Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Merhaba sanırım günümüz sizinle aynı . Bat gelmeden mi öğrendiniz sizde ? Benim bat 15 Haziran 10 Haziran'da hcg 83 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım

Adete 1 gün kala yani 7 Haziran'da idrar testi yaptım 8 haziran da 122 çıktı tam adet olmam gereken günde yani, pazartesi 423 tü sanırım yarın tekrar vericem pazartesi de nasip olursa keseyi gorucez,5 gün önceden iyi çıkmış sanırım 83 yarın da sonucu yazarsın buraya merak ederim ben

Şimdi sağlık ocağına gittim verdim kanı bakalım bayram öncesi hediye gelecek mi :) artış var mı :)

Kızlar çok şükür geldim kontrolümden yolk kesesi oluşmuş, küçük pıt pıt kalbi atıyo görüyo musun dedi doktorum:) ama iki hafta sonra daha net duymak isterim kalp atışını dedi. Kesemin şekli yuvarlak değil uzundu ama yapısal olarak olabilir yırtık falan olmadığı sürece sorun yok dedi

Hayırlı olsun canım son adet tarihin ne bebeğin ne kadarlık tam? Benimde öğleden sonra kontrolüm var insallah bende minik kalbinin atışını görürüm hayırlısıyla

Hayırlı olsun canım son adet tarihin ne bebeğin ne kadarlık tam? Benimde öğleden sonra kontrolüm var insallah bende minik kalbinin atışını görürüm hayırlısıyla
Son adet tarihim 25 nisan ama daha küçük kese adettarihime göre değil bugün tam olarak belli oldu 5 hafta 5 günlük tahmini doğum tarihimizde belli oldu. Doktor her ne kadar olabilir bazen desede kesenin uzun olmadı kafama takıldı. İnşallah sorun yoktur hadi senden de güzel haberler bekliyoruz canım

Hiç endişe etme sorun olacak bisey olsaydı söylerdi doktorun bebisinle bugünlerin keyfini çıkar

Benim de son adet tarihim 23 nisandı gecen hafta keseyi görmeye gittiğimde 5+2 dedi yarın da kalp atışı icin gideceğim inşallah

Merhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim

Bu topige sizlerden dua almak için geldim.4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bir negetif tüp denemem var.bugun 2. Tüp tedaviye başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..okuyabilecek olanlar profilime yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden Allah razi olsun arkadaşlar

Ben okurum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bahat hanım

Kizlar yarin hastaneye gidecegim kendi doktorum beni cagirmisti haftaya persembe gel demisti testlerde istemisti onlarida yaptirdim insallh yarin dahada guzel haberler alirim insallah ya kizlar bir gun once devlet hastanesin de kesem nokta susam kadar gozukmustu doktorumun yaninda gozukur degilmi acaba sylesemmi doktoruma kesem testi yaptirdigim yerde doktor gordu diye

Hadi inşallah güzel haberler alırsın
söyle bence yarın da görünür inşallah görünmüş nokta kadar da olsa .Ben de kalp atışı için gideceğim nasipse

Hadi inşallah güzel haberler alırsın
söyle bence yarın da görünür inşallah görünmüş nokta kadar da olsa .Ben de kalp atışı için gideceğim nasipse
Insallah sende duyarsin allah buyuktur benim hic bulantim yok ara ara ancak oda zar zor bulantim oluyor gohus hassasiyetim yok ilk ogrendigim zamanlar coktu ama simdi hic yok sadece bel agrim ve ara ara regl agrisi gelip gidiyor insallh guzel haberle gelirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…