Mayıs ayında hamile kalanlar:)

valla iki sefer de vajinal ultrasonla baktı doktorum asıl kese görünmesi gereken zamandayken göremezse veya kalp atışlarını duyamazsa vajinal ultrasonla bakılması gerekiyor. beta hcg 5000 bile olduğunda görünmedi karından benim vajinalle bakıldı çok şükür bişeyim yok

Aynen öyle. Herhangi bi sıkıntının erken tespiti için vajinal ultrason çok önemli. Ama herkesin kendi tercihi tabiki

Benim doktorumda söyledi herkes düşüğe yol açıyo zannedip allttan muayene istemiyor diye ama öyle bi tehlikes yok demişti olsa biz yapmayız demişti. Bnm beta hcg 10.000 deyken karından göremedi vajina bakıcam dedi o zmn görmüştü iykide baktırmışım kanama alanım fln oluşmuş kese dışında onu görebildi alttan baktığı için. Şuan iyiyiz elhamdülillah kalp atışlarımızıda duyduk geçen hafta Rabbim evlat bekleyen herkese sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar, farklı hastanelerde test yaptırıp beta hcg sonuçları arasında büyük oynamalar olan oldu mu acaba? Memorial ve devlet Hast. yaptırdığım test sonuçları tutarsız

Nasıl çıktı sonuçların kaç gün var aralarında
35 saat filan var, acile gidip yaptırmıştım o zaman daha 2 gün önce devlette yapılan tahlilin sonucunu almadığımız için normal gelmişti ama sonucu alınca hiç normal gelmedi. 6200 küsür ve 2 gün sonrasında Memorial’da 6300 küsür. Bu sonucu aldıktan sonra Dr a gittim yine Memorial a keseye baktı bir terslik gözükmüyor, kitler arasında fark olabilir, bir sorun varsa bile bu böyle hemen anlaşılmaz bir hafta sonra tekrar keseyi kontrol edip anlarız dedi. Bu arada ilk değerim de 1800lerdeydi yani ilkinde 3 kat artmış, o da tuhaf ama Dr en az %60 diyoruz fazla olmasında sakınca yok dedi. Ve ısrarla tekrar beta hcg yaptırmadı

Doktorun şu anlık sorun yok diyosa öyledir canım. Yüreğini ferah tut. Benim 48 saat arayla 4 kat arttı. En son 115ti bi hafta sonra 4400 leri buldu internetten baktığımda sonuç hep dış gebelik çıkıyodu öyle korktum ki. Ama doktorum anormal hiçbir şey söylemedi bile ve keseyi gördük. Sen doktorunu dinle strese sokma kendini

İnşallah öyledir, çünkü ben de ilk acile gittiğimde Dr rahimde kese ve sıvı gördü bu yüzden heterotopik (hem iç hem dış) gebelik olabilir dedi ve o gece orada tuttular o sıvı kanama olabilir diye, ben de en çok o yüzden korkuyorum. Ama son baktığımızda sıvı da kaybolmuştu ve iki Dr daha görüp öyle bir durum yok dedi. Umarım doğrudur.

Ne güzel yazmışsın arkadaşım aynen bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Amin inşallah

Merhabalar, farklı hastanelerde test yaptırıp beta hcg sonuçları arasında büyük oynamalar olan oldu mu acaba? Memorial ve devlet Hast. yaptırdığım test sonuçları tutarsız
Kan testini aynı hastanelerde yaptrmanın daha dogru oldugunu soyluyolar canım laboratuvarda degisiklik gosterebiliyormus çünkü. Sen sıkma canını hersey yolundadır merak etme

Doktor ne derse tam tersini yapan bir grup var zaten herkes kendince yorumluyor.Bir bu konu var bir de hamileyken şeker yüklemesi hiçbiri de anne ve bebeğin sağlığını tehlikeye atmak için değil aksine iyiliğimiz için.

selam kızlar bende mayis in sonunda hamile kalanlardanim pazartesi kan testinde 116 çıktı yarın tekrar yaptırcam bakalim ne kadar artis olmus pazarteside doktora gitcem bakalim :) ins ozamana kese görünür

selam kızlar bende mayis in sonunda hamile kalanlardanim pazartesi kan testinde 116 çıktı yarın tekrar yaptırcam bakalim ne kadar artis olmus pazarteside doktora gitcem bakalim :) ins ozamana kese görünür
Hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel haberler almaya devam ederiz

Merhaba sanırım günümüz sizinle aynı . Bat gelmeden mi öğrendiniz sizde ? Benim bat 15 Haziran 10 Haziran'da hcg 83 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım

Kan testini aynı hastanelerde yaptrmanın daha dogru oldugunu soyluyolar canım laboratuvarda degisiklik gosterebiliyormus çünkü. Sen sıkma canını hersey yolundadır merak etme
Canım yarıncı ikinci randevum var ilkinde vajinal ultrasonla bakmadı hiç söylemedi direk karından baktı ama yarın belki vajinal bakar sadece ultrasonla bakıyo dimi öncesinde smearla falan açma yapıyo mu jinekolojik muaynedeki gibi bu kafama takıldı

Hayır canım yapmıyor sadece ultrasonla bakıyor o da cok uzun sürmüyor zaten merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…