• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Test yaptım ama negativ çıktı yarinibeklicem. Test günüm 15.5. sen yaptın mı ?
Canını sıkma bitanem bebeğinin seninle olduğuna inan daha erken zaten idrarda gözükmemesi normal biz çok bakıyoruz burada 5. Gün 6. Gün idrarda pozitif görenler olduğu için biz göremeyince üzülüyoruz ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekle Allah büyüktür :) benimde bugün transfer günüyle beraber 6. Günüm daha yapmadım test kasık ve bel ağrım var 6 Gün geçti ya gerisi de geçer sabredelim sonu da selamet olur inşallah 🤲

Canını sıkma bitanem bebeğinin seninle olduğuna inan daha erken zaten idrarda gözükmemesi normal biz çok bakıyoruz burada 5. Gün 6. Gün idrarda pozitif görenler olduğu için biz göremeyince üzülüyoruz ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekle Allah büyüktür :) benimde bugün transfer günüyle beraber 6. Günüm daha yapmadım test kasık ve bel ağrım var 6 Gün geçti ya gerisi de geçer sabredelim sonu da selamet olur inşallah 🤲
Güzel sözlerin için teşekkürler ederim canım🫶🏽 keşke bende senin gibi sabirli olup bekleye bilseydim🙇🏽‍♀️ içimde okadar olumlu his vardı ki ondan yapayım dedim🥺 rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah mucizem benimledir🤲🏼♥️

Güzel sözlerin için teşekkürler ederim canım🫶🏽 keşke bende senin gibi sabirli olup bekleye bilseydim🙇🏽‍♀️ içimde okadar olumlu his vardı ki ondan yapayım dedim🥺 rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah mucizem benimledir🤲🏼♥️
Bende öyle hissediyorum test yapmaya yöneliyorum ama kendimi tutuyorum sonra, biraz korku biraz endişe kaplıyor içimi.. aminnn inşallah minik mucizelerimiz bizimledir rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde verir bize 😇🥲

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut🌸
Merhabaa🌸
Yaş 30
3. denememiz
Çift embriyo her ikisi de 5. gün blastokist 4AA kalitede 2 donmuş embriyo transfer edilecek.
Transfer başlama neyi kastediyor tam olarak anlayamadım bişey diyemiyorum o yüzden
Transfer günü 13 Mayıs 2025
Test günü 23 Mayıs 2025

Tabloya eklerseniz çok sevinirim. Hepimizin mutlu haberlerini almak dileğiyle 💞

Merhabaa🌸
Yaş 30
3. denememiz
Çift embriyo her ikisi de 5. gün blastokist 4AA kalitede 2 donmuş embriyo transfer edilecek.
Transfer başlama neyi kastediyor tam olarak anlayamadım bişey diyemiyorum o yüzden
Test günü 23 Mayıs 2025

Bugün olacak sizin inşallah hayırlısıyla alın bebeklerimiz hem 5. Gün embriyosu hemde 4aa kaliteli 💞

Test yaptım ama negativ çıktı yarinibeklicem. Test günüm 15.5. sen yaptın mı ?
Bende idrar testi yaptım tabiki dayanamayıp 🫣☺️ama negatif çıktı. Erken gebelik testi falan değildi. Az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum belirtin var mı nasıl hissediyorsun. Benim ilk günler bel ve kasık ağrısı oldu şimdilerde deli gibi ateş basıyor lekelenme vs olmadı nasıl geçer nasıl olur hiç bilmiyorum inşallah alırız bebişlerimizi kucağımıza 😇🍀🤲🤗

Merhabaa🌸
Yaş 30
3. denememiz
Test günü 23 Mayıs 2025

Merhaba,
Öncelikle bugün transferiniz var anladığım kadarıyla.Umarım çok güzel geçer.Sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olsun🌸
Transfer başlama dediğim de regl olunca ilk gidiyoruz ya transfer sürecine başlıyoruz😊 Tabi sonradan öğrendim ki herkesin ilaçlarla geçen bir süreci olmuyormuş.Doğal-yapay siklus diye ikiye ayrılıyormuş😊

Merhaba gezegendeki FS gezegendeki FS ve diğer anne adayları,
Bu benim ilk denemem. 13 yumurta toplandı. 8 olgun çıktı ve geriye sadece 2 adet 5aa ve 4ab embriyom kaldı. Birde oval yapıda 5ab embriyom var doktor onun kalitesini klinik olarak net olmadığını söyledi. Transferini önermedi. Şuan estrofem kullanıyorum cumartesi günü kontrolüm var. Aksilik olmazsa kontrolden 4 gün sonra transferim olacak.
Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. İlk tedaviye başladığımda aşırı mutlu ve umutluydum. Hep bu anı bekledim ama niye böyle oldum anlamadım.

merhaba benim ikinci transferim olcak. yumurta çatlatma iğnesi kullandınız mı gerek var mı bilen varsa yazabilir misiniz lütfen

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut🌸
Herkese hayirli haberler diliyorum. 19 mayis transferim olacak. Oglumdan sonra ilk transferim. Kaliteler pek iç açici degil ama yapacak birsey yok. 5bc 5cb iki embriyo) insAllah olumlu olur hepimizinki ne diyelim

Aman bende dayanamayıp yaptım negatif çıktı 😞
Erken gebelik testiyle mi yaptınız? Bi de sizin mesela 3.gün embriyosuymuş. Bence ümitsiz olmayın.Kaç tane kadın yazmış testte çıkmadı kanda çıktı.Kanda çıktığı halde testte yine çıkmamış😊 sabır hanımlar,evdeki teste güvenmeyin

Merhaba gezegendeki FS gezegendeki FS ve diğer anne adayları,
Bu benim ilk denemem. 13 yumurta toplandı. 8 olgun çıktı ve geriye sadece 2 adet 5aa ve 4ab embriyom kaldı. Birde oval yapıda 5ab embriyom var doktor onun kalitesini klinik olarak net olmadığını söyledi. Transferini önermedi. Şuan estrofem kullanıyorum cumartesi günü kontrolüm var. Aksilik olmazsa kontrolden 4 gün sonra transferim olacak.
Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. İlk tedaviye başladığımda aşırı mutlu ve umutluydum. Hep bu anı bekledim ama niye böyle oldum anlamadım.
Merhaba canım,
Aaa yok öyle kötü hisler,düşünceler.2 adet embriyo kafana takılıyorsa bunu düşünme normalde zaten bi tane yumurtadan oluştuk hepimiz.İlaçlarını güzelce kullan,beslenmene dikkat et,olumlu şeyler düşün hep.
Ben dün transfer oldum.Transferden beri “hoşgeldin,çalmadan gir içeri” şarkısını söyleyip duruyorum. İnşallah güzel bir süreç güzel bir sonuçla karşılaşacaksın.🌸💝
Yaş kaç bu arada

merhaba benim ikinci transferim olcak. yumurta çatlatma iğnesi kullandınız mı gerek var mı bilen varsa yazabilir misiniz lütfen
Bilgilerini ver istersen canım seni de tabloya yazayım.
Ben ilk denememi yaptım inşallahta son olur.Bende kullanılmadı, ama kulanan illaki vardır.Çünkü bunu da duydum. Vücut sanki normal yoldan gebe kalmış gibi düşünsün diye yapılıyormuş diye hatırlıyorum.doktoruna güven🌸 kullanan arkadaşlarda cevap verir daha netleşir konu kafanda

Back
X