Selam hanımlar.Eve geldim uzanıyorum.
Çok kolay geçti.Hiç kendini kasmadım su içeyim ay yeter mi yetmez mi sıkışıklık diye.Zaten 3 gibi uyudum 6 gibi uyandım başladım bi ton ilaçlardan sırasıyla içmeye.9.30 da klinikteydim.O zamana kadar ilaçlar için içtiğim sular bile beni sıkıştırmıştı.Esktra çaba sarf etmedim.9.50 de odaya aldılar yatırdılar hazırladılar.Zaten orada bakılıyor idrara sıkışıklık ultrasonla.Gayet güzel dediler.Transfer aşamasında da bana da çevirin ekranı bende göreyim dedim gösterdiler.Bismillah diyerek başladı doktorum ve hemşirem.İçeriye yollarken hep bir ağızdan maşallah dediler

Çok güzel bir andı.

Eşime keşke sende görebilseydin dedim ama zaten o çok heyecan yapmıştı

kateterden saldıktan sonra hemşire ayrıca gösterdi bak burda diye.Beni hiç kaldırmadılar.Operasyon odasında yatırdılar bir saat.Bacaklarımı uzatarak değilde karnıma doğru şekilde sırt üstü.Kalktığımda kalçam uyuşmuş bacaklarım ağrımıştı

Bu arada sağolsunlar bana sonda taktılar işlemden sonra.Beni öyle bırakıp gittiler.Tuvalete kalksam mı kalkmasam mı altıma kaçırdım mı kaçırmadım mı derdim hiç olmadı.Daha sonra neden maşallah nidaları yükseldi diye hemşireme sordum tam güzel yere oturdu dedi

Benim rahimi Salı ve Cuma kontrollerinde doktorum çok beğenmemişti.Kalınlık iyi ama 3 çizgili(trilaminar) yok demişti.Histereskopi önermişti.Ama şart değil de demişti.Bu şekilde sen gibi olan hastalarımda gebe kaldı demişti.verdiği %6-7 oranda bir katkı sağlar tutunmaya demişti.Biz tabi ki istemedik histereskopi.
Hemşireye sorduk nasıldı rahim diye.Çok iyiydi dedi.Oluşmuş mu 3 çizgi dedik evet güzel oluşmuş sorun yok dedi

yani çok güzel bir süreçti.
Sonu da güzel olur inşallah