- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #7.201
Oy maşallah yarabbim sen kucaklamayı nasip et hepimizeBen bugün gittim dra. Lekelenmeden sonra rapor için. Bebeklere de baktı gitmişken. Biri 8+2 biri 8+0 dedi. Bacak kol tomurcukları çıkmışYaradana kurbaaaaan
Oyu maşallah suphanallahBen bugün gittim dra. Lekelenmeden sonra rapor için. Bebeklere de baktı gitmişken. Biri 8+2 biri 8+0 dedi. Bacak kol tomurcukları çıkmışYaradana kurbaaaaan
Alamadım sonucumu acıbadem gittik orada test verdik hocayı da görelim diye sonuç 12 den sonra çıkacakmışBende merak ediyorum inşallah güzel şekilde artmıştır değeri H Haneisaadet . Sen nasılsın canım
Farketmez canım sadece ilk sabah verdiysen 2.yi de sabah verKızlar bısey sorucam kan ıcın sabh aksam farkedrmı vermek betahcg
Oy maşallah darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallahKızlar 320 çıkmış sonucum çok şükür artmış
Çok şükür rabbim herkese bu duyguyu nasip etsinOy maşallah darısı keseye kalp atışına kucağına almaya inşallah
Aa evet canım ikizler daha kötü oluyormus. Allah kolaylık versin zencefil çayı iç primal diye sanırım ilaç varmış o çok iyi geliyormuş. Haslanmıs patates leblebi ye bolca. Nane al çiğne biraz birazVallahi 6 hafta 2 gunlukken falan başladı. Şu an tam 8 olduk ben mahvoldum. Doktorum ikiz diye daha yoğun tiksintin olması normal dedi
Tatlım kesede ya da kalp atışında belli olur o hcg de belli olmuyorÇok şükür rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin8. Gün akşamı 90.72, 11. Gün 320 ikiz olabilir mi iki katından fazla artmış
Maşallah çok güzel çıkmışKızlar 320 çıkmış sonucum çok şükür artmış
Maşallah çok güzel çıkmışkaçıncı gündü bugün 11 mi
Maşllhh cok sevındım ben gebelık testı yptım negatıf cktı 11 gunum kan vrmye gtmyı dusunyrmKızlar 320 çıkmış sonucum çok şükür artmış
Hayir lütfen ver gebelik testlerine çok güven olmaz asıl kanda belli olurMaşllhh cok sevındım ben gebelık testı yptım negatıf cktı 11 gunum kan vrmye gtmyı dusunyrm
Teşekkür ederim ☺ ağrılarım dün akşam ki gibi baskin değil iple çarşamba gününü çekiyorum şuan meraktan heyecandanBende merak ediyorum inşallah güzel şekilde artmıştır değeri H Haneisaadet . Sen nasılsın canım
Hayırlı olsun canım cok sevındım darısı bana ısteyen herkese olsun ınsÇok şükür rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin8. Gün akşamı 90.72, 11. Gün 320 ikiz olabilir mi iki katından fazla artmış
MasallahKızlar 320 çıkmış sonucum çok şükür artmış
Ozamn gıdıp vereyımm bklm dua edın kızlarr lutfenHayir lütfen ver gebelik testlerine çok güven olmaz asıl kanda belli olur
İnşallah güzel haberlerini alırız canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahOzamn gıdıp vereyımm bklm dua edın kızlarr lutfen
Haklısın canım annemle şimdi onu konustuk. Annem sen bulantıyı öğürmeyi kolaymı sanıyorsun dedi. Şükrettim bir kez daha. Haklısın kilo bir şekilde verilir sağlık en önemlisi . İnsallah az sürerde bulantılarınız daha fazla çekmezsinizKız maşallah de. Kilo hiç gözünde olmasın öyle bi bulantı ki akıllara zarar, herşey kokuyor koltuk kokuyor su kokuyor evdeki çiçekler kokuyor. Elimi yıkamak istemiyorum sabun kokuyor. Kilo hiç gözünde olmasın canım doğumdan sonra hepsi verilir valla. Miden bulanmıyorken etini balığını ye bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?