sonuç pozitif dedi doktor ama BETA HCG 33. Sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum çok düşük gibi geldi bana.
Kafayı yiyecegim artık ne zaman anksiyetem sona erecek bilmiyorum. Pozitif sonuç geliyor o bile kesin değil anlamıyorum ki :( helppppp :(
Ya geç yerleştiyse seninkisi,biraz özgürlüğüne düşkün belki de😇 içini ferah tut.Hayırlısıyla güzellikleriyle gelsin bebişler🌸 kan değerini takip edeceksinizdir çarşamba yine vereceksin dimi

İnşallah teşekkür ederim , 4AA ve 4BB embriyolarım . 18 Mayıs test günüm inşallah
Kusura bakmayın.bilmediğinden soruyorum.4aa 4bb falan kaçıncı gün oluyo🤭bu kalite işlerinden de anlamıyorum.Benimkiisi en iyi-iyi-orta falan diye adlandırdı da o yüzden vakıf değilim bu sınıflandırmaya

Back
X