- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.221
Hayırlı sonuçların olsun InsallahOzamn gıdıp vereyımm bklm dua edın kızlarr lutfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sonuçların olsun InsallahOzamn gıdıp vereyımm bklm dua edın kızlarr lutfen![]()
Normal verdi ben de bir şey demedim. Haftaya öğrenci olmaz dedi idare. Öyle olursa gider otururumOy maşallah yarabbim sen kucaklamayı nasip et hepimizeRaporu normal mi verdi heyet mi?
Gözün aydın canım, sağlıkla devamına inşallahKızlar 320 çıkmış sonucum çok şükür artmış
Ben de 9. Günümdeyim.. benim hiçbir ağrı, sızı, dolgunluk, göğüs hassasiyeti vs. kalmadı son 3 gündür.. sırf bu yüzden 7. Günde idrar testi yaptım, dünde kan verdim, ikisi de pozitif şükür.. bu ağrılar olsa bi dert olmasa bir dert, kendimi dinlememeye çalışıyorum artık. Yarın artışa bakacağımkızlarrr tranferımın 9. gunundeyım asırı gergınım asırı korkuyorumson 3 gunum kaldı ya boyle son gunlere dogru neler yasadınız bıraz paylasırmısınız lutfenn benım kasıklarda dolgunluk bel agrılarım falan var gogulerımdekı acı dındı daha sakın :) sızlerde nevar ne yok
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım sana tavsiyem bol bol dinlen yat uyu çünkü bu günleri çok ariycaksin benim yengemin de ucuzu var şuan kafayı yemek uzere çok zor bakmak diyor hamileliğinin son 3 ayını hep yatarak geçirdi yanlış hatırlamıyorsam 33 haftada doğdular biraz kuvezde kaldılar şuan okadar tatlılar ki biri tek diger ikisi tek yumurta ikizi üçüde kız biz sevmelere doyamiyorum lakin perdenin arkasını o yaşıyor şu an artık yetisemeyince 6 aylığına annesine gitti tavsiyem bol bol dinlen uyu uykuya hasret kaliyorsun çünkü senin adına çok sevindim rabbim ucunude sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah'ın çok büyük bir nimeti herkese nasip olmazHayır asla bir belirtim yoktu hatta ben 7. 8. Gün falan doktoru arayıp olmadı sanki bu biz dondurduklarımızı ne zaman transfer etsek falan demiştimsadece karnımda aşırı bir şişlik vardı hatta aradığımda enfeksiyon kapmış falan olabilir miyim demiştim o derece bir şişkinlik vardı doktorumda sen kesin hamilesin demişti inanmamıştım. Hiç kimse bir belirti aramasın her bünye farklılık gösteriyor. Hamile değilim derken 3 üz hamileymişim :)
Aynen öyle yap o zaman canım Allah bi daha göstermesin kötü şeyleriNormal verdi ben de bir şey demedim. Haftaya öğrenci olmaz dedi idare. Öyle olursa gider otururum
Ben de yanıyorum resmen.. eşim ceketle ben tişörtle, gece battaniyeden ayağımı çıkarıp yatıyorum. Afakanlar basıyor transferin 10.gününden beri..Demek yanliz değilmisim. Asla ısınamıyorum içim titriyor kalın kazak polar patik üstümde battaniye var![]()
Amin canım inşallahHaklısın canım annemle şimdi onu konustuk. Annem sen bulantıyı öğürmeyi kolaymı sanıyorsun dedi. Şükrettim bir kez daha. Haklısın kilo bir şekilde verilir sağlık en önemlisi . İnsallah az sürerde bulantılarınız daha fazla çekmezsiniz![]()
Benim doktorum sonunda geldi... 14üne hem kese görmek için, hem de kalp atışını duymak için randevu aldık :))12 Mayıs transfer, 04 Haziran'da keseyi ve kalp atışını gördük canım. Vajinal bakıldı. 14.06 da kalp atışını duymaya gideceğim. Bazı testler de isteyecekmis doktorum. Toksoplazma falan dedi de hepsini anlayamadım.
progestan da olabilir, kullandım kullanalı göbek önde gidiyor...Göbeği şişiren estrofem mi acaba, ben ondan şüpheleniyorum.
Az önce drumu aradım o da gece zencefil tüket dedi bu gece denicem bakayimAa evet canım ikizler daha kötü oluyormus. Allah kolaylık versin zencefil çayı iç primal diye sanırım ilaç varmış o çok iyi geliyormuş. Haslanmıs patates leblebi ye bolca. Nane al çiğne biraz biraz
Amiiin amin. Ay resmen 2 bebek karnımdaAynen öyle yap o zaman canım Allah bi daha göstermesin kötü şeyleri
Ben fitil kullanıyorum 100lük sabah akşam... toplam 200mg bende fena baş ağrısı, halsizlik ve gaz yapıyor.. Maşallah sanaBende kalçadan 50mg vuruluyorum
Göbekten günde 2 tane 25 mg dan 50mg
Birde 2 tane fitil o kaç yapıyor bilmiyorum
Progestan hepsi
Ama bende bir sorun yapmıyor ya baş ağrısı olsun ne bileyim halsizlik olsun rahatım gayet![]()
Çoook Datluuu :))) Maşallah sağlıkla ilerlesinBen bugün gittim dra. Lekelenmeden sonra rapor için. Bebeklere de baktı gitmişken. Biri 8+2 biri 8+0 dedi. Bacak kol tomurcukları çıkmışYaradana kurbaaaaan
yaaa asırı sevındımm ya tebrık ederımm :))))Ben de 9. Günümdeyim.. benim hiçbir ağrı, sızı, dolgunluk, göğüs hassasiyeti vs. kalmadı son 3 gündür.. sırf bu yüzden 7. Günde idrar testi yaptım, dünde kan verdim, ikisi de pozitif şükür.. bu ağrılar olsa bi dert olmasa bir dert, kendimi dinlememeye çalışıyorum artık. Yarın artışa bakacağım
Bel ağrım vardı, kasık ortasına kramp giriyordu arada... beklemek en zoru :))kızlarrr tranferımın 9. gunundeyım asırı gergınım asırı korkuyorumson 3 gunum kaldı ya boyle son gunlere dogru neler yasadınız bıraz paylasırmısınız lutfenn benım kasıklarda dolgunluk bel agrılarım falan var gogulerımdekı acı dındı daha sakın :) sızlerde nevar ne yok
benımde bel agrım var dun gece hatta yatarken falan uyuyamadım asıı ates bastı bugunde kasıklarınm cok dolgun hafıf sızı var ay bılmıyorum su 3 gun bı bıtsede hayırlısıylan hadı bu 3 gun gecer ama o testı yaptırdıktan sonra beklemek bence en zoruuBel ağrım vardı, kasık ortasına kramp giriyordu arada... beklemek en zoru :))
kan alımından sonra sonucu beklerken heyecan tavan oluyor :))) İnş güzel haberler alırsın canım :)benımde bel agrım var dun gece hatta yatarken falan uyuyamadım asıı ates bastı bugunde kasıklarınm cok dolgun hafıf sızı var ay bılmıyorum su 3 gun bı bıtsede hayırlısıylan hadı bu 3 gun gecer ama o testı yaptırdıktan sonra beklemek bence en zoruu![]()
Bence farketmiyor hiç bende aynı adet olacakmışım gibi hissettim. İnşallah pozitif alırsın sende sevindirirsin biziTeşekkür ederim ☺ ağrılarım dün akşam ki gibi baskin değil iple çarşamba gününü çekiyorum şuan meraktan heyecandanbacak ağrısı hep adet belirtisi yazmışlar hic erken gebelik belirtilerinde bacak ağrısı yok
Sen nasılsın
![]()