Mayıs ayı gebelik bekleyenler

Perşembe yapayım kesin olsun benim kızımdada kaset 3 gün kala böyleydi şimdi olsa yine böyle çıkar
Canım cizgin baya belirginlesmis erken dollenme olabilir senin çünkü adete yakın kasette bu kadar belirgin çıkmazdı ben adet günümde erken gebelikle yapmıştım da negatifti kanda 230 çıktığım günün sabahı kaset yapmıştım hafif çizgi çikmisti

Bu testler kızımda hamileyken

Merhaba bişey sorucam probiyotik kullanımı adet gecikmesi yapar mı acaba 2 gün gecikti öncesinde hiç bi belirtim yokken 2 gündür müthiş mide bulantısı kasık ağrısı çekiyorum adet olacak gibi ama hala gelen giden yok normalde de günü gününe olur adetim kolay kolay şaşmaz şaşsa bile öncesinde olurdu nadir.

Merhaba probiyotik bagirsakla ilgiki bir durum adete sorun yaşayacağını düşünmüyorum erken gebelik testi yapabilirsin çünkü gebeliğin başlarında da adet başı gibi kasik ağrısı oluyor

Merhaba probiyotik bagirsakla ilgiki bir durum adete sorun yaşayacağını düşünmüyorum erken gebelik testi yapabilirsin çünkü gebeliğin başlarında da adet başı gibi kasik ağrısı oluyor
Olma ihtimali varmıdır o zaman test yapmaya gerek varmı bilemedim dzenli bi ilişkim olmadı yumurtlama dönemi oldu sadece 2-3 defa o kadar korunma yok uzun zamandır ama olmuyorduda çocuk

Olma ihtimali varmıdır o zaman test yapmaya gerek varmı bilemedim dzenli bi ilişkim olmadı yumurtlama dönemi oldu sadece 2-3 defa o kadar korunma yok uzun zamandır ama olmuyorduda çocuk
Yani bi test yap soru işaretin kalmasın zaten gebelik için yumurtlama zamanı ilişki olması gerekiyor hayırlısı olsun canım insallah güzel haber alırsın mutlaka haber ver ama erken gebelik al ve güzel bir markanın sabah erken yap ki yanılma olmasın

Yok ya umutlanmıştım ama az önce hasta oldum nasip değilmiş

Benimde yarın endoskopi var pazartesi oldum yarın tekrar olcam acaba albi kaset test yapsam mı çıkar mı 6 mayısta regl olmuştum

Daha benim var canm iki günüm ama çok bel ağrım ve sancım var her an adet olcakmisim gibi geliyor sanci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…