- 17 Mart 2023
- 595
- 804
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.761
Bu sabah idrar sonucum hemen çıkmadı sonradan çok silik bir çizgi çıktı ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah idrar sonucum hemen çıkmadı sonradan çok silik bir çizgi çıktı ama
Son regl tarihine göre kaçıncı hafta kaçıncı gündesin? Keseyi gördün mü? Doktor ne dedi.Anlat kız anlatBen dün bi heves gittim ama görünmedi![]()
Ben 193,6 kan testi yaptırdığım gün silik çizgi çıkmıştı.sen transferin kaçıncı günü kaç verdin? Kanda artış takip ettin mi?Tekrardan merhaba değerim 121 gelmişti. Az önce heyecanıma yenik düşüp bir gebelik testi daha yaptım ve düne göre çizgi daha silikti
Var mı böyle bir durum yaşayan kimyasal mi oluyor acaba
Yaaaa baya da varmış değer neden idrar da silik ciktı bende de silik var böyle inşallah vardır umutlanayım değil miBen 193,6 kan testi yaptırdığım gün silik çizgi çıkmıştı.sen transferin kaçıncı günü kaç verdin? Kanda artış takip ettin mi?
Selam canım.Bir de erken gebelik testiydi yani.Normal kaset test bile değil. Test günümden 1 gün önceydi bu değer bir de. Normalde 24nde verecektim kanı.23 sabahı kalktım test yaptım sonra kan vermeye gittim. Kaç değerle silik çıkıyor merak ettim.Sakin olun.Öncelikle kaset test-erken gebelik testi ayrımını iyi yapın ona göre değerlendirin kendinizi.Bir de ben insanların deneyiminden yola çıkarak dedim ki 12 mayısta transfer oldum 3.gün embriyosu.23 mayısta totalde 14 günlük embriyo yapıyor. Ve çıkar diye düşündüm.çoğu insanın baktım totalde 12-13-14 günlük embriyoları pozitifi göstermişti. Sabır edin arkadaşlarım.Mesela ben şimdi göbekten oksapar ne zaman bitcek diye sabır ediyorum.Kalçadan, vajinadan progestanı falan umursamaz oldum göbek beni mahvettiYaaaa baya da varmış değer neden idrar da silik ciktı bende de silik var böyle inşallah vardır umutlanayım değil mi
Bende 7. Gün erken gebelik sizin ki gibiydi bugün 8. Günü yaptım sabah koyulaşma olmadı ama yine de varsın benimlesin tutundun diyorum :))) test gunum 2 HaziranSelam canım.Bir de erken gebelik testiydi yani.Normal kaset test bile değil. Test günümden 1 gün önceydi bu değer bir de. Normalde 24nde verecektim kanı.23 sabahı kalktım test yaptım sonra kan vermeye gittim. Kaç değerle silik çıkıyor merak ettim.Sakin olun.Öncelikle kaset test-erken gebelik testi ayrımını üyü yapın ona göre değerlendirin kendinizi.Bir de ben insanların deneyiminden yola çıkarak dedim ki 12 mayıta transfer oldum 3.gün embriyosu.23 mayısta totalde 14 günlük embriyo yapıyor. Ve çıkar diye düşündüm.çoğu insanın baktım totalde 12-13-14 günlük embriyoları pozitifi göstermişti.
O halde sizin 5.gün ya da 6. Gün embriyosu?Bende 7. Gün erken gebelik sizin ki gibiydi bugün 8. Günü yaptım sabah koyulaşma olmadı ama yine de varsın benimlesin tutundun diyorum :))) test gunum 2 Haziran
Dün verdim 8. Gün . Çizgi daha koyuydu. Bugün azonce yaptım çizgi düne göre silikti. Su da içmedim sadece karpuz yemiştim. Yarın vericem kanı ama umutsuzlandimBen 193,6 kan testi yaptırdığım gün silik çizgi çıkmıştı.sen transferin kaçıncı günü kaç verdin? Kanda artış takip ettin mi?
