Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

çok hassasım normal bişey söylese bile alınıyorum bu aralar zaten haklısın canım ya biz bebek rahime düşer düşmez hissediyoruz erkekler öyle değil daha dışarda kalıolar yapısal olarakta öyle tabi.Allah bebeğine sağlıklı sıhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah canım çok geçmiş olsun.sende yaptırmışmıydın bu kardiyolipin testini?meggie129 beni aydınlattı epey bu konularda Allah razı olsun seninde yazdıkların ve incinaz destekleriniz için çok teşekkür ederim. aklıma takılan bide banada dr dedi craspin 100 hamile kalmadan 1 ay önce başla diye ama ya hamilelik hemen olmazsa mesela 6 ay sonra oldu sıkıntı olurmu acaba siz hemen kaldınız mı kızlar?

ben özel hastanede çalışıyordum canım ben çalışırken eşim polis okulundaydı sonra tayin çıktı ben işi bıraktım kocamın peşine şehir şehir geziyorum bu 2. tayin yerimiz şark yapıoruz şuanda.ilk gittiğim yer 2500 nufuslu karadenizde bir ilçeydi zaten hamile kaldım orda oğlum oldu çalışmadım sonra buraya geldik burdada özel hastane yok zaten olsada çalışılmaz Rabbime şükürler olsun oğlum arkadaş bana öyle geçiyor günlerim.şuan dışardan ünv tercih yaptım kayıtlar başlasın ders çalışırım kafam oyalanır.maliye 3. sınıfta okuldan attılar beni :)) şimdi tekrar 2 senelik okucam :)) öle işte eğer batıda olsam oğlumun okul yaşı geldi onu okula verip bende özel bir hastaneye başvurudum herlde çünkü evdeyken daha çok kuruyor insan bitek bu değil herşey için :)) çalışan kadın ve ev kadını gerçekten psikolojileri farklı oluyor ben ikisinide tecrübe ettim ne zaman işi bıraktım kendimi dinlemeye başladım herşeyi kafaya takıosun çünkü düşünecek bol vakit oluyo yorulmayınca kafada dinç tabi :))) en iyisi çalışmakkk

benim doktor da hamilelik öncesi bebe aspirini vermişti ve 3 ya da 6 ay sonra düşün gebelik yaşın küçük o zman kadar kullan demişti, demekki bşy olmuyo, ama ben düşükten iki ay sonra denedim ve çok şükğr hamile kaldım, aslına bakarsan ben de 1 ay öncesi kullanmış oldum bebe asprinini, o kadar çok eşey yazmışsınız ki hangisine yetişip yorum yazayım bilemedim... ben geçen sene eylül ayının sonunda yaşadım bu acıyı, ama bu sene inşallah eylülün başında meleğim kucağımda olucak, Allahımın izniyle, o günleri anlatmak istemiyorum, ama ne senin yaşadıklarından, ne meggie nin ne de melihanın yaşadıklarından farklıydı, eşinin tavırları ve çevrendekilerin söyledikleri dahil, gerçekten iyi niyetle söylenen şeyler bile batıyodu insana, ama geçiyo canım geçicek emin ol, ben de senin gibi araştıyodum sürekli, neden oldu acaba şundan mı bundan mı, yok düşükten sonra bir daha olur mu, yok kürtajdan sonra yapışıklık olduysa, yok rahmimle ilgili bir problem varsa, ne uyku uyuyabiliyodum ne yemek yiyebiliyodum, hele hamile bir kadın gördüğümde, ya da yeni doğmuş bir bebek içim inanılmaz sızlıyodu, güya anlatmak istemiyodum :) neyse geçti o günler, seninde geçicek inşallah, sağlıklı bir çocuğun varmış Allah bağışlasın, kardeşi gelene kadar tesellin o olur... haa bu arada eşin bu tedavi olayına takmış kafayı sanırım ama bu tedavilik bşy değil, yani sana şöyle söylym, hamilelikte ki belirtilerden biriymiş kan da pıhtılaşma oranının artması, bu iğneler kanımızı biraz sulandırıp bebeğe daha rahat gitmesini sağlıyor, sonuçta herhangi bir sorun olmasada her hamile belli başlı ilaçlar kullanıyor, folik asit, bebeğim beyin gelişimine yarar sağlıyo, nöral defekti önleme amaçlı, kan ilacı veriyolar bebeğin demir ihtiyacını bizden karşılaması için, vitaminler yine bebeğimizin gelişimi için, ee o zman bunları da kullanmayalım, eşinin mantığında olursak, biz buu iğneleri olmadık diye yine düşücek değildi belki de bşy olmycaktı ama tedbir, benim doktorum dedi zaten, çok fazla değil pıhtılaşman ama tedbir almakta fayda var bir tane kaybın var riske atmayalım dedi, ama aksini söyleyen doktorlarda var 1 düşükte gerek yoktu bu iğneye biz ikinci- üçüncü den sonra veriyoruz diyo, öyle işte doktorlar bile böyle söyleyebiliyor o yüzden eşinin demesi de normal...
iyi bayramlar bu arada, ama gerçekten iyi geçirmen dileğiyle...

