Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ek tavsiye bilgi: belki size bilgisi verilmemistir diye soylemek istedim. O fitili vajinadan gecirmeden önce elleri guzel guzel yikiyoruz. Sonra hapi ve parmagi islatip ittiriyoruz. Daha kolay kayiyor ve ilerliyor

Sağol canım hepimizin hayırlı haberleri olur inşallah . Doktor kendin yapabilirsin demişti ama hemşire kendin yapamazsın dedi o yüzden kafam karıştı galiba ilkinde giderim sağlık ocağına bi de oraya sorarım ilki oraya yaptırdıktan sonra karar veririm kendim yapıp yapamayacağıma

Merhaba kızlar az önce transfer edilen embriyoların 2aa ve 1aa olduğunu öğrendim yani durum hiç iyi değil. Sanırım bu sefer de tutmayacak, moralim aşırı bozuk

Ek tavsiye bilgi: belki size bilgisi verilmemistir diye soylemek istedim. O fitili vajinadan gecirmeden önce elleri guzel guzel yikiyoruz. Sonra hapi ve parmagi islatip ittiriyoruz. Daha kolay kayiyor ve ilerliyor
Çok teşekkürler aslında ayrıntılı soramamıştım nasıl kullanıldığını . Eczanede erkek eczacı vardı sordu biliyor musun kullanımı diyince evet dedim hapı da ıslatmak gerekiyor demek ki bunu bilmiyordum prospektüsunde de yazmıyor sadece ağızdan alınır yazıyor

Hayırlısı olsun canım simdiden inşallah bebişin sımsıkı tutunur

Merhaba kızlar az önce transfer edilen embriyoların 2aa ve 1aa olduğunu öğrendim yani durum hiç iyi değil. Sanırım bu sefer de tutmayacak, moralim aşırı bozuk
Hayırlı olsun lütfen moralinizi bozmayın . Dondurulmuş mu taze miydi transfer ? Güzel düşünün güzel enerjiler yollayın embriyolarınıza ihtimal düşük de olsa var ki transfer edilmiş şu an olmadı demek için çok erken

Canım öyle düşünme morelini yüksek tut rabbim ol der oluverir herşey sen tevekkül et dua et bolca inşallah tutunur bebişin sana sımsıkı

Çok teşekkür ederim, taze transfer. Güzel düşünmeye çalışıyorum ama duyduğumdan beri moralim yerlerde. Eşime de söylemedim o bari üzülmesin diye

Canım öyle düşünme morelini yüksek tut rabbim ol der oluverir herşey sen tevekkül et dua et bolca inşallah tutunur bebişin sana sımsıkı
Teşekkür ederim canım, bu ikinci deneme olunca doğal olarak daha çok üzülüyorum. Allah’ım bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah

Catlatma iğnesi olmadim. 7. Gün degerim 5.75 ... Yarın test günüm hepimiz için hayırlısı olsun

İnşallah vakit geçse artık bizde öğrensek
Test gününüz gelmeyince yapmayın sonrasi insana tam bir eziyet gibi yükseldi mi düştü mü ? Kafa hep dolu en güzeli olduğuna inanarak test gününü beklemek şimdiki aklim olsaydi oyle yapardim 7. Gün gittiğim için pişman oldum ama vardır herşeyde bir hayır

Kızlar gebelik günlüğü gibi bir şey var ya, onu nasıl ekliyorsunuz
Perşembe mi vereceksiniz? Transfer sonrası Kaçıncı gün olmuş oluyor?

Hayırlı olsun, ağızdan alınan progestanı fitil olarak kullanıyoruz. Doktorunuz fitil dediyse öyle kullanın bence. Ben o iğneyi popodan oluyorum ve bana sen ya da eşin yapamaz, acile git dediler. Öyle yapıyorum

E 14 ünde test verince 2 gün sonra bir daha istemiyorlar mı artış nasıl diye?

İsterler artışa bakmak için . Ben erken vermiştim o değeri kaale almadılar degerlendiremeyiz test günün de ver dediler

Çok teşekkür ederim, taze transfer. Güzel düşünmeye çalışıyorum ama duyduğumdan beri moralim yerlerde. Eşime de söylemedim o bari üzülmesin diye
Şimdiden morelini bozma. Esoca38 'e doktoru, bir tane embryo transfer ederken kalitesi kötü olan başka bir embriyo daha (çöpe atmaya kıyamamışlar) transfer etmiş. Yani bir iyi kalite bir kötü kalite embriyo transferi yapılmasına rağmen ikisi de tuttu ve şuan üçüz bekliyor. bu arada toplamda kaç yumurtan vardı ve kaç adet kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…