Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Amin inşallah 🙏🏻
Bende göğüs hassasiyeti var biraz kasık bel sırt ağrısı uyku hali valla ilk hamilelik semptomlarıma benziyor ama çokta heveslenmek istemiyorum
Ay hadi inşallah
Ahh ahh heveslenmek istemezken kendimizi dinlerken buluyoruz hep 😁

Ay hadi inşallah
Ahh ahh heveslenmek istemezken kendimizi dinlerken buluyoruz hep 😁
Valla öyle niyetleniyorum yok bu sefer dinlemeyeceğim kendimi diye olmuyor bide ovülasyon testi yaptım ya daha beter oldum öncekilere göre 😂 şimdi bişey deniyorum eğer hamileysem paylaşcam değilsem de paylaşırım ama önce sonuç lazım 😂

Ay ben dayanamayıp bugün test yaptım uff keşke yapmasaydım hafif silik çıktı bilemiyorum şu an atsam görür müsünüz emin değilim 😔
Bnde yaptim 7 gun var cikmadi bnce cikmadi ise bnde yoktur cunku varda 6 7 gun once hep çıkıyordu bende

Valla öyle niyetleniyorum yok bu sefer dinlemeyeceğim kendimi diye olmuyor bide ovülasyon testi yaptım ya daha beter oldum öncekilere göre 😂 şimdi bişey deniyorum eğer hamileysem paylaşcam değilsem de paylaşırım ama önce sonuç lazım 😂
Merak ettim şimdi🫣

Kızlar test bu öğlen yapmıştim. az önce bir iki saatlik idrar ile yaptım hani var mıdır bide böyle göreyim diye yine çıktı çizgi onu atmıyorum hiç göremeyebilirsiniz kalite düştüğü için çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG-20250511-WA0001.webp
    IMG-20250511-WA0001.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20250511-WA0000.webp
    IMG-20250511-WA0000.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar test bu öğlen yapmıştim. az önce bir iki saatlik idrar ile yaptım hani var mıdır bide böyle göreyim diye yine çıktı çizgi onu atmıyorum hiç göremeyebilirsiniz kalite düştüğü için çok heyecanlıyım
Canım ilk resimde daha net görünüyor inşallah vardır testin markası ne

Canım ilk resimde daha net görünüyor inşallah vardır testin markası ne
Canım laboquick hiç yanıltmadı beni yine yanıltmaz diye düşünüyorum size bu attığım öğlen yaptığım test az önce yine yaptım bir iki saatlik idrar ile yine çıktığı bilmiyorum 3 testte yanıltmaz herhalde diyorum ama Allah büyük bir kaç güne belli olur

Canım laboquick hiç yanıltmadı beni yine yanıltmaz diye düşünüyorum size bu attığım öğlen yaptığım test az önce yine yaptım bir iki saatlik idrar ile yine çıktığı bilmiyorum 3 testte yanıltmaz herhalde diyorum ama Allah büyük bir kaç güne belli olur
Ayy inşallah canım güzel haberler ver bize dualarımdasın🌸

24 Nisan'daki düşük yaptım. Düşük sonrasi yumurtlama zamanimi anlayabilmek adına ovulasyon testlerime başladım. (Düşük sonrası uzun süre regl olmayanları gördüm platformda. Aynı zamanda regl olmadan yeniden hamile olanları da gördüm bu sebeple yapıyorum aslında. 10 dk sonrasi test görüntüsü aşağıda. Sizce bir anlam tasirmi? Artimed

Eklentiler

• 20250511_193447.webp
    20250511_193447.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 58
24 Nisan'daki düşük yaptım. Düşük sonrasi yumurtlama zamanimi anlayabilmek adına ovulasyon testlerime başladım. (Düşük sonrası uzun süre regl olmayanları gördüm platformda. Aynı zamanda regl olmadan yeniden hamile olanları da gördüm bu sebeple yapıyorum aslında. 10 dk sonrasi test görüntüsü aşağıda. Sizce bir anlam tasirmi? Artimed
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir kaç sorum olacak ona göre cevap vereyim.
Düşük yaptığında kaç haftalıktın.
İlk ovülasyon testini ne zaman yaptım ve pik falan gördün mü gördüysen tarihleri nedir.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir kaç sorum olacak ona göre cevap vereyim.
Düşük yaptığında kaç haftalıktın.
İlk ovülasyon testini ne zaman yaptım ve pik falan gördün mü gördüysen tarihleri nedir.
7+6 da düşük yaptım. 3 gündür test yapıyorum. Dün ve bugün birbirine yakın sonuçları. Bugün en yüksek hali gibi

Back
X