Kızlar tekrar merhaba iyi akşamlar

Allah isteyen herkese emeklerinin karşılığını versin.O kadar zor bir süreç ki.Ben müthiş zorluklar çekmedim çok şükür.bir de hep burdaki kadınların hikayelerini okudum.Benim yaşadıklarımdan fazlasını yaşayan nice kadına şahit oldum.Dertlerini dert edindim,sevinçlerini sevincim bildim.Kendime hep yeni bilgiler kattım burda.
Olabilecekleri,olamayacakları,mucizeleri herşeyi gördüm.Allah bilir neler duyup öğreneceğim daha.
Bugün verdiğim kan 2 saate e nabıza düşer dediler ama düşmeyince kalktık gittik acile geri.saat 19.30 falandı sanırım.
Doktora söylemiştik tüp bebek olduğunu.
Dedi ki:”şimdiye kadar betan hep kaç çıkıyordu?”
Dedim ki: “hep sıfırdı”
Doktor: “o zaman hayırlı olsun sonucun 81”

(Transfer+9.gün)
O an yaşadığım şoku,sevinci,size anlatamam.

Ağzım açık kaldı.Hep kendimi kötüye hazırlamıştım.Ama hiç sonuç pozitifse kısmına çalışmamıştım.Doktoru duyamaz oldum artık.gerçekten mi diyorum sürekli.ve yine ağzım açık.

Meğer adam bize kendi doktorunuza da gidin.Ultrasonda baksınlar da demiş.Ama asla duymadım.Eşim söyledi daha sonra.
Doktor ayrıca 3 haftalık falan dedi ama son regl tarihim 25 nisan.Ya ikisi de tutundu ya da güçlü bir embriyo.artık gerisini öğrenmek sonraki aşamaya kaldı kızlar.
Aracımıza binince eşimle birbirimize bakalaldık.Eee şimdi napıcaz diye.Eşim bile diyor ki “biz buraya kadar çalışmıştık,bundan sonra napılırını bilmiyoruz ki”

Tüp bebek merkezime mesajla haber verdim.aradılar.tebrik ettiler ve 2 gün sonra yine kan ver dediler.sonra da bize gel dediler.artık cuma günü bir daha verip cumartesi doktoruma giderim
Daydi
@mayala katar kızlar sizi de etiketliyorum.Sizler haber bekliyordunuz