ahhh meggie cim kurabiye çok iyi olurdu daha öncede demiştim farklı güzel, ben burda görmedim kimsede henüz, ama şeker yaptırdık hem de 50 tane eşim kurabiyeyi gereksiz görebilir, bana kalsa ben istiyorum, ama öyle çok yaptıramam şeker olduğu için, az sayıda da yapıp gönderilebiliyomu, 15-20 tane falan :) bir de ne kadar olur, onu da öğreneyim de eşimin ağzını ararım bakalım ne diycek, bir de face de ediz in kurabiyeleri görünce gösteririm belki heveslenir olur der :)
ismimiz de sanırım eylül olucak halk oylamasında (aile-arkadaş) eylül ağır bastı, biz de şimdi eylül yazıp bebek şekerlerimize nasıl ilişitebiliriz diye düşünüyoruz... kurabiyeleri alsak da almasak da öneriniz için çooookkk teşekkürederim, arkadaşına da sana da :)

aa hayatım burda bilgisayar öğrt duruyo aşk olsun :) ben sana tasarlarım güzel bi etiket :) kendi bebişimede ben tasarladım. arkdaşım için adet önemli değil nekadar istersen yapar yollar. ama mdem şeker yaptırdın istersen mevlüte kurabiye yaptır sen bilirsin nasıl istersen... kurabiye fiyatı değişiyo cnm kurabiyesine göre mesela tanesi 2tl -2.5tl -3 tl arası değişiyo. çok zahmetli bişe bide süslüyo püslüyo.. sana uygun yapmasını sölerim ben
bafs canım doğumum Allah nasip ederse bu salı olcak. ayın 13 ü. ederim tabiki sana incinaza melihanın bebeğine bikaç arkdaşıma daha.. aklımda dualarımda olcaksınız hiç merak etmeyin...

işte benimki bu. :) istersen sana da böyle tasarlıyım dicem ama şekerlere daha küçük bişe hazırlıyorlar bunlar kurabiyelere takılıyor. sen bilirsin...

incinaz meggıe meliha hepinize iyi bayramlarrr :)) biliomusunuz sizinle konuşmak okadar iyi geldiki incinaz söylediklerin çok doğru eşimde aslında senin söylediklerini söylüor ama bana batıodu şimdi seninkileride okuyunca alınganlığımın farkına vardım aslında başından beri benim taktığım her hastaneye gittiğimde doktorun yanına girip benimle bir dinlememiş olmasıydı yoksa hepsine tek başıma gitmedim oda geldi ilgilendi yani belkide beni teselli etmek için söyledi illa kullanmasan düşecek diye bişey yok kullanınca düşmeyecek diye bişeyde yok Allah nasip ederse dedi çok takıyorsun dedi bende bunu sen niye takmıorsun diye kırılganlık gösterdim belkide fazla hassasım ama meliha ve meggıde aynı yollardan geçmişler sanırım ben kızacak birilerini aramışım ama nasip yiyecek ekmeği yokmuş Allah ın yazdığından başkası başa gelmez bunu yaşayacakmışım doğurduktan sonra beni burda unutmayın olur mu ( yan komşum var beim 1 hafta arayla kaybettik bebeklerimizi onunkide 7 haftalıktı kalbi durmuştu kürtaj oldu bugün bayramlaşmaya geldim onunda acısı çok taze ona sizlerden bahsettim çok mutlu oldu inşallah dedi bizde kucaklarız bebeklerimizi test yaptıracak o daha yaptırmadı onlarla ilgili konuştuk öyle işte. iyki varsınız kızlar belki bigün gerçek hayattada tanışırız belli mi olur mucize bebeklerimizi görmek nasip olur :)) isimlerinizi bilmiyorum benim adım ferhan

