• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

merhaba benim ikinci transferim olcak. siz hangi ilaçları kullandınız
Reglim 24nisan gece başladı.25nde doktora gittik ilk gün diye. Estrofem günde 4 tane ve folik asit başladım. Sonraki süreçte ara ara kontrol oldu.2 mayısta estrofemi 5 e çıkardık.9 mayısta diğer ilaçlar eklendi.progestron fitil,progestron iğne,prednol,monodoks,oksapar falan.12 mayısta da transfer oldum. Sanırım progestrona transferden 3 gün önce başlanıyormuş.
Aşağıya da fotoğraf bırakıyorum.Ama herkesin yoğurt yiyişi farklı bunu unutmayalım.Az ilaç çok huzur😂

Eklentiler

• IMG_1227.webp
    IMG_1227.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 27
Bilgilerini ver istersen canım seni de tabloya yazayım.
Ben ilk denememi yaptım inşallahta son olur.Bende kullanılmadı, ama kulanan illaki vardır.Çünkü bunu da duydum. Vücut sanki normal yoldan gebe kalmış gibi düşünsün diye yapılıyormuş diye hatırlıyorum.doktoruna güven🌸 kullanan arkadaşlarda cevap verir daha netleşir konu kafanda
daha transfer günüm belli değil önce iğne falan kullanacağım sonra prolutex kullanacağım. transfer günüm belli olunca yazarım size. evet dediğiniz gibi ben de öyle duydum ama insan endişeleniyor çünkü gerçekten zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese nasip olsun hep pozitif düşünelim ❤️❤️

Reglim 24nisan gece başladı.25nde doktora gittik ilk gün diye. Estrofem günde 4 tane ve folik asit başladım. Sonraki süreçte ara ara kontrol oldu.2 mayısta estrofemi 5 e çıkardık.9 mayısta diğer ilaçlar eklendi.progestron fitil,progestron iğne,prednol,monodoks,oksapar falan.12 mayısta da transfer oldum. Sanırım progestrona transferden 3 gün önce başlanıyormuş.
Aşağıya da fotoğraf bırakıyorum.Ama herkesin yoğurt yiyişi farklı bunu unutmayalım.Az ilaç çok huzur😂
mesajı iki kere göndermişim. evet herkesin hikayesi farklı istediğimiz şeyler aynı. sağlıklı göz aydınlığı hayırlı bir evlat 🤲🏻💜

Selam hanımlar.Eve geldim uzanıyorum.

Çok kolay geçti.Hiç kendini kasmadım su içeyim ay yeter mi yetmez mi sıkışıklık diye.Zaten 3 gibi uyudum 6 gibi uyandım başladım bi ton ilaçlardan sırasıyla içmeye.9.30 da klinikteydim.O zamana kadar ilaçlar için içtiğim sular bile beni sıkıştırmıştı.Esktra çaba sarf etmedim.9.50 de odaya aldılar yatırdılar hazırladılar.Zaten orada bakılıyor idrara sıkışıklık ultrasonla.Gayet güzel dediler.Transfer aşamasında da bana da çevirin ekranı bende göreyim dedim gösterdiler.Bismillah diyerek başladı doktorum ve hemşirem.İçeriye yollarken hep bir ağızdan maşallah dediler🫠Çok güzel bir andı.😍Eşime keşke sende görebilseydin dedim ama zaten o çok heyecan yapmıştı🫠 kateterden saldıktan sonra hemşire ayrıca gösterdi bak burda diye.Beni hiç kaldırmadılar.Operasyon odasında yatırdılar bir saat.Bacaklarımı uzatarak değilde karnıma doğru şekilde sırt üstü.Kalktığımda kalçam uyuşmuş bacaklarım ağrımıştı😂Bu arada sağolsunlar bana sonda taktılar işlemden sonra.Beni öyle bırakıp gittiler.Tuvalete kalksam mı kalkmasam mı altıma kaçırdım mı kaçırmadım mı derdim hiç olmadı.Daha sonra neden maşallah nidaları yükseldi diye hemşireme sordum tam güzel yere oturdu dedi🥹🥹🧿

