Benim 19-20 pil 21 çatlamaydı ilişki 18-19-21-22-24 de olduHangi günleri değerlendirdiniz benimde 17-18 Mayıs pik 19 Mayıs akşam çatlama oldu 17 ve 18 mayısı değerlendirebildik sadece şans var mı gebelik için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 19-20 pil 21 çatlamaydı ilişki 18-19-21-22-24 de olduHangi günleri değerlendirdiniz benimde 17-18 Mayıs pik 19 Mayıs akşam çatlama oldu 17 ve 18 mayısı değerlendirebildik sadece şans var mı gebelik için
İnşallah bende bu ay güzel haber alırım eşim görevde olduğu için çatlamadan sonra değerlendiremedik ama pik olan günleri değerlendirdikBenim 19-20 pil 21 çatlamaydı ilişki 18-19-21-22-24 de oldu
Baloncuk patlıyor dedin ya ciddi belirti kuzumKızlar yerleşme başladıktan kaç gün sonra ovülasyon testi koyulasmaya başlar acaba bilen var mı? Dün çatlamadan sonra 7.gündü çok silik cıkmıstı ümidi kesmeli miyim yani
İki gündür alt karnımda gurultular var geceleri artıyor bu durum sanki ishalmiş gibi ama degil rahimde baloncuklar patlıyor gibi bugün de tek bir noktaya iğneler battı on on beş kere. Akıntı vs baska hiç bir şey Yok.
Ne dersiniz
Canım Reglime 6,7 gün var cumartesi tekrar yapacağım.Sanki üçüncüde hayal meyal gördüm ama digerlerinde göremedim canım
Yaa gerçekten mi...bu olay iki gün sürdü gece uykudan uyandıedı hatta...gurul guruldu alt karnım bugün yok mesela arada minik kasık çekilmesi oluyor varla yok arası başka da bir şey yok yaBaloncuk patlıyor dedin ya ciddi belirti kuzum
7 gün kaldı benimKızlar reglilerinize ne kadar kaldı ????
yaa bilemedim dun yoktu bugun mu olmus baska test yok mu elinde canim bi daha mi yapsanKızlar predictor test dün yapmıştım,
Atayım dedim böyle biz çizgi olmuş sizce kuruma mı ???
Başka test varsa yapsanız predictor kuruma yapıyor diyen ben henüz görmedimKızlar predictor test dün yapmıştım,
Atayım dedim böyle biz çizgi olmuş sizce kuruma mı ???
7-11 gün arası ama benim maalesef düzensiz adet döngüsü çok da kestiremiyorumKızlar reglilerinize ne kadar kaldı ????
bende geçen ay kaç tane yaptımBaşka test varsa yapsanız predictor kuruma yapıyor diyen ben henüz görmedim
Canım testim yoktu bugün alıp yapsam mı regliye 5 gün varyaa bilemedim dun yoktu bugun mu olmus baska test yok mu elinde canim bi daha mi yapsan