Canım bende gördümKızlar test bu öğlen yapmıştim. az önce bir iki saatlik idrar ile yaptım hani var mıdır bide böyle göreyim diye yine çıktı çizgi onu atmıyorum hiç göremeyebilirsiniz kalite düştüğü için çok heyecanlıyım
Yani pik için mi soruyorsunuz gebelik için mi onu tam anlamadım. Pik içinse daha T çizgisi silik olan mi7+6 da düşük yaptım. 3 gündür test yapıyorum. Dün ve bugün birbirine yakın sonuçları. Bugün en yüksek hali gibi
Canım laboquick hic yanıltmadı beni kuruma yalancı falan o yüzden onu kullanıyorum şimdi bugün böyle 3 test yaptım sabah öğlen ve akşam bir iki saatlik idrar ile size attığım öğlen testi üçünde silik gördüm yanıltır mi bilemedim ya yarın yine yapacağım tabiCanım bende gördüm
Testin markası ne?
Pik için. Henüz hamile değilimdir çok mümkün değil buYani pik için mi soruyorsunuz gebelik için mi onu tam anlamadım. Pik içinse daha T çizgisi silik olan mi
Aynen ondan sordum. Şimdi o koyu çıkan t çizgisi ise çünkü bakınca göremiyorum hangisi o zaman pik ama açık renk çıkan t çizgisi ise daha pik değil ama çok yakın ne olur ne olmaz değerlendir bunlarıPik için. Henüz hamile değilimdir çok mümkün değil bu
Açık olan T çizgisi. Kafam allak bullak. Doktorum 1 adet döngüsü gecirmemi söyledi. İlk gebeligim boş gebelik sebebi ile dusukle sonuçlandı. Ancak 40 yaşındayım. Benim için her geçen zamanın önemli olduğunu biliyorum.Aynen ondan sordum. Şimdi o koyu çıkan t çizgisi ise çünkü bakınca göremiyorum hangisi o zaman pik ama açık renk çıkan t çizgisi ise daha pik değil ama çok yakın ne olur ne olmaz değerlendir bunları
Daha pik yok. Ama yakındırAçık olan T çizgisi. Kafam allak bullak. Doktorum 1 adet döngüsü gecirmemi söyledi. İlk gebeligim boş gebelik sebebi ile dusukle sonuçlandı. Ancak 40 yaşındayım. Benim için her geçen zamanın önemli olduğunu biliyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler kontrolümü yaptırdım. Çok şükür bir sorun olmadığını iletti. Allahim temiz kalp ile isteyen herkese nasip etsin insallahDaha pik yok. Ama yakındır
Haklısınız ama doktoru dinleyip bir regl beklemeniz gerekir bende kürtaj oldum daha önce biliyorum süreci az çök siz düşük yapsanızda rahmin bir toparlanma süreci var vücut sizi doğum yapmış sanıyor eğer ki bir gebelik olursa beklemeden daha riskli olacak çünkü tutunamayabilir rahim yapısı tam toparlanmadığı için daha kötüsü enfeksiyon riski sizin için daha tehlikeli bişey size doktor yine iyi demiş bana 2-3 ay korun demişti. Ha illa beklemek istemiyorsanız tekrar gidip durumunuzu belirtin bir kontrol etsinler rahimi öyle deneyin naçizane tavsiyem
Hah tamam o zaman çok iyi bir iki güne pikiniz olur muhtemelen ama bu zamanlarıda değerlendirebilirsiniz ne olur ne olmaz diye bende öyle yapmıştım inşallah güzel haberleri alırsınız en kısa süredeBilgilendirme için teşekkürler kontrolümü yaptırdım. Çok şükür bir sorun olmadığını iletti. Allahim temiz kalp ile isteyen herkese nasip etsin insallah
Hah tamam o zaman çok iyi bir iki güne pikiniz olur muhtemelen ama bu zamanlarıda değerlendirebilirsiniz ne olur ne olmaz diye bende öyle yapmıştım inşallah güzel haberleri alırsınız en kısa sürede
Akintilar basladi dünden beri yogun birde gogus agrim bugun erken test alacagimKendini daha iyi bilirsin ama belli de olmaz regl gelmedikçe umut vardır canı
Al dene bakalım ama güvenilir bi test al mutlakaAAk
Akintilar basladi dünden beri yogun birde gogus agrim bugun erken test alacagim
Artimed haric alıyorum bakalim eczanede ne varsa sansimaAl dene bakalım ama güvenilir bi test al mutlaka
Artimed haric alıyorum bakalim eczanede ne varsa sansima
Anladım güzel haber alırsın inşallah
İlk fotoda pik duruyor ikincide hafif silik canim kafam karıştıKızlar sizce pik mi,
Dün ilişki oldu,
Eşim geçen ayki gibi şehir dışına gidecek.
Yani artık olması mümkün değil.
Peki böyle tutar mı sizce ya
Canım marka ne ???Bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?