incinaz meggıe meliha hepinize iyi bayramlarrr :)) biliomusunuz sizinle konuşmak okadar iyi geldiki incinaz söylediklerin çok doğru eşimde aslında senin söylediklerini söylüor ama bana batıodu şimdi seninkileride okuyunca alınganlığımın farkına vardım aslında başından beri benim taktığım her hastaneye gittiğimde doktorun yanına girip benimle bir dinlememiş olmasıydı yoksa hepsine tek başıma gitmedim oda geldi ilgilendi yani belkide beni teselli etmek için söyledi illa kullanmasan düşecek diye bişey yok kullanınca düşmeyecek diye bişeyde yok Allah nasip ederse dedi çok takıyorsun dedi bende bunu sen niye takmıorsun diye kırılganlık gösterdim belkide fazla hassasım ama meliha ve meggıde aynı yollardan geçmişler sanırım ben kızacak birilerini aramışım ama nasip yiyecek ekmeği yokmuş Allah ın yazdığından başkası başa gelmez bunu yaşayacakmışım doğurduktan sonra beni burda unutmayın olur mu ( yan komşum var beim 1 hafta arayla kaybettik bebeklerimizi onunkide 7 haftalıktı kalbi durmuştu kürtaj oldu bugün bayramlaşmaya geldim onunda acısı çok taze ona sizlerden bahsettim çok mutlu oldu inşallah dedi bizde kucaklarız bebeklerimizi test yaptıracak o daha yaptırmadı onlarla ilgili konuştuk öyle işte. iyki varsınız kızlar belki bigün gerçek hayattada tanışırız belli mi olur mucize bebeklerimizi görmek nasip olur :)) isimlerinizi bilmiyorum benim adım ferhan

Tamam canım Allahım izniyle inşallah pazartesi gecesi yasinler okuyacağım sana.Bir nefeste bebeğini kucağına alırsın inşallah doktorun normal yada sezeryan bişey dedimi ismen dua etmek çok önemliymiş kızlar ayşe kızı fatma gibi mesela özelden bana mesaj atarsan ismen dua ederim sana canım bende sana atıcam

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 774964
işte benimki bu. :) istersen sana da böyle tasarlıyım dicem ama şekerlere daha küçük bişe hazırlıyorlar bunlar kurabiyelere takılıyor. sen bilirsin...

çok beğendim çok güzel canım, bizim şekerler küçük bu kart büyük olur belki ama, buna benzer daha küçük bşy olabilir, vaktin olursa yaparsan sevinirim, tarihi doğumdan sonra değiştiririz çıktı alırız artık :))
isim de EYLÜL artık değişmez bu saatten sonra öyle düşünüyorum, yanına isim bulamadık, daha doğrusu pek düşünmedik :)

Son düzenleme:

senin normal doğum olcak tarihi koyamazsınız o an aklınıza gelip onu yapıp çıktı alıp şekerlere iliştiremezsiniz. hastanede dağıtmayacaksınız tabi... yoksa sen eve gelenlere mi vercen hastaneye götürmücen mi? eğer hastanede dağıtcaksan seninkinde tarih olmasın hoşgeldin eylül yazarız sadece yada istersen tahmini doğum tarihini yazalım dicem ama bence gerek yok hiç yazmasın önemli değilki... mevlüttekinde yazarız doğum tarihini :) bende herşeye mevlütte diyorum :) ama daha sonra eve gelenlere verceksen ben eklerim tarihi doğar doğmaz.. tmm cnm tasarlarım eşim laptopu iki saniye bırakırsa bana hemen yaparım :) hep telefondan yazıyorum size ben. çocuk gibi oyun oynuyo sürekli takılmış bi oyuna... :)

hastanede dağıtıcam aslında ama bu tarih olayı kafama takılıyodu, doğduktan sonra kardeşim tarih ekleyip çıktı alıp şekerlere iliştirebilir mi acaba diye düşünüyodum ama çok saçma :) en iyisi tarih olmasın, ismi olsun yeter, hastaneye gelenlere hastanede veririz, sonrasında bebek göremeye eve gelenlerede evde veririz, mevlüt için erken diye pek plan yapmadım, hele bi doğsun sonra mevlüt hazırlıklarına başlarız fırsat bulursak :))
sen tasarladıktan sonra ben hemen çıktı alıp şekerlere iliştirmeliyim, en kötü kardeşime veririm o halleder doğumuma kadar :) bu arada benim kaç gündür geceleri ya da sabaha karşı kasığımda bazen belimin sol tarafında ağrı oluyo, korkuyorum doğum sançışımı acaba diye, sonra kalkıp biraz dolaşıyorum ya da pozisyon değiştiriyorum hafifliyor, geçiyo ağrım, mesela bugünki düne göre daha fazlaydı dayanamadım kalktım sonra geçti, sanırım yalancı doğum sancıları, gerçekleri ne zman gelicek acaba, şu bayramı atlatalım sonra evham yapmycam, 37. haftamda bitmiş olcakya, gelse de olur bebişim :)