Gönlünü ferah tut.İkinci kan vermeyi bekle.çok acele etmişsin canım.Stres var mı yok mu ile bitmiyor maalesef.Ama sonuç her ne olursa olsun yıkma kendini.çoğu kadın lekelenme yaşadı.yani yerleşme kanaması.kıpkırmızı değilse korkma.Kasık ağrısı adet ağrıları da çok normal.hamileykende devam ediyormuş.sabırlı ol kendini olumlu yönde motive et ama olumsuz bir şey olursa diye de ek bir planın olsun.Ben mesela test günüm 24 mayıstı.25 mayısta 542,6 geldi.Ama derdi bitmedi.Şimdi kese görücez.Sonra içi dolu mu boş mu derdi var.sonra kalbi attı atmadı derdi.Yani herşeyr hazırlıklı olmalıyız özellikle biz tüp bebek anneleriKızlar selam. Transefer sonrası +6dayım. Sabah erken gebelikte baya belliydi çizgi. Gittim kan verdim değerim 22.1 cıktı.Eve geldim baktım çamasırımda leke var. Adet başlangıcım da hep böyle kahverengi leke ile olur benim. Sevinsem mi üzülsem mı bilemedim. Kasıklarım da agrıyor midem de bulanıyor. Aynı adet başlangıclarım gibi. İçinizde buna benzer şeyler yaşayanlar var mı. Lütfen yardım
![]()
Aynı marka ve aynı saatlerde mi? İdrarın sabah ilk koyu olanıyla yapmak ile öğleden sonra yapmak bir olmaz canım.Dün verdim 8. Gün . Çizgi daha koyuydu. Bugün azonce yaptım çizgi düne göre silikti. Su da içmedim sadece karpuz yemiştim. Yarın vericem kanı ama umutsuzlandim
Evet aynı marka ve aynı saatlerdeAynı marka ve aynı saatlerde mi? İdrarın sabah ilk koyu olanıyla yapmak ile öğleden sonra yapmak bir olmaz canım.
Yani sabah ilk idrar değil.gün içinde tükettiğiniz su miktarı yediğiniz sulu şeylerden bile değişebilir.ama en anlamlısı verdiğin ilk kandan 2 gün sonra verdiğin kan olacak.boşuna stres yükleme vücudunaEvet aynı marka ve aynı saatlerde![]()
5. Gün embriyosuO halde sizin 5.gün ya da 6. Gün embriyosu?
Ay çok güzel yaz yaz kuzum merak ederim. Sonucun çıkınca önceki günlerdeki test sonuçlarınla birlikte yaz olur muu
Çok sevindimKuzum aldım sonucu şimdi
İlk test 7. Gün yapıldı 21.05 tarihinde sonuç: 72.77
İkinci test 9. Gün yapıldı 23.05 tarihinde sonuç: 134.40
Üçüncü test bugün yapıldı 29.05 tarihinde sonuç : 1192
Bu değer ile kese görüyor olmamıza çok çok iyi dedi doktor![]()
Kızlar test sonucumu aldım Salı günü transferin 12. Günüydü 376 çıkmıştı bugun 820 çıktı. Doktor yeniden kAn vermemi istemedi 11 haziranda kese için yine gideceğim bana dua edin![]()
Farklı markaysa da olabilir cnm.yads idrarın seyrekligiyle de alakali olabilrTekrardan merhaba değerim 121 gelmişti. Az önce heyecanıma yenik düşüp bir gebelik testi daha yaptım ve düne göre çizgi daha silikti
Var mı böyle bir durum yaşayan kimyasal mi oluyor acaba
Mayıs ayı cidden ne guxel geldi hepimize çok iyi kuzum masallahKızlar test sonucumu aldım Salı günü transferin 12. Günüydü 376 çıkmıştı bugun 820 çıktı. Doktor yeniden kAn vermemi istemedi 11 haziranda kese için yine gideceğim bana dua edin![]()