Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Çok teşekkürler ne güzel dualar dilekler .bunlar ,güzel Allah'ım hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah,bende okurum senin için ismin Zehra mi

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Ben dün bulantı ve kusmadan dolayı hastanelik oldum serum sonrası bile hastane bahçesinde kac kere istifra ettim. Çok şanslısın belki böyle devam eder hamileliğin canım

Kizlar testlerimi yaptirdim kesem gorundu daha minnacikdi susam kadardi benim anlamadigim doktorum dedi kist var yumurtalarin kist olusturmus dedi normalde hamilelikte kist oluyormu oluyorsa zarari vermi doktora soramadim
Canım benim de kist çıktı gebelikle birlikte oluşan bir kistmis bebeği beslemek için oluşuyormuş belki senin de öyledir

Yok canım benimki daha çok minicik, doktorum şimdi dinletmicem daha erken tehlikeli olabilir dedi
Bende duyamadım iki hafta sonra dedi bakalım inşallah nasip olur canım ama o kalbinin atışını görmek bile çok heyecanlıydı dimi mercimek tanesi kadar ama kalbi var

Bende duyamadım iki hafta sonra dedi bakalım inşallah nasip olur canım ama o kalbinin atışını görmek bile çok heyecanlıydı dimi mercimek tanesi kadar ama kalbi var
Aynen öyle hemen gözlerim doldu yaşlar süzüldü, minnak kuzum benim. İki haftaya tekrar gitcem bende iki aylık olmuş olacak, insallah herşey yolunda gider

insallh canim bugun hastaneye gitmekten vazgectim doktora derim bayram arifesiyle gelemedim diye bugunde bulantim vardi benim asiri halsizlik ve arada usume buGun zar zor is yaptim istahim cok acik yedimmi bir saat snra tekrar acikiyorum insallh hamileluge kadarda bulanti olmaz insallah

Dikkat et kendini zorlamadan yap işlerini. Ben hiçbişey yapamıyorum bulantı kusma insanı hasta ediyor. İştah bende hic yok. Yiyebilmen senin ve bebeğin için çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…