- 16 Mayıs 2025
- 36
- 2
- 1
- 40
Allah'ım inşallah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah vardır canm ikimiz içinde hayırlısı olsun ilk yaptığımda silik bı şekildeydi sonra kuruyunca böyle oldu dedim heralde kuruma çizgisi İnşallah değildirAynı benim gibi seninde inşalalh vardır kutuma çizgisi olsaydı beyaz olurdu canım bariz çizgi var sendede
Sakın kan verme bekle 4 gün ben de 6 gün beklicemAllah'ım inşallah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah vardır canm ikimiz içinde hayırlısı olsun ilk yaptığımda silik bı şekildeydi sonra kuruyunca böyle oldu dedim heralde kuruma çizgisi İnşallah değildir
Tamam canm adet güne kadar test yaparım koyulaşma varmı diye bı bakarım hani belki test yanlış olabilir mi acaba diye seninde inşallah vardırSakın kan verme bekle 4 gün ben de 6 gün beklicem
Tamam canm adet güne kadar test yaparım koyulaşma varmı diye bı bakarım hani belki test yanlış olabilir mi acaba diye seninde inşallah vardırbenc
bence cuma son testi yapcam normal olandan albi markaTamam canm adet güne kadar test yaparım koyulaşma varmı diye bı bakarım hani belki test yanlış olabilir mi acaba diye seninde inşallah vardır
Gayet güzel albiİkimiz içinde hayırlısı olur inşallah benimki bebetime test guvenilirmi onuda bilmiyorum albi marka nasıl canm doğruluk acisindan
Çizgi var canım adetin kaç gün gectiKurumuş halleri bu
Canm regl gününe 4 gün var daha bazı belirtilerim vardı yaptım önce silikti beyleyince o şekil oldu ben kurumadir dedim ama rengi biraz pembe gelince kafam karıştı miğde bulantisi ve baş dönmesi yoğun göğüslerim sis belirtilere dayanamayıp yaptimÇizgi var canım adetin kaç gün gecti
Tekrar yap aynen markası neydi testinTesti açtığımda da böyle görünüyor yarın tekrar yapacam bakalım artık hayirlisi
Evet belirgin çizgin sende bizimle bayram sonunu bekle hastane içinCanm regl gününe 4 gün var daha bazı belirtilerim vardı yaptım önce silikti beyleyince o şekil oldu ben kurumadir dedim ama rengi biraz pembe gelince kafam karıştı miğde bulantisi ve baş dönmesi yoğun göğüslerim sis belirtilere dayanamayıp yaptim
Aynen öyle inşallah vardır bebişlerimizEvet belirgin çizgin sende bizimle bayram sonunu bekle hastane içinHepimiz coook güzel haberlerle gelelim sabırsız anneler olarak
Canım değerlerin hakkında bilgim olmadığı için bisey diyemem ama şunu öğrendim ki hangi konuda olursa olsun birkaç doktor görüşü almak her zaman daha iyiar kan değerlerim
E2 : 33,9
FSH : 5,85
LH : 11
TSH : 1,470
PROKLATİN : 25
T3 : 2,88
T4 : 1,33
Doktor yumurtalık rezervimin düştüğünü söyledi yasmin plus yazdı 3 ay sonra gel dedi. Moralim bozuldu sizce başka bi doktora gitmeli miyim
Bebetime canmTekrar yap aynen markası neydi testin
Sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın canımKizlar bakarmisiniz buda vedexa diye gebelik testi akşam idrariyla yaptım çıplak gözle daha net görünüyor ama telefonda biraz daha silik cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?