- Konu Sahibi tombixsx11
-
kizlar bu havuc suyu ne oluyo ne ise yariyo benim esimin sper sayisi 41 milyonu bende yapimmi sizce bide keci boynuzu diyolarya ben onu burada bulamiyorum belcikada yasadigim icin herseyden mahrumummmmmmmm ya bise bulunmuyo burdadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnn
merhaba kızlar...mayısda aşılama yaptıracakların listesi galiba : ) beni de eklerseniz sevinirim..martta ilk aşılamamı yaptırdım, olmadı..inşaallah bu kez sizlerle beraber bebiş haberlerimizi paylaşırız..
kafam çok karışık şimdi ben ilk rahim filmi çektirdim açık çıktı eşimin tahlilleride normal demişti ama ilk aşılama tutmadı esk de.ankarada cebecideki dr da (yeni mezun bayandr,)ben sağ tüpü görüyorum sol tüpü göremiyorum tekrar rahim filmi dedi allahım ne düşüneceğimi bilmiyorum ankaradakı bana sizle ben ilgileneceğim sizdeki sonuçları hocalarıma gösterip öyle tedavi olacaksınız dedi acaba nasıl dr filmi aşılamayı yapabilir mi ? ne ilaç verecek bin tane soru aklımda adı yasemin drun cebecide ama artık sevk yaptırdık mecburen devam edecem zaten bu son aşılama hakkım polisim ve devlet 2 kere hak tanıyomuş nasıl bu cebeci acaba olacağını hiç zannetmiyorum bence tüplerim açık ama çekilsin bakalım
Canım inşallah kist yok olur ve sende tedavine başlarsın.
Seni de listeye ekliyoruz o zaman.
Haydi hayırlısı.
sevcan ne oldu canım sen basladınmı ıgnelere kacıncı gün baslanıyor ignelere
ben daha adet olmadım tombiş.
adet 5 gün geçti.
test yapıyorum ama hep negatif çıkıyo.
Pazartesine kadar gelmezse doktora gidicem bakalım.
İğnelere adetin 3.günü başlanıyo.
sen adet oldun mu?
kızlar bnde dün hsg çektiridim sonuç temiz çıktı sadce bi taraf hafif tıklaıymış onuda ilaçla açmış drum.Şimdi öbür ay aşılamaya geçicez aşılamanın basamakları nasıl ark.bn şu anda glucophage kullanıyorum bilgi verirseniz çok sevinirimkaydirigubbakcemile2
a.s.slm kızlar nasılsınız bakalım bugün cuma bol bol dua :Saruboceq:edelim kızlar ALLAH inş tez zaman da bizede annelik duygusunu yaşatır hayırlısıyla kızlar ben gecen ay aşılama yaptırdım olmayınca 1 ay ara verdik ve bende boş durmayayım bari kürlerden deniyeyim dedim bal tarcın çörek otu yedim aslan pençesi ve civan prçemi içtim ve kasıklarım ağrıyo şu an yumurtlama günündeyim ve hissediyorum sanki çatlayacaklar gibi sırnaşık şey ben hayatta ilaç kullanmadan ne adet olabiliyorum nede yumurtlaya biliyorum bakalım hayırlısı artık kızlar ya valla gelsinler artık şu yaramazlar gamyoncuiremsuhayırlısıyla yolları açık olsun inşşşşşşşşşşşşş:CüvCüv: bu arada tabi boş durmuyoruz eşimede hiç sorun olmadığı halde keçi boynuzu pekmezi içiriyorum ben niye içiyorum anlamadım şakkıdıdiyo dedim ben katlanıyorum sende bunu içeceksin :lepi:
Aramıza hoşgeldin.a.s.
Tüplerin açık çıkması çok güzel.
İnşallah bu topik hepimize şans getirir.
Bu ay hepimizin aşılamaları tutar inşallah.:Saruboceq:
Adetin 3.günü iğnelere başlanıyo.
Doktor 2-3 günde 1 çağırıyo.Yumoşlarına bakıyo.
İlaçlara tepki göstermiş mi diye..
Eğer yumoşlar istediği büyüklüğe ulaşırsa çatlatma iğnesi vuruyo.
Ve 36 saat sonra da aşılamanı yapıyo.
Ondan sonra da 14 gün sonra sen bize mutlu haberi veriyosun.:sm_cool::teytey:
Benim bildiklerim bu kadar.
Eğer eksik bişey yazdıysam arkadaşlar lütfen siz ekleyin.
Benim de ilk aşılamam olucak bu ay.Bizde bu siteye gire çıka öğrendik bunları.
Sana doktor glucophage neden verdi?Ne işe yarıyomuş.:uhm:
Bana doktor iğneden başka bişey yazmadı reçeteme.CADIARZU
İğnelerimi de aldım.Buzdolabında bekliyolar.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?