- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.029
- 723
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Amin Allah razı olsun cnm çok teşekkür ederim.Rabbim sizlere de sağlıcakla kavuşmayı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahBen okurum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bahat hanım
83 den 347 ye çıkmış canım bat gelmedi hala 15 haziran
Merhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim
Bu topige sizlerden dua almak için geldim.4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bir negetif tüp denemem var.bugun 2. Tüp tedaviye başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..okuyabilecek olanlar profilime yazarsa çok sevinirim.
Şimdiden Allah razi olsun arkadaşlar
Evet canım çok şükür minik kalbini ve atışını gördümCanım gittin mi
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Ben dün bulantı ve kusmadan dolayı hastanelik oldum serum sonrası bile hastane bahçesinde kac kere istifra ettim. Çok şanslısın belki böyle devam eder hamileliğin canımInsallah sende duyarsin allah buyuktur benim hic bulantim yok ara ara ancak oda zar zor bulantim oluyor gohus hassasiyetim yok ilk ogrendigim zamanlar coktu ama simdi hic yok sadece bel agrim ve ara ara regl agrisi gelip gidiyor insallh guzel haberle gelirim buraya
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Ben dün bulantı ve kusmadan dolayı hastanelik oldum serum sonrası bile hastane bahçesinde kac kere istifra ettim. Çok şanslısın belki böyle devam eder hamileliğin canım
Canım benim de kist çıktı gebelikle birlikte oluşan bir kistmis bebeği beslemek için oluşuyormuş belki senin de öyledirKizlar testlerimi yaptirdim kesem gorundu daha minnacikdi susam kadardi benim anlamadigim doktorum dedi kist var yumurtalarin kist olusturmus dedi normalde hamilelikte kist oluyormu oluyorsa zarari vermi doktora soramadim
Evet canım çok şükür minik kalbini ve atışını gördüm
Sesini dinleyebildin mi canımEvet canım çok şükür minik kalbini ve atışını gördüm
Yok canım benimki daha çok minicik, doktorum şimdi dinletmicem daha erken tehlikeli olabilir dediSesini dinleyebildin mi canım
Aminnmm canım insallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAyy ne güzel darısı basimiza
Bende duyamadım iki hafta sonra dedi bakalım inşallah nasip olur canım ama o kalbinin atışını görmek bile çok heyecanlıydı dimiYok canım benimki daha çok minicik, doktorum şimdi dinletmicem daha erken tehlikeli olabilir dedi
Aynen öyle hemen gözlerim doldu yaşlar süzüldü, minnak kuzum benim. İki haftaya tekrar gitcem bende iki aylık olmuş olacak, insallah herşey yolunda giderBende duyamadım iki hafta sonra dedi bakalım inşallah nasip olur canım ama o kalbinin atışını görmek bile çok heyecanlıydı dimimercimek tanesi kadar ama kalbi var
Evet bizde iki aylık olucaz inşallah bidahaki kontrolde aynı gidiyoruz canımAynen öyle hemen gözlerim doldu yaşlar süzüldü, minnak kuzum benim. İki haftaya tekrar gitcem bende iki aylık olmuş olacak, insallah herşey yolunda gider
Sağol canım. İyiyim demek cok isterdim gerçekten ama bu halime de şükür. Bugünler çabuk geçsin istiyorum hiç kolay değilmişçok geçmiş olsun canım daha iyi misin
canım 6 ve 12.hafta arası çok yoğun oluyo sonra geçiyo bulantilarSağol canım. İyiyim demek cok isterdim gerçekten ama bu halime de şükür. Bugünler çabuk geçsin istiyorum hiç kolay değilmiş
insallh canim bugun hastaneye gitmekten vazgectim doktora derim bayram arifesiyle gelemedim diye bugunde bulantim vardi benim asiri halsizlik ve arada usume buGun zar zor is yaptim istahim cok acik yedimmi bir saat snra tekrar acikiyorum insallh hamileluge kadarda bulanti olmaz insallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Ben dün bulantı ve kusmadan dolayı hastanelik oldum serum sonrası bile hastane bahçesinde kac kere istifra ettim. Çok şanslısın belki böyle devam eder hamileliğin canım
Bende 6.haftamdaym 6 hafta daha nasıl geçer bilmiyorumc
canım 6 ve 12.hafta arası çok yoğun oluyo sonra geçiyo bulantilar
Dikkat et kendini zorlamadan yap işlerini. Ben hiçbişey yapamıyorum bulantı kusma insanı hasta ediyor. İştah bende hic yok. Yiyebilmen senin ve bebeğin için çok iyi.insallh canim bugun hastaneye gitmekten vazgectim doktora derim bayram arifesiyle gelemedim diye bugunde bulantim vardi benim asiri halsizlik ve arada usume buGun zar zor is yaptim istahim cok acik yedimmi bir saat snra tekrar acikiyorum insallh hamileluge kadarda bulanti olmaz insallah
Sağol canım. İyiyim demek cok isterdim gerçekten ama bu halime de şükür. Bugünler çabuk geçsin istiyorum hiç kolay değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?