Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Hangi günleri değerlendirdiniz benimde 17-18 Mayıs pik 19 Mayıs akşam çatlama oldu 17 ve 18 mayısı değerlendirebildik sadece şans var mı gebelik için
Benim 19-20 pil 21 çatlamaydı ilişki 18-19-21-22-24 de oldu

Kızlar yerleşme başladıktan kaç gün sonra ovülasyon testi koyulasmaya başlar acaba bilen var mı? Dün çatlamadan sonra 7.gündü çok silik cıkmıstı ümidi kesmeli miyim yani 😓

İki gündür alt karnımda gurultular var geceleri artıyor bu durum sanki ishalmiş gibi ama degil rahimde baloncuklar patlıyor gibi bugün de tek bir noktaya iğneler battı on on beş kere. Akıntı vs baska hiç bir şey Yok.
Ne dersiniz
Baloncuk patlıyor dedin ya ciddi belirti kuzum

Kızlar reglilerinize ne kadar kaldı ????

Baloncuk patlıyor dedin ya ciddi belirti kuzum
Yaa gerçekten mi...bu olay iki gün sürdü gece uykudan uyandıedı hatta...gurul guruldu alt karnım bugün yok mesela arada minik kasık çekilmesi oluyor varla yok arası başka da bir şey yok ya 🥲
Çatlamadan sonraki 7,8 . Gündeyim ben de
🥺
Baloncuklar gitti bugün hep mi sürmesi gerek canım ya

Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun 🤗

Kızlar predictor test dün yapmıştım,
Atayım dedim böyle biz çizgi olmuş sizce kuruma mı ???

Eklentiler

• E38555AC-196C-4F27-8468-18B61E12C788.webp
    E38555AC-196C-4F27-8468-18B61E12C788.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 6
Bende beklemedeyim son adet 6 Mayıs adetten hemen denemeye 12 Mayıs başladık inşallah olur klomen kullandım iki ay tarlusal kullanmıştım inşallah klomen işe yarar

Back
X