Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni ay yeni sayfa hepimize uğur getirsinArkadaşlar
Hadi bu ay beraber takip yapalım
Son regli tarihim 29 Mart
Halen regliyim geçen ayda denedik olmadı kısmet bu aya
Gelin takiplerimizi beraber yapalım![]()
Aminnn canım,Canım yeni ay yeni sayfa hepimize uğur getirsin![]()
Hadi bakalım canım inşallahbende yeni temizlendim bekliyorum yumurtlamayı![]()
İnşallah çok umudum olmasa da çünkü ne kadar odaklanırsam o kadar olmuyorHadi bakalım canım inşallah
Bu ay güzel haberler alalım.
Yok canım ya iki gündür inanılma ağrı girip çıkıyor testler negatif ve hala olmadım bugün 15.günAminnn canım,
Sen ne yaptın nasılsın iyi misin regli oldun mu?
Tamam kuzum stres yapma belki geç döllenme olmuştur.Yok canım ya iki gündür inanılma ağrı girip çıkıyor testler negatif ve hala olmadım bugün 15.gün
İnşallah canım bakalım kısmet salıverdim artıkTamam kuzum stres yapma belki geç döllenme olmuştur.
olmazda bu ay olur. Hep diyorum ya nasibini bekliyor kuzum
Yaaaa bakarsın bebeklerimizi hamileliğimizi beraber geçirdikKızlar selam benimde sat 15 Nisan dün korunmasız iliski oldu düşünmüyorduk aslında yumurtlama ağrısı falan yok ama bakalım tek ilişkiden olacak mı her ikisine de razıyım![]()
Ne işe yarıyor tam olarakKızlar ben dün hamile oldugumu öğrendim reglime 4 gün vardı betam 25.4 iyi mi sizce birde kızlar ben bu ay çatlama günü olan ilişkide prentfil jel kullandım sizede öneririm bende işe yaradı
Bende dün adet oldum canım 2 Mayıs adet bitince femara ve çatlatma iğnesi deneyecem yarın ilaca başlarım sonra doktorla devam yumurtlamayı takip edeceğiz daha önce kasım aralık ayında denedim olmamıştı bu ay tekrar deneyecemHadi bakalım canım inşallah
Bu ay güzel haberler alalım.
spermin yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş canım paketin içinde 10 tane falan vardı sanıırm ben sadece çatlama günü olan ilişkide kullandım 1 kezNe işe yarıyor tam olarak
Çatlatma iğnesi mi oldunuz yoksa adetten sonra yumurtlama günü hesaplayarak mı kullandınızspermin yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş canım paketin içinde 10 tane falan vardı sanıırm ben sadece çatlama günü olan ilişkide kullandım 1 kez
Ovulasyon testi kullandım 19-20 pik 21 çatlmaydı çatlamadan 10 gün sonra betam 25,4 çıktıÇatlatma iğnesi mi oldunuz yoksa adetten sonra yumurtlama günü hesaplayarak mı kullandınız