Benim rahimi Salı ve Cuma kontrollerinde doktorum çok beğenmemişti.Kalınlık iyi ama 3 çizgili(trilaminar) yok demişti.Histereskopi önermişti.Ama şart değil de demişti.Bu şekilde sen gibi olan hastalarımda gebe kaldı demişti.verdiği %6-7 oranda bir katkı sağlar tutunmaya demişti.Biz tabi ki istemedik histereskopi.
Hemşireye sorduk nasıldı rahim diye.Çok iyiydi dedi.Oluşmuş mu 3 çizgi dedik evet güzel oluşmuş sorun yok dedi🥹 yani çok güzel bir süreçti.
Sonu da güzel olur inşallah🌸🙏🏼
İnşallah ikimizinkide pizitif olur valla MAŞALLAH ne güzel bir tüp bebek merkeziymiş orası benim olduğum yer transferden sonra bes on dk ya kalmadan tuvalete kaldırip yolluyo hemsireye rica ettim öyle yarım saat yattım ikimizde saat 10 da transfer olmuşuz valla ne yalan soyliyim doktorumdan memnunum ama merkezden degil bu ikinci transferim ne ekrana bakması ne rahim çizgisi herseyden bir haberim 😑😢

Merhaba, amin inşallah🙏🏼 yaş kaç acaba sizin? Bir de oğlunuz da mı tüp bebekti
Evet oglum da tup bebekti. 3cu transferde tutunmuşdu. 4bb kaliteyle. Yeniden denemeye başlarken Şubatta embriyo oluşmadi diye transfer iptal oldu, sonrakinde boyle kalitede 5 gun ve iki tane de 3 gun embriyolarim var. Yaşim 33

Evet oglum da tup bebekti. 3cu transferde tutunmuşdu. 4bb kaliteyle. Yeniden denemeye başlarken Şubatta embriyo oluşmadi diye transfer iptal oldu, sonrakinde boyle kalitede 5 gun ve iki tane de 3 gun embriyolarim var. Yaşim 33
Ne güzel 🥹 benim de oğlum tüp bebekti🥹 rabbim yokluğunu göstermesin o olmasa belki negativi şimdi atlatamazdım🥺 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏼🩷

Ne güzel 🥹 benim de oğlum tüp bebekti🥹 rabbim yokluğunu göstermesin o olmasa belki negativi şimdi atlatamazdım🥺 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏼🩷
Allah bagişlasin oglunuzu. Evet biri varken daha rahat oluyor ama yine de surec yipratici o yuzden insan çok uzuluyor negativde siz gununde mi neqativi gordunuz ya erken mi yaptiniz?

Merhaba canım,
Aaa yok öyle kötü hisler,düşünceler.2 adet embriyo kafana takılıyorsa bunu düşünme normalde zaten bi tane yumurtadan oluştuk hepimiz.İlaçlarını güzelce kullan,beslenmene dikkat et,olumlu şeyler düşün hep.
Ben dün transfer oldum.Transferden beri “hoşgeldin,çalmadan gir içeri” şarkısını söyleyip duruyorum. İnşallah güzel bir süreç güzel bir sonuçla karşılaşacaksın.🌸💝
Yaş kaç bu arada
Teşekkür ederim 🥰 Ayni süreci yaşayan birinden gelen motivasyon bir başka oluyor. Dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum. Yaşım 29. Bu arada transfer sürecine 6 mayısta başladım.
Umarım bebeğin sana sımsıkı tutunur ve pozitif sonucu görürsün 🧿 Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin 🤍