canım ağrı ile sancı farklıdır yaa. bwnimde sol kasığım ağrıyor bazen de belim. ama sancı daha geniş alanda sızı şeklindedir. ilk bebeğimi kürtajla almamışlardı bebek büyük old. için önce suni sancı vermiş doğurtmuşlardı ordan biliyorum. bende henüz sancı fln yok aman olmasında şu bayram tatili fln geçsin de... ben hemen yollamaya çalışcam etiketi cnm. şuan bile laptop kucağında. indiği yokki :)

meggieeeeeeeeeeee cok heyecanlıyım ya hayırlısıyla bır dogursan saglıklı sıhatlı alsan kucagına:)ıncınazım senınkıde gelir belkı:) ayyyyyyyyyyyyyyyy siz boyle dogumdu sancıydı dıye konustukca benım heyecanım artıyor

yaa sorma meggienin heyecanından sanki benim günüm az kalmış gibi hissediyorum, benim nerden baksan 2 hafta kadar var en aşağı ama sabahları kasığıma giren ağrı korkutuyo valla, meggienin dediği gibi önceleri geçen hafta falan sadece ağrı oluyodu sabit bir ağrı ama şimdi, adet sancısı gibi ağrı giriyor biraz geçer gibi oluyo tekrar giriyor, Allahım acaba doğum sançışımı diyorum :) netten baktımda yalancı sancı oluyomuş, aralıkları eşit olmuyomuş, şiddeti sabit oluyomuş, doğum sancısı olsa, sabit aralıklarla şiddeti artarak devam edermiş, öyle işte heyecan, korku bekleyişteyim

canım hiç belli olmaz ben oğluma 37 dolduğu gün suyum geldi doğuma gittim 2900 doğdu 49 cm di hiçbir sağlık problemide yaşamadık zaten 37. hafta bebeğin miadı doluyormuş artık doğursanda sıkıntı olmaz :)) belki megııe le aynı doğurursunuz belli mi olur :)) hem oğlum 15. gün kontrole gittiğimizdede 4700 kg okadar hızlı kilo aldıki hoşaf kaynatıp kendime şekersiz ama buzdolabına koyuyordum tencere tencere bi kaç çeşit ama çok faydasını gördüm aklınızda olsun şimdi doğumdan sonrada sütünüzün verimliliği için araştırmalarda olacaksınız :))) çeşmeden boşalırcasına sütleriniz olsun inşallah minnoşlarınızın göbecikleri şişsin yarasınnn :)))

incinazcım canım bak bakalım beğencen mi? şöyle olsun falan dersen söle değiştireyim istediğin gibi... istediğin gibi çok küçük tasarladım. eğer olmuşsa bunu word dosyasında istedğin adet kadar kopyala yapıştır tek bir kağıtta çıktı al. yapamam dersen ben hazırlayayım wordde sana yollayayım burdan.
melihacım zaman geçiyor değil mi senin için heyecanlanırken şimdi sen bizim için heyecanlanıyorsun ne güzel :) inşallah her günümüz sağlıklı güzel hayırlı geçer...
bafs canım senin için de öyle inşallah ikinci yavruna hamile kalıp sağlıkla kucağına alacaksın sende... oğluşuna kerdeş gelecek senin de hayatına yeni bir renk :) inşallah canım inşallah.. dualarımdasınız...

gayet güzel olmuş canım, çok beğendim, kızımla beraber çok teşekkürediyoruz :) Word e kopyaladım, şimdi sıra çıktı almada, hafta içi çıktı alıp bian önce iliştireyim şekerlerimize :) kızların dediği gibi erken merken olursa doğum, bütün hazırlıklarımız bitmiş olsun :)

arkadaşlar dün akşm sancılarım başladı bugünde sürdü dayanamadık doğumhaneye gittik 1cm açılma varmış nst ye bağladılar sancılarım düşükmüş ama bebek oynaığı anda çok sancım oluyor. eve geldik sabah yine gitcez belki yarın alır doktorum. sancılar çok fena küçüğü buysa büyüğü nasıl bilemiyorum hiç duramıyorum yerimde çok ağrım var. suyum gelirse acil gitcez hemen bana dua edin nolur. öptüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…