Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Selamlar kızlar.. sevcangöksel hamileymiş çok sevindim ya. aşılamaya gerek kalmadı allah bizede nasip etsin. bugün benim aşılamada 14.günüm kızlar. dün akşam evde test yaptım negatif tabiki
zaten aksi çıksa şaşardım :) bu arada bende öle belirtide yok yarın kan testi var. negatif testten sonra kandada umutlu deilim bakalım kısmet artık.. sizde ne var ne yok

aminnnn.bişey sorcam sana çatlatma iğnesi kaç kutu vuruldu 2mi bana bana 2 kutu denmişti bir kutu yzılmış ve öle vuruldu eksik yani napcam bilmiyorum yumurtalarım 21mm 18mm 15mm di diğerleri küçük.canım sıkıldı şu kutu olayına

Herkezer merhaba bende ayın 28 de aşılama olucam kısmetse....göbekten iğnelerim vardı 8 -9 gün onu kullandım yarın çarşamba sabahı saat 5 te çatlatıcı iğnemi vurunucam....benim aklımı karıştıran şey bana çarşamba perşembe vurunmam için organutran adlı bir iğne verdi dr az önce hemşiresi arayıp söyledi ilacın ismini ...yumurtalar hızlı büyüme yapıyormuş bu yüzden bunu vurunmam lazımmış yoksa vücüdum su toplaya bilir ve şişermişim..böyle birşeyle karşılaşanınız varmı ...lütfen eğer yardımcı olursanız sevinirim.....

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.....

aşılaman hayırlı olur inşallah canım benim..bu bahsettiğin benim başıma gelmedi..o nedenle bişi diyemeyeceğim..ama zaten bu kullandığımız ilaçlardan mıdır bilmiyorum..1 ayda 3 kilo almışım..

slm vurulduğun iğnenn adı ne ben gonal f kullandım ama böle bi sorunla karşılaşmadım.herhangibi ilaçda vermedi

Oluyor bazen kopukluklar.. İltihap problemimiz yok bizim ama hareketlilik %5 di 2 ay önce. yaklaşık 2-3 aydır keçiboynuzu pekmezi kullandı. Hareketlilik, aşılama için, ayrıştırma öncesi %15 ayrıştırma sonrası %25 çıktı tahminen. İnş. hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip eder. Dualarım bu yönde.

selam kızlar.. zetu selam canım. hiç umudum yoktu hemde hiç. kan testi sonucu 9 çıktı. şoktayım. korkuyorum boş gebelik dış gebelik ağlamaktan yoruldum. ama hemşire sonradan gelişen yumurta çatlayıp döllenmiş olabilir gebelik yeni başlıyo olabilir ama kimyasalda olabilir dedi.
2 gün sonra adet olmassam tekrar kana bakılcakmış. ne yapcağımı şaşırdım. fikirlerinize ihtiyacım var

berencım rabbım yollamıstır ınsallah melegını :Saruboceq:hayırlı haberlerını beklıyoruz bende yrn gıdecegım dr a bakalım kıstım gecmıstır ınsallah :bbo:hayırlısıyla bende bı baslasaydım tedavıme

canım bızımde ıltıhap etkılıyomus hareketlılıgı e bıde sıgara olunca tabı bızımde ılk basta ılerı hareketlılık %5 dı yavas ılerı hareket de %15 sanırım zaten ıkısının toplamı %50 olması gerekıyomus 1 ay sonra %55 e yukselmıstı toplam rabbım tum ısteyenlere tattırsın annelık duygusunu en kısa zamanda gondersın mınık meleklerımızı beklemek cok zor coookkkk

angeel çok saol kısmet canım.. bak benim 2.aşılamada değerim 1 çıkmıştı ve adetim 2gün gecikmişti adet oldum ama kontrole gitmedim sonraki ay adet olunca 3.aşılama için gittim ve kist olduğu ortaya çıktı doğum kontrol kullandım 1ay. kist gitmişti dr. bu ayın çok önemli olduğunu söyledi ve 3.aşılama yapıldı. yani belkide tuttu kaybediyorum yada yeni oluşuyo yada kimyasal ama sonuçta bi gebelik söz konusu olduğu kesin bu yüzden kist ciddi bir problem kistin yok olması aşılama yolunda çok önemli canım inşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve allah sanada anne olmayı nasip eder. sana ve tüm isteyen bütün bayanlara aminnnnnn

kızlar hareket sorunu için lütfen eşinize havuç suyu yapıp her gece içirin ben çok faydasını gördüm. negatif aşılamada eşimin spermlerinin hepsi yavaş ileri hareketliydi hiç hızlı ileri yoktu. 1ay boyunca havuç suyu yaptım haftada 3-4 kez. ama her gün olmalı bu aslında. neyse 3.aşılamada sağlıklı veya sağlıksı sonuçta hamielik var ama şu bir gerçek bunu int.de bir embriyolog sitesinde okudum eğer sperm döllenmeyi gerçekleştiriyosa tutuanamaması spermden deil tutunma sırasında o anda kadın rahmindeki bir problemden kaynaklanıyomuş yani sperm görevini yerine getirmiş oluyomuş.
neyse havuç suyu hareketlilik için çok çok önemli sayı içinde keçi boynuzu kürü

canım benım aminnnnn rabbım hepı mızın yuzunu guldursun kucagını bos bırakmasın bende kullandım bu ay yasmın ama benımkı 5 cm dı bılmıyorum ıns faydası olmustur yrn nasıl gıdecegım bılmıyorum bacaklarım tıtremeye basladı sımdıden amelıyat dıyecek dıye :1no2:

kızlar dua edın benım ısın nolur kıst gecmıs olsun 13 30 da randevum var korkudan tıtrıyorumsenağlama

kızlar dua edın benım ısın nolur kıst gecmıs olsun 13 30 da randevum var korkudan tıtrıyorumsenağlama

angel im meleğim benim dua edicem inşallah iyi gelişmeler olur da çok gecikmeden hemen bu ay geliverir bebeğin bak bizim nisan litesi matısta canlandı haziranda tavan yapar inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…