- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.301
Ayy çok zor öylesi. İnşallah bu kez rahat geçerBen 2 çocuğumda da çok uzun çektim hemde öyle böyle değil bu üçüncü bunda o kadar olmaz inşallah lavaboda sabahliyordum
Yerlesme tamamlandı ya o ağrılarin kesilmesi normal bende de kalmadı.İnşallah sıkıntısız ilerler Hiç belirtim kalmadı, transferden sonra ilk 10 gün çok kasık agrım vardı ama hiç agrı kalmadı
İnşallah canmAyy çok zor öylesi. İnşallah bu kez rahat geçer
Yerlesme tamamlandı ya o ağrılarin kesilmesi normal bende de kalmadı.
9. Gün için güzel çıkmış maşallahKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle
şuan benimde öyle canım belirti kalmadı gibi sadece gögüslerim biraz hassas bekliyorum kese muaynesini inşaallah sağlıkla devam ederİnşallah sıkıntısız ilerler Hiç belirtim kalmadı, transferden sonra ilk 10 gün çok kasık agrım vardı ama hiç agrı kalmadı
Benim de 6 haftalık başladı. Ve o günden beri 3bkilo verdim her şey mide bulandiriciKızlar bulantılarınız ne zaman başladı ben bu gün hiç iyi değilim erken başladı sanki
Yaaa çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu minnoslariKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
İnşallah canım ne zaman kese görüceksin bana doktor salı günü gelin keseyi görelim dedişuan benimde öyle canım belirti kalmadı gibi sadece gögüslerim biraz hassas bekliyorum kese muaynesini inşaallah sağlıkla devam eder
Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla kalp atımını ve doğumunu görürüz inşallah. Ben de hiç anlamıyorum ki görüntüden. Senin görüntü kaç haftalıkken çekildi.Canım ben anlamıyorum yoksa yardımcı olurdum. Benimkini atim belli kıyaslanır. Gözün aydın inşallah kalbi de atar kucağına da alırsın
İnşallah tez zamanda kurtulursun canm bulantilardan benimde yeni başladı galiba buda diğer gebeliklerim gibi olacakBenim de 6 haftalık başladı. Ve o günden beri 3bkilo verdim her şey mide bulandirici
Yaaaa çok sevindim sizi merak ediyordum bende gerçekten gözlerim doldu rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
benim 15.ndeİnşallah canım ne zaman kese görüceksin bana doktor salı günü gelin keseyi görelim dedi
Hcg 6900dü. 4 mayıs transfer 15mayıs tahlil günü 21 mayıs da bu görüntüydü.Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla kalp atımını ve doğumunu görürüz inşallah. Ben de hiç anlamıyorum ki görüntüden. Senin görüntü kaç haftalıkken çekildi.
Amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bir tek bgn belirti verdi. Tam hazırlanıp hastaneye gidecegim esnada 10 snlik bir regl sancısı yaşadım ki ben adet olmadan önce o sancıları yaşamayalı 4 yıl fln oluyor. Bu sabahta çok az pedimde sulu kahverengi bir renk gördüm zaten devamlı su şeklinde akıntım da vardı. Bakalım lekelenmem tekrarlamadı, umarım tekrarlamazYaaaa çok sevindim sizi merak ediyordum bende gerçekten gözlerim doldu rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
1 saatte umarım bende böyle sevinçli bi haber verebilirimbelirtileriniz nelerdi?
Canım tek embriyo transfer edildi ama sen çoğul konuşmussun Allah mı söyletti acaba?Yaaa çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu minnoslari
Transfer iniz ne zaman olmuştu, degerleriniz kaç çıktıbenim 15.nde
İnşallah bende hiç bişey yok desem yeridir gelip gidiyo gibi piskolojik de olabilir rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin çok olumluyum aslında ama bi acaba demiyor değilim bakalımAmin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bir tek bgn belirti verdi. Tam hazırlanıp hastaneye gidecegim esnada 10 snlik bir regl sancısı yaşadım ki ben adet olmadan önce o sancıları yaşamayalı 4 yıl fln oluyor. Bu sabahta çok az pedimde sulu kahverengi bir renk gördüm zaten devamlı su şeklinde akıntım da vardı. Bakalım lekelenmem tekrarlamadı, umarım tekrarlamaz
Tatlış embriyonun kalitesi nasıldı ya acaba merak ettim :)Canım tek embriyo transfer edildi ama sen çoğul konuşmussun Allah mı söyletti acaba?❤
27.snde transfer oldum 9.gün 86 11 gün 388 cıktı doktor bir daha istemedi bakalım hayırlısı olsunTransfer iniz ne zaman olmuştu, degerleriniz kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?