Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Vallahi 6 hafta 2 gunlukken falan başladı. Şu an tam 8 olduk ben mahvoldum. Doktorum ikiz diye daha yoğun tiksintin olması normal dedi
Aa evet canım ikizler daha kötü oluyormus. Allah kolaylık versin zencefil çayı iç primal diye sanırım ilaç varmış o çok iyi geliyormuş. Haslanmıs patates leblebi ye bolca. Nane al çiğne biraz biraz

Bende merak ediyorum inşallah güzel şekilde artmıştır değeri H Haneisaadet . Sen nasılsın canım
Teşekkür ederim ☺ ağrılarım dün akşam ki gibi baskin değil iple çarşamba gününü çekiyorum şuan meraktan heyecandan bacak ağrısı hep adet belirtisi yazmışlar hic erken gebelik belirtilerinde bacak ağrısı yok Sen nasılsın

Kızlar bırde dogal transfer olan bı arkadas vardı onun sonucu ne oldu acaba yazısmalarda goremıyoruz yazmıyor ıns hersey yolundadır

Haklısın canım annemle şimdi onu konustuk. Annem sen bulantıyı öğürmeyi kolaymı sanıyorsun dedi. Şükrettim bir kez daha. Haklısın kilo bir şekilde verilir sağlık en önemlisi . İnsallah az sürerde bulantılarınız daha fazla çekmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…