Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim ki aşırı belirgin değil ama ilk idararla yapmadım belki de değer cok yukselmedi bilmiyorum ki yarın herşey belli olur inşallah hayırlısı ne ise o olur ☺ Siz nasılsınız
İdrara bide sonra karışıyor canım. Dualarım seninle bende kan testini tekrarladım bugün perşembe tekrar vercem

Bende çok hafif bi şişkinlik var o da ilaçlardan bence sabah uyanınca dümdüz akşama şişiyor Biraz korkuyorum çok kilo alırım diye ama göreceğiz
Yok vallahi benim aşağı kısmım sis artık şişiyor göbeğim. 4 artı 4 gr can taşıyorum içimde 8gr aldigim kesin. Kızımda 15 kilo almıştım ınsallaaahh bunlarda da öyle olur

Kaç çıktı sonucunuz Beni de bugün merkezden aradılar değerin 7. Gün olduğu için düşük çıkabileceğini söylediler ❤ umut vericiydi
284 çıktı canım perşembe tekrarlamamı söylediler 2 hafta sonra da ultrasonda baktırabilirsin dediler. Kalp atışını görünce rahatlıcam sanırım. Sabah sabırsızlıkla sonucunu beklicem

284 çıktı canım perşembe tekrarlamamı söylediler 2 hafta sonra da ultrasonda baktırabilirsin dediler. Kalp atışını görünce rahatlıcam sanırım. Sabah sabırsızlıkla sonucunu beklicem
Masallah Rabbim kucagina almayi doya doya koklamayi da nasip etsin insallah
Ogrenir ogrenmez yazacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…