Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Merhabalar bende yeni çıktım adetten bugün soğan kürüne başladım 15 gün devam etmeyi düşünüyorum ayrıca bu ay bi dolu bi boş değerlendirmeye çalışacağım günleri İnşallah güzel haberler veririz birbirimize🌸

İyi günler arkadaşlar ben 35 yaşında 2 cocuk annesiyim iş hayatında ara verdikten sonra 15 arayla 3 üncü cocuğa karar verdim geçmi oldu iş teklifi geliyor çalışmakta istiyorum nasıl yapsam cok kararsızım yardımcı olursanız 🙏

Kızlar ben dün hamile oldugumu öğrendim reglime 4 gün vardı betam 25.4 iyi mi sizce birde kızlar ben bu ay çatlama günü olan ilişkide prentfil jel kullandım sizede öneririm bende işe yaradı

İlac mi o? Gorseli var mi adini yazinca bisey cikmiyor

Eklentiler

• IMG_3557.webp
    IMG_3557.webp
    12 KB · Görüntüleme: 27
Hayırlı olsun canım 🌺😊 ben de bu ay aldım bunu kullanıcam inşallah 😊
Kaç aydır deniyordunuz 🙏🏻

Arkadaşlar
Hadi bu ay beraber takip yapalım 🥰

Son regli tarihim 29 Mart
Halen regliyim geçen ayda denedik olmadı kısmet bu aya

Gelin takiplerimizi beraber yapalım 🥰
Sat 30 Nisan.. inşallah bu ay hepimize uğur getirir 🥰

Kızlar nasılsınız???
Ovülasyon başladınız mı? Test yapmaya.

Arkadaşlar

Ben de katılayım aranıza ☺ gerçi sadece mayıs ayı değil her ay planlıyoruz ama olmuyor işte 🤦‍♀️ şuan yumurtlama dönemimdeyim 19 mayısta regl olacağım tarih inşallah olmam

Bende aranıza katıldım kızlarrr, sat 3 mayıs bu ay bize uğurlu gelsin inşallahhh. Ben daha ovulasyona başlamadım reglim yeni bitti 😊 3 aydır deniyoruz 4. Ayımızda olur inşallah 😂

Bende katılayım bu ay kimyasal geçirdim bakalım bu ay nasıl olacak dün regl oldum :((

Arkadaşlar

Bende sat 23 nisan bat 23 mayıs uğur getirsin istiyorum 25 mayıs doğum günüm ve eşimin sürprizini ona supriz olarak çevirmek istiyorum Allah nasip ederse benim için de dua edermisiniz 9 aydır deniyoruz her ay negatifler beni çok yıprattı bu ay olmazsa aşılama yapıcaz artık

Back
X