Merhaba kızlar nasıl gidiyor günleriniz benim yarın test günüm sizde durumlar nedir iyisinizdir inşallah 🌼🧿
İnşallah pozitifi görürsün bizim de test günümüz bir an önce gelse keşke :) benim bugün transferin 6. Günü transfer gününü de sayarsak 7. Gün , göğüs damarlarımda belirginleşme var kasık ve bel ağrım birde gaz var iyi mi kötü mü bunlar bilemedim inşallah iyidir 🤲

Merhaba. Ben 10 mayısta dondurulmuş 5. Gün 4aa kalitede transfer oldum. İlk transferim. Programtan fitil ve coraspin kullanıyorum. Başkaca bir şey vermedi doktorum. Şayet kanama olursa diye tedbiren progestan iğne verdi.

İki gündür şiddetli bel ağrım var. Bugün üstüne bir de kasık ağrısı geldi. Test günüm 22 Mayıs. Ayrıca evlilik yıldönümüm.

Bu şekilde belirtisi olup pozitif olan var mı. Bel ağrımdan duramıyorum bugün de işe başladım ama elim hep belimde.

Yaa maşallah allah uzun ömür versin oğlunuza.Bu sefer ki bebeniz inşallah uzun uzun uğraştırmaz sizi💝🙏🏼

İnşallah ikimizinkide pizitif olur valla MAŞALLAH ne güzel bir tüp bebek merkeziymiş orası benim olduğum yer transferden sonra bes on dk ya kalmadan tuvalete kaldırip yolluyo hemsireye rica ettim öyle yarım saat yattım ikimizde saat 10 da transfer olmuşuz valla ne yalan soyliyim doktorumdan memnunum ama merkezden degil bu ikinci transferim ne ekrana bakması ne rahim çizgisi herseyden bir haberim 😑😢
Yaa canım sıkıntı etme yine de.Bazen herşeyi bilmekte sıkıntı🥲 ben çok kontrolcü ve girişkenim.sanırım o yüzden soruyorum,araştırıyorum,hoşlanmadığım bişey olunca laf sokuyorum falan😂 ama evet merkezde ilgi güzel şefkat istiyor insan ve bunu alıyorum.Ama bende şunu düşünüyorum merkez için; sanki genel bir peosedür var ilaç falan olsun yani herkese onu veriyorlar onu yapıyorlar gibi🤷🏻‍♀️🥲

İnşallah tutunur bebelerimiz canım ve birbirimize haber veririz.test günüm 24ü.sen bekleyecek misin😅

Merhaba. Ben 10 mayısta dondurulmuş 5. Gün 4aa kalitede transfer oldum. İlk transferim. Programtan fitil ve coraspin kullanıyorum. Başkaca bir şey vermedi doktorum. Şayet kanama olursa diye tedbiren progestan iğne verdi.

İki gündür şiddetli bel ağrım var. Bugün üstüne bir de kasık ağrısı geldi. Test günüm 22 Mayıs. Ayrıca evlilik yıldönümüm.

Bu şekilde belirtisi olup pozitif olan var mı. Bel ağrımdan duramıyorum bugün de işe başladım ama elim hep belimde.
Ay olabilir.konuya hakim değilim ama 5.gün embriyoları daha çabuk çıkıyordu testlerde😊
Belirtisi olmayıp gebe olanda vardı belirtileri dibine kadar yaşayıp gebe kalanlarda.İnşallah bebeğiniz sizinledir ve en güzel şekilde evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız💝🌸

İnşallah pozitifi görürsün bizim de test günümüz bir an önce gelse keşke :) benim bugün transferin 6. Günü transfer gününü de sayarsak 7. Gün , göğüs damarlarımda belirginleşme var kasık ve bel ağrım birde gaz var iyi mi kötü mü bunlar bilemedim inşallah iyidir 🤲
Bende de vardı kasık bel ağrısı ilkinde varmıydı hatorlamıyorum sanki 10 sene geçmiş aklıma gelmiyor 😅

Back
X