- 16 Mayıs 2025
- 37
- 3
- 1
- 40
Bunu öylesine yaptım canm artık Çarşamba yaparım net belli olur ozaman 2 gün kalmış oluyorSabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın canım
Ben kaset testi sabah yapsam mı adetim 6 hazirandaBunu öylesine yaptım canm artık Çarşamba yaparım net belli olur ozaman 2 gün kalmış oluyor
Kaset test için erken bence moralini bozabilir çünkü kaset testler erken gebelik testi kadar duyarlı değil adet geçtikten bir iki gün sonra kaset testi yapılabilirBen kaset testi sabah yapsam mı adetim 6 haziranda
Aynen canım perşembe sabah yapayım ben hayırlı günKaset test için erken bence moralini bozabilir çünkü kaset testler erken gebelik testi kadar duyarlı değil adet geçtikten bir iki gün sonra kaset testi yapılabilir
Ayniyiz canm benimde 6 Haziran'da yap belki çıkarBen kaset testi sabah yapsam mı adetim 6 haziranda
Perşembe yapayım kesin olsun benim kızımdada kaset 3 gün kala böyleydi şimdi olsa yine böyle çıkarAyniyiz canm benimde 6 Haziran'da yap belki çıkar
Canım cizgin baya belirginlesmis erken dollenme olabilir senin çünkü adete yakın kasette bu kadar belirgin çıkmazdı ben adet günümde erken gebelikle yapmıştım da negatifti kanda 230 çıktığım günün sabahı kaset yapmıştım hafif çizgi çikmistiPerşembe yapayım kesin olsun benim kızımdada kaset 3 gün kala böyleydi şimdi olsa yine böyle çıkar
Bu testler kızımda hamileykenCanım cizgin baya belirginlesmis erken dollenme olabilir senin çünkü adete yakın kasette bu kadar belirgin çıkmazdı ben adet günümde erken gebelikle yapmıştım da negatifti kanda 230 çıktığım günün sabahı kaset yapmıştım hafif çizgi çikmisti
Merhaba probiyotik bagirsakla ilgiki bir durum adete sorun yaşayacağını düşünmüyorum erken gebelik testi yapabilirsin çünkü gebeliğin başlarında da adet başı gibi kasik ağrısı oluyorMerhababişey sorucam probiyotik kullanımı adet gecikmesi yapar mı acaba 2 gün gecikti öncesinde hiç bi belirtim yokken 2 gündür müthiş mide bulantısı kasık ağrısı çekiyorum adet olacak gibi ama hala gelen giden yok normalde de günü gününe olur adetim kolay kolay şaşmaz şaşsa bile öncesinde olurdu nadir.
Olma ihtimali varmıdır o zaman test yapmaya gerek varmı bilemedim dzenli bi ilişkim olmadı yumurtlama dönemi oldu sadece 2-3 defa o kadar korunma yok uzun zamandır ama olmuyorduda çocukMerhaba probiyotik bagirsakla ilgiki bir durum adete sorun yaşayacağını düşünmüyorum erken gebelik testi yapabilirsin çünkü gebeliğin başlarında da adet başı gibi kasik ağrısı oluyor
Yani bi test yap soru işaretin kalmasın zaten gebelik için yumurtlama zamanı ilişki olması gerekiyor hayırlısı olsun canım insallah güzel haber alırsın mutlaka haber ver ama erken gebelik al ve güzel bir markanın sabah erken yap ki yanılma olmasınOlma ihtimali varmıdır o zaman test yapmaya gerek varmı bilemedim dzenli bi ilişkim olmadı yumurtlama dönemi oldu sadece 2-3 defa o kadar korunma yok uzun zamandır ama olmuyorduda çocuk
Yok ya umutlanmıştım ama az önce hasta oldum nasip değilmişYani bi test yap soru işaretin kalmasın zaten gebelik için yumurtlama zamanı ilişki olması gerekiyor hayırlısı olsun canım insallah güzel haber alırsın mutlaka haber ver ama erken gebelik al ve güzel bir markanın sabah erken yap ki yanılma olmasın
Kısmet canım Allah en erken zamanda kucağını doldursun insallahYok ya umutlanmıştım ama az önce hasta oldum nasip değilmiş
.Kısmet canım Allah en erken zamanda kucağını doldursun insallah
Bende bekliyorum daha yapmadım 6 da yapacam bidahaPerşembe yapayım kesin olsun benim kızımdada kaset 3 gün kala böyleydi şimdi olsa yine böyle çıkar
Bendede çıkmadıBende bekliyorum daha yapmadım 6 da yapacam bidaha
Ben regl oldum sanırımBende bekliyorum daha yapmadım 6 da yapacam bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?