- Konu Sahibi tombixsx11
-
canim dedigin gibi herseyde vardir bi hayir bak ben asilama bile yaptiramadim 2 aydir belki dogal yolla gelir bebisim diye avutuyorum kendimi rabbim hakkimizda hayirlisini verszin en kisa zamanda:teselli:[/QUOTE
inşallah canım benim..güzel hayallerimiz var hepimizin..rabbim gerçekleştirsin inşallah...
slm arkadaşım..inşallah sende hayırlı haberlerini alırsın.bende ılk aşılamamı 15 mayısta oldum. ev hanımıyım ılk bır hafta esım tarafından karantinaya alındım ama dun ılk defa dısarıya cıktım ve cok mutluyum laelaelaelaelae Evet bıraz zor oluyor ama alısıyorsun evde olmaya.agır ısler yapma dınlen ve hıc bırseyı dusunme ıkımız ıcınde ve herkez ıcınde allah hayırlısını versın :Saruboceq:
Zetu testi tekrarlaman lazım 2günde bir katlanırsa hamilesin zaten
Herkezer merhaba bende ayın 28 de aşılama olucam kısmetse....göbekten iğnelerim vardı 8 -9 gün onu kullandım yarın çarşamba sabahı saat 5 te çatlatıcı iğnemi vurunucam....benim aklımı karıştıran şey bana çarşamba perşembe vurunmam için organutran adlı bir iğne verdi dr az önce hemşiresi arayıp söyledi ilacın ismini ...yumurtalar hızlı büyüme yapıyormuş bu yüzden bunu vurunmam lazımmış yoksa vücüdum su toplaya bilir ve şişermişim..böyle birşeyle karşılaşanınız varmı ...lütfen eğer yardımcı olursanız sevinirim.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....
Herkezer merhaba bende ayın 28 de aşılama olucam kısmetse....göbekten iğnelerim vardı 8 -9 gün onu kullandım yarın çarşamba sabahı saat 5 te çatlatıcı iğnemi vurunucam....benim aklımı karıştıran şey bana çarşamba perşembe vurunmam için organutran adlı bir iğne verdi dr az önce hemşiresi arayıp söyledi ilacın ismini ...yumurtalar hızlı büyüme yapıyormuş bu yüzden bunu vurunmam lazımmış yoksa vücüdum su toplaya bilir ve şişermişim..böyle birşeyle karşılaşanınız varmı ...lütfen eğer yardımcı olursanız sevinirim.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....
canım kusura bakma sorun vardı bı kac gundur gıremedım nete dr umuz ılac verdı canım antıbıyotık 2.sperm tahlilinde artmisti bariz bi sekilde bıde esım bu ay iltihap icin ısırgan tohumu yagıyla kecıboynuzu pekmezı kullandı insallah canim tez zamanda gelir meleklerimiz:Saruboceq:
selam kızlar.. zetu selam canım. hiç umudum yoktu hemde hiç. kan testi sonucu 9 çıktı. şoktayım. korkuyorum boş gebelik dış gebelik ağlamaktan yoruldum. ama hemşire sonradan gelişen yumurta çatlayıp döllenmiş olabilir gebelik yeni başlıyo olabilir ama kimyasalda olabilir dedi.
2 gün sonra adet olmassam tekrar kana bakılcakmış. ne yapcağımı şaşırdım. fikirlerinize ihtiyacım var
Oluyor bazen kopukluklar.. İltihap problemimiz yok bizim ama hareketlilik %5 di 2 ay önce. yaklaşık 2-3 aydır keçiboynuzu pekmezi kullandı. Hareketlilik, aşılama için, ayrıştırma öncesi %15 ayrıştırma sonrası %25 çıktı tahminen. İnş. hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eder. Dualarım bu yönde.
angeel çok saol kısmet canım.. bak benim 2.aşılamada değerim 1 çıkmıştı ve adetim 2gün gecikmişti adet oldum ama kontrole gitmedim sonraki ay adet olunca 3.aşılama için gittim ve kist olduğu ortaya çıktı doğum kontrol kullandım 1ay. kist gitmişti dr. bu ayın çok önemli olduğunu söyledi ve 3.aşılama yapıldı. yani belkide tuttu kaybediyorum yada yeni oluşuyo yada kimyasal ama sonuçta bi gebelik söz konusu olduğu kesin bu yüzden kist ciddi bir problem kistin yok olması aşılama yolunda çok önemli canım inşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve allah sanada anne olmayı nasip eder. sana ve tüm isteyen bütün bayanlara aminnnnnn
kızlar dua edın benım ısın nolur kıst gecmıs olsun 13 30 da randevum var korkudan tıtrıyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?