• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

kızlarrr tranferımın 9. gunundeyım asırı gergınım asırı korkuyorum :( son 3 gunum kaldı ya boyle son gunlere dogru neler yasadınız bıraz paylasırmısınız lutfenn benım kasıklarda dolgunluk bel agrılarım falan var gogulerımdekı acı dındı daha sakın :) sızlerde nevar ne yok

kızlarrr tranferımın 9. gunundeyım asırı gergınım asırı korkuyorum :KK43: son 3 gunum kaldı ya boyle son gunlere dogru neler yasadınız bıraz paylasırmısınız lutfenn benım kasıklarda dolgunluk bel agrılarım falan var gogulerımdekı acı dındı daha sakın :) sızlerde nevar ne yok
Ben de 9. Günümdeyim.. benim hiçbir ağrı, sızı, dolgunluk, göğüs hassasiyeti vs. kalmadı son 3 gündür.. sırf bu yüzden 7. Günde idrar testi yaptım, dünde kan verdim, ikisi de pozitif şükür.. bu ağrılar olsa bi dert olmasa bir dert, kendimi dinlememeye çalışıyorum artık. Yarın artışa bakacağım

Hayır asla bir belirtim yoktu hatta ben 7. 8. Gün falan doktoru arayıp olmadı sanki bu biz dondurduklarımızı ne zaman transfer etsek falan demiştim 😂 sadece karnımda aşırı bir şişlik vardı hatta aradığımda enfeksiyon kapmış falan olabilir miyim demiştim o derece bir şişkinlik vardı doktorumda sen kesin hamilesin demişti inanmamıştım. Hiç kimse bir belirti aramasın her bünye farklılık gösteriyor. Hamile değilim derken 3 üz hamileymişim :)
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım sana tavsiyem bol bol dinlen yat uyu çünkü bu günleri çok ariycaksin benim yengemin de ucuzu var şuan kafayı yemek uzere çok zor bakmak diyor hamileliğinin son 3 ayını hep yatarak geçirdi yanlış hatırlamıyorsam 33 haftada doğdular biraz kuvezde kaldılar şuan okadar tatlılar ki biri tek diger ikisi tek yumurta ikizi üçüde kız biz sevmelere doyamiyorum lakin perdenin arkasını o yaşıyor şu an artık yetisemeyince 6 aylığına annesine gitti tavsiyem bol bol dinlen uyu uykuya hasret kaliyorsun çünkü senin adına çok sevindim rabbim ucunude sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah'ın çok büyük bir nimeti herkese nasip olmaz ❤️❤️❤️

Demek yanliz değilmisim. Asla ısınamıyorum içim titriyor kalın kazak polar patik üstümde battaniye var🤔
Ben de yanıyorum resmen.. eşim ceketle ben tişörtle, gece battaniyeden ayağımı çıkarıp yatıyorum. Afakanlar basıyor transferin 10.gününden beri..

12 Mayıs transfer, 04 Haziran'da keseyi ve kalp atışını gördük canım. Vajinal bakıldı. 14.06 da kalp atışını duymaya gideceğim. Bazı testler de isteyecekmis doktorum. Toksoplazma falan dedi de hepsini anlayamadım.
Benim doktorum sonunda geldi... 14üne hem kese görmek için, hem de kalp atışını duymak için randevu aldık :)) :21::21::21:

Aa evet canım ikizler daha kötü oluyormus. Allah kolaylık versin zencefil çayı iç primal diye sanırım ilaç varmış o çok iyi geliyormuş. Haslanmıs patates leblebi ye bolca. Nane al çiğne biraz biraz
Az önce drumu aradım o da gece zencefil tüket dedi bu gece denicem bakayim

Bende kalçadan 50mg vuruluyorum
Göbekten günde 2 tane 25 mg dan 50mg
Birde 2 tane fitil o kaç yapıyor bilmiyorum 🤭
Progestan hepsi😄
Ama bende bir sorun yapmıyor ya baş ağrısı olsun ne bileyim halsizlik olsun rahatım gayet 🤣🤣🤭🤭
Ben fitil kullanıyorum 100lük sabah akşam... toplam 200mg bende fena baş ağrısı, halsizlik ve gaz yapıyor.. Maşallah sana :nazar:

Ben de 9. Günümdeyim.. benim hiçbir ağrı, sızı, dolgunluk, göğüs hassasiyeti vs. kalmadı son 3 gündür.. sırf bu yüzden 7. Günde idrar testi yaptım, dünde kan verdim, ikisi de pozitif şükür.. bu ağrılar olsa bi dert olmasa bir dert, kendimi dinlememeye çalışıyorum artık. Yarın artışa bakacağım
yaaa asırı sevındımm ya tebrık ederımm :))))

ayy evet ya olsa dert olmasa dert yahu cok afedersın ıdrarırım rengıne bıle bakıyorum :( aslında esime soz vermesen suana kadar 30 kere baktırmıstım da ama sımdı yapamıyorum ve cok korkuyorumm ya 3. tup bebek denemem bu benım 2. tuttu dustu ınsallah buda tutar ya tabı bunyeylede alakalı belırtıler ama belırtı olunca hosuma gııdyo olmayınca korkuyorum sonra oluncada sey dıyorum bazılarınında oluyor ama sonuc negatıf valla yedım kafayı artık :D

kızlarrr tranferımın 9. gunundeyım asırı gergınım asırı korkuyorum :KK43: son 3 gunum kaldı ya boyle son gunlere dogru neler yasadınız bıraz paylasırmısınız lutfenn benım kasıklarda dolgunluk bel agrılarım falan var gogulerımdekı acı dındı daha sakın :) sızlerde nevar ne yok
Bel ağrım vardı, kasık ortasına kramp giriyordu arada... beklemek en zoru :))

Bel ağrım vardı, kasık ortasına kramp giriyordu arada... beklemek en zoru :))
benımde bel agrım var dun gece hatta yatarken falan uyuyamadım asıı ates bastı bugunde kasıklarınm cok dolgun hafıf sızı var ay bılmıyorum su 3 gun bı bıtsede hayırlısıylan hadı bu 3 gun gecer ama o testı yaptırdıktan sonra beklemek bence en zoruu :(

benımde bel agrım var dun gece hatta yatarken falan uyuyamadım asıı ates bastı bugunde kasıklarınm cok dolgun hafıf sızı var ay bılmıyorum su 3 gun bı bıtsede hayırlısıylan hadı bu 3 gun gecer ama o testı yaptırdıktan sonra beklemek bence en zoruu :KK43:
kan alımından sonra sonucu beklerken heyecan tavan oluyor :))) İnş güzel haberler alırsın canım :)

Teşekkür ederim ☺ ağrılarım dün akşam ki gibi baskin değil iple çarşamba gününü çekiyorum şuan meraktan heyecandan 😍🌸 bacak ağrısı hep adet belirtisi yazmışlar hic erken gebelik belirtilerinde bacak ağrısı yok 😕 Sen nasılsın 💕
Bence farketmiyor hiç bende aynı adet olacakmışım gibi hissettim. İnşallah pozitif alırsın sende sevindirirsin bizi 😍 bende iyiyim geziyorum kendimi çok yormadan 😃

Back
X