• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Ben hala adet olmadım bugün 14.gün bakalım agrılarım var olayım da yeni aya odaklanayım ☺️

bende yeni temizlendim bekliyorum yumurtlamayı 🤭

Kızlar testime bakar mısınız awox marka az önce yaptım sıvı alımı vs dikkat etmedim

Eklentiler

• IMG_3485.webp
    IMG_3485.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_3486.webp
    IMG_3486.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar selam benimde sat 15 Nisan dün korunmasız iliski oldu düşünmüyorduk aslında yumurtlama ağrısı falan yok ama bakalım tek ilişkiden olacak mı her ikisine de razıyım 🤭

Kızlar selam benimde sat 15 Nisan dün korunmasız iliski oldu düşünmüyorduk aslında yumurtlama ağrısı falan yok ama bakalım tek ilişkiden olacak mı her ikisine de razıyım 🤭
Yaaaa bakarsın bebeklerimizi hamileliğimizi beraber geçirdik
Der misin bu ayda olsun 🥰
Yine beraber bekleyelim

Hahahaha bends katılayım kervana Uğur gelir belki catlamam 27si oldu ama kacirdim. Çalmadan 2 gün öncesi ve çalmanın ertesi günü değerlendirdim ama tutmaz galiba o yüzden regli olmayı bekliyorum. Olsun da yumurtlamayi bekliyim🥰

Kızlar ben dün hamile oldugumu öğrendim reglime 4 gün vardı betam 25.4 iyi mi sizce birde kızlar ben bu ay çatlama günü olan ilişkide prentfil jel kullandım sizede öneririm bende işe yaradı

Hadi bakalım canım inşallah
Bu ay güzel haberler alalım.
Bende dün adet oldum canım 2 Mayıs adet bitince femara ve çatlatma iğnesi deneyecem yarın ilaca başlarım sonra doktorla devam yumurtlamayı takip edeceğiz daha önce kasım aralık ayında denedim olmamıştı bu ay tekrar deneyecem

spermin yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş canım paketin içinde 10 tane falan vardı sanıırm ben sadece çatlama günü olan ilişkide kullandım 1 kez
Çatlatma iğnesi mi oldunuz yoksa adetten sonra yumurtlama günü hesaplayarak mı kullandınız

